تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 56 رای - 3.61 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد شیرازی
#1


گوجه فرنگی درشت 4 عدد

خیار 3 عدد

پیاز یک عدد

آبلیمو یا آبغوره تازه 4 ق غ

نمک و فلفل سیاه

نعناع خشک 1 ق س



گوجه و خیار و پیاز رو نگینی خرد کرده با آبلیمو و نمک و فلفل و در صورت تمایل نهناع خشک مخلوط کنید.



یکی از راحت ترین و لذیذترین سالادهایی که بیشتر تو فصل تابستون بخاطر وجود گوجه های تازه سرو میشه همین سالاده که تقریبا همه دوست دارن.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
یه سالاد شیرازی خوشمزه

Yum2
[عکس: 20120208172842_004.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#3
با تشکر از گیسو جون باید بگم که ما شیرازیا چاشنی اصلی سالاد رو آبغوره میریزم و در صورت تمایل و برای تکمیل شدن مزه سالاد بهش آبلیمو اضافه میکنیم اونم به مقدار کم که البته ترجیحا از لیموی تازه استفاده میکنیم.ولی اصلش همون آبغوره است.
در ضمن خیار رو پوست نمیگیریم چون سالاد رو خوشکلتر و خوش طعم تر میکنه و طبق گفته گیسو جان خیار و گوجه و پیاز نگینی شده رو با هم مخلوط میکنیم و بهش آبغوره اضافه میکنیم به اضافه کمی نمک و فلفل سیاه و نعناع
قلق اولش اینه که باید یکی دو ساعتی توی یخچال بمونه تا طعم بهتری بگیره و درضمن این سالاد هرچی خنک تر باشه خوشمزه تره.
واینکه طعم خوب آّبغوره های شیراز قلق دیگه خوشمزه شدن این سالاده
و همینطور اینکه از خیارهای درختی استفاده نکنین خیارهای درختی و گوجه های گلخونه ای مزه سالاد رو خراب میکنه.باید مزرعه ای و با همون عطر و طعم واقعیشون باشن که اینجا باید بگم خوش بحالت گیسو جان با حیاط و باغچه و میوه های تر وتازه اش.Yum2
[عکس: c6aup3.png]
پاسخ }
#4
(۲۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ ق.ظ)162 نوشته:  به نظر من دوساعت موندن تو یخچال خرابش میکنه در واقع آب میندازه

نه عزیزم اصلا خراب نمیشه بلکه خیار و گوجه خوب طعم بقیه مواد رو به خودشون میگیرن .اونجوری که سریع بخوریش دیگه خیار و گوجه فقط مزه اصلی خودشون رو دارن.
ولی اگه دیگه زیادی هم بذاری بمونه تازگی و طراوت سالاد از بین میره و اونجوری هم مزه خوبی نداره
[عکس: c6aup3.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم سالاد شیرازیه من Flowerysmile
خیار- گوجه فرنگی- پیاز- آبلیمو- آبغوره- نمک -فلفل- نعناع خشک
[عکس: 20120603132133_SAM_7326.JPG]
پاسخ }
#6
منم خیار گوجه وپیاز رو خیلی خیلی ریز میکنم که راحت مزه پس بدن بعد ابغوره و فلفل ونعناع خشک یا پونه کوهی که دایی جان از روستا برام میفرسته و بعد هم اساعت تو یخچال اخر سر هم نمک میریزم تو فامیل معروفه hihبعضی وقتا هم با سس مایونز درست میکنم Yum2بجای ابغوره از ابلیمو و سس مایونز و روغن زیتون میریزم عالی میشه در انتها خیلی اروم از یخچال میارمش بیرون gagو خیلی شیک میذارمش رو میز gagو بعد به خشن ترین شکل ممکن بهش حمله میکنم Just_Cuz_15هر چند قبل از اینکه از یخچال بیرون بیاد قسمت اعظمیش توسط شوشو به سرقت رفت
:من بنده ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
پاسخ }
#7
اینم سالاد شیرازی یک نفره من واسه ناهار امروزمhihآبغوره نداشتم آبلیمو ریختم ترش ترشYum2Yum2من عاشق سالاد شیرازیمDreamyeyesf[عکس: 20120604204421_15032012246.jpg]
[عکس: 20131223232705_IMAG0280.jpg]

پاسخ }
#8
ممنون گیسو جون بابت تاپیک خوشمزتYum2
ما شیرازیا گوجه و خیار و پیاز رو کاملا ریز ریز خرد می کنیم.خیارم پوست نمی کنیم.برای عطر سالاد هم از انواع سبزی های معطر خشک استفاده می کنیم.بیشتر هم از اب نارنج تازه برای چاشنی استفاده میکنیم با یه کوچولو ابلیمو یا ابغوره که ابته من اب غوره دوست ندارم همون نارنج به نظرم خیلی خوشمزه تره.Yum2Yum2در ضمن همون طور که یکی دیگه از کاربرا گفتن باید دوستاعتی توی یخچال بمونه تا مزه ی تمام مواد به هم بره .
یکی از سالاداییه که توی کل فامیل ما همیشه توی تمام سفره ها هست.....
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 98634.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#10
منم سالاد شیرازی رو با خیار وگوجه فرنگی وپیاز زیاد درست میکنم
چاشنیش هم فقط آبغوره ونمکهYum2


[عکس: 20130126190750_2452.jpg]
[عکس: 20130212182427_.jpg]
پاسخ }