خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 76 رای - 3.41 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد شیرازی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سالاد شیرازی


گوجه فرنگی درشت 4 عدد

خیار 3 عدد

پیاز یک عدد

آبلیمو یا آبغوره تازه 4 ق غ

نمک و فلفل سیاه

نعناع خشک 1 ق س



گوجه و خیار و پیاز رو نگینی خرد کرده با آبلیمو و نمک و فلفل و در صورت تمایل نهناع خشک مخلوط کنید.



یکی از راحت ترین و لذیذترین سالادهایی که بیشتر تو فصل تابستون بخاطر وجود گوجه های تازه سرو میشه همین سالاده که تقریبا همه دوست دارن.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
25-01-2011, 02:01 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: سالاد شیرازی
یه سالاد شیرازی خوشمزه

Yum2
[عکس: 20120208172842_004.jpg]
08-02-2012, 07:59 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
33
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: سالاد شیرازی
با تشکر از گیسو جون باید بگم که ما شیرازیا چاشنی اصلی سالاد رو آبغوره میریزم و در صورت تمایل و برای تکمیل شدن مزه سالاد بهش آبلیمو اضافه میکنیم اونم به مقدار کم که البته ترجیحا از لیموی تازه استفاده میکنیم.ولی اصلش همون آبغوره است.
در ضمن خیار رو پوست نمیگیریم چون سالاد رو خوشکلتر و خوش طعم تر میکنه و طبق گفته گیسو جان خیار و گوجه و پیاز نگینی شده رو با هم مخلوط میکنیم و بهش آبغوره اضافه میکنیم به اضافه کمی نمک و فلفل سیاه و نعناع
قلق اولش اینه که باید یکی دو ساعتی توی یخچال بمونه تا طعم بهتری بگیره و درضمن این سالاد هرچی خنک تر باشه خوشمزه تره.
واینکه طعم خوب آّبغوره های شیراز قلق دیگه خوشمزه شدن این سالاده
و همینطور اینکه از خیارهای درختی استفاده نکنین خیارهای درختی و گوجه های گلخونه ای مزه سالاد رو خراب میکنه.باید مزرعه ای و با همون عطر و طعم واقعیشون باشن که اینجا باید بگم خوش بحالت گیسو جان با حیاط و باغچه و میوه های تر وتازه اش.Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2012, 09:16 PM توسط niloofarsnt.)
08-02-2012, 09:15 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
33
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سالاد شیرازی
(14-02-2012, 08:39 AM)162 نوشته: به نظر من دوساعت موندن تو یخچال خرابش میکنه در واقع آب میندازه

نه عزیزم اصلا خراب نمیشه بلکه خیار و گوجه خوب طعم بقیه مواد رو به خودشون میگیرن .اونجوری که سریع بخوریش دیگه خیار و گوجه فقط مزه اصلی خودشون رو دارن.
ولی اگه دیگه زیادی هم بذاری بمونه تازگی و طراوت سالاد از بین میره و اونجوری هم مزه خوبی نداره
16-02-2012, 12:25 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,288


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: سالاد شیرازی
اینم سالاد شیرازیه من Flowerysmile
خیار- گوجه فرنگی- پیاز- آبلیمو- آبغوره- نمک -فلفل- نعناع خشک
[عکس: 20120603132133_SAM_7326.JPG]
03-06-2012, 02:53 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
92
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 53


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: سالاد شیرازی
منم خیار گوجه وپیاز رو خیلی خیلی ریز میکنم که راحت مزه پس بدن بعد ابغوره و فلفل ونعناع خشک یا پونه کوهی که دایی جان از روستا برام میفرسته و بعد هم اساعت تو یخچال اخر سر هم نمک میریزم تو فامیل معروفه hihبعضی وقتا هم با سس مایونز درست میکنم Yum2بجای ابغوره از ابلیمو و سس مایونز و روغن زیتون میریزم عالی میشه در انتها خیلی اروم از یخچال میارمش بیرون gagو خیلی شیک میذارمش رو میز gagو بعد به خشن ترین شکل ممکن بهش حمله میکنم Just_Cuz_15هر چند قبل از اینکه از یخچال بیرون بیاد قسمت اعظمیش توسط شوشو به سرقت رفت
03-06-2012, 09:50 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
192
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 302


محل سکونت : ساری (خاکم سوادکوه)
ارسال: #7
RE: سالاد شیرازی
اینم سالاد شیرازی یک نفره من واسه ناهار امروزمhihآبغوره نداشتم آبلیمو ریختم ترش ترشYum2Yum2من عاشق سالاد شیرازیمDreamyeyesf[عکس: 20120604204421_15032012246.jpg]
04-06-2012, 10:19 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #8
RE: سالاد شیرازی
ممنون گیسو جون بابت تاپیک خوشمزتYum2
ما شیرازیا گوجه و خیار و پیاز رو کاملا ریز ریز خرد می کنیم.خیارم پوست نمی کنیم.برای عطر سالاد هم از انواع سبزی های معطر خشک استفاده می کنیم.بیشتر هم از اب نارنج تازه برای چاشنی استفاده میکنیم با یه کوچولو ابلیمو یا ابغوره که ابته من اب غوره دوست ندارم همون نارنج به نظرم خیلی خوشمزه تره.Yum2Yum2در ضمن همون طور که یکی دیگه از کاربرا گفتن باید دوستاعتی توی یخچال بمونه تا مزه ی تمام مواد به هم بره .
یکی از سالاداییه که توی کل فامیل ما همیشه توی تمام سفره ها هست.....
10-09-2012, 01:57 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #9
RE: سالاد شیرازی
[عکس: 98634.jpg]
20-12-2012, 12:28 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
180
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 593


محل سکونت : کردستان
ارسال: #10
RE: سالاد شیرازی
منم سالاد شیرازی رو با خیار وگوجه فرنگی وپیاز زیاد درست میکنم
چاشنیش هم فقط آبغوره ونمکهYum2


[عکس: 20130126190750_2452.jpg]
26-01-2013, 09:38 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 250 335,377 01-06-2017, 08:22 PM
آخرین ارسال: nazgitta


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد