خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 76 رأی - میانگین امتیازات: 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد شیرازی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سالاد شیرازی


گوجه فرنگی درشت 4 عدد

خیار 3 عدد

پیاز یک عدد

آبلیمو یا آبغوره تازه 4 ق غ

نمک و فلفل سیاه

نعناع خشک 1 ق س



گوجه و خیار و پیاز رو نگینی خرد کرده با آبلیمو و نمک و فلفل و در صورت تمایل نهناع خشک مخلوط کنید.



یکی از راحت ترین و لذیذترین سالادهایی که بیشتر تو فصل تابستون بخاطر وجود گوجه های تازه سرو میشه همین سالاده که تقریبا همه دوست دارن.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۱۱-۱۳۸۹, ۰۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: سالاد شیرازی
یه سالاد شیرازی خوشمزه

Yum2
[تصویر:  20120208172842_004.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
raha24
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
33
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: سالاد شیرازی
با تشکر از گیسو جون باید بگم که ما شیرازیا چاشنی اصلی سالاد رو آبغوره میریزم و در صورت تمایل و برای تکمیل شدن مزه سالاد بهش آبلیمو اضافه میکنیم اونم به مقدار کم که البته ترجیحا از لیموی تازه استفاده میکنیم.ولی اصلش همون آبغوره است.
در ضمن خیار رو پوست نمیگیریم چون سالاد رو خوشکلتر و خوش طعم تر میکنه و طبق گفته گیسو جان خیار و گوجه و پیاز نگینی شده رو با هم مخلوط میکنیم و بهش آبغوره اضافه میکنیم به اضافه کمی نمک و فلفل سیاه و نعناع
قلق اولش اینه که باید یکی دو ساعتی توی یخچال بمونه تا طعم بهتری بگیره و درضمن این سالاد هرچی خنک تر باشه خوشمزه تره.
واینکه طعم خوب آّبغوره های شیراز قلق دیگه خوشمزه شدن این سالاده
و همینطور اینکه از خیارهای درختی استفاده نکنین خیارهای درختی و گوجه های گلخونه ای مزه سالاد رو خراب میکنه.باید مزرعه ای و با همون عطر و طعم واقعیشون باشن که اینجا باید بگم خوش بحالت گیسو جان با حیاط و باغچه و میوه های تر وتازه اش.Yum2
امضای niloofarsnt
[تصویر:  c6aup3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۱۶ عصر، توسط niloofarsnt.)
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از niloofarsnt به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مرجان گلی, دختر شیرازی, aramejan55, samiram92
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
33
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سالاد شیرازی
(۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ صبح)162 نوشته شده توسط:  به نظر من دوساعت موندن تو یخچال خرابش میکنه در واقع آب میندازه

نه عزیزم اصلا خراب نمیشه بلکه خیار و گوجه خوب طعم بقیه مواد رو به خودشون میگیرن .اونجوری که سریع بخوریش دیگه خیار و گوجه فقط مزه اصلی خودشون رو دارن.
ولی اگه دیگه زیادی هم بذاری بمونه تازگی و طراوت سالاد از بین میره و اونجوری هم مزه خوبی نداره
امضای niloofarsnt
[تصویر:  c6aup3.png]
۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 1288


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: سالاد شیرازی
اینم سالاد شیرازیه من Flowerysmile
خیار- گوجه فرنگی- پیاز- آبلیمو- آبغوره- نمک -فلفل- نعناع خشک
[تصویر:  20120603132133_SAM_7326.JPG]
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ninaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, asmata, حدیث مشفقی, neda_mm

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
92
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 53


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: سالاد شیرازی
منم خیار گوجه وپیاز رو خیلی خیلی ریز میکنم که راحت مزه پس بدن بعد ابغوره و فلفل ونعناع خشک یا پونه کوهی که دایی جان از روستا برام میفرسته و بعد هم اساعت تو یخچال اخر سر هم نمک میریزم تو فامیل معروفه hihبعضی وقتا هم با سس مایونز درست میکنم Yum2بجای ابغوره از ابلیمو و سس مایونز و روغن زیتون میریزم عالی میشه در انتها خیلی اروم از یخچال میارمش بیرون gagو خیلی شیک میذارمش رو میز gagو بعد به خشن ترین شکل ممکن بهش حمله میکنم Just_Cuz_15هر چند قبل از اینکه از یخچال بیرون بیاد قسمت اعظمیش توسط شوشو به سرقت رفت
امضای سالاری
:من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
۱۴-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از سالاری به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 249 319,017 ۱۹-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد