خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالمون (قزل الای) مایونزی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
سالمون (قزل الای) مایونزی
قزل الای مایونزی
[تصویر:  20140120005256_96863.JPG]

مواد لازم :
ماهی قزل الا 2 تکه
شوید خرد شده 4 ق غ
خردل 1 ق چ
سس مایونز 5 ق چ
سیر رنده شده 1 حبه
اب لیمو 1 ق چ
کره 1 ق چ
نمک نصف ق چ
طرز تهیه :
فر را با 175 درجه گرم میکنیم . شوید – خردل و نمک را با هم مخلوط میکنیم . سس مایونز - سیر رنده شده و ابلیمو را هم اضافه کرده هم میزنیم .
سینی فر یا ظرف پخت مون رو با کره چرب میکنیم . فیله های ماهی رو تو ظرف گذاشته و هر طرف ماهی را با سسی که کردیم میپوشونیم . گریل فر را با بالاترین درجه رو شن میکنیم روش طلایی بشه .
[تصویر:  20140120005311_96862.JPG]

[تصویر:  20140120005339_96861.JPG]

وقتی سس مایونز کناره های فیله رو مثل یک مربع پوشوند گریل را خاموش کرده و حالا به مدت 8 – 10 دقیقه ماهی رو میپزیم . این کار باعث میشه که ماهی کاملا ابدار و خوش طعم بشه .

[تصویر:  20140120005425_96860.JPG]

[تصویر:  20140120005407_96859.JPG]

نکته از سبزیجات دلخواه هم میتونین استفاده کنین .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ صبح، توسط sima.)
۳۰-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۵۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, سیمای, Galaxy, قلب, niloofar00, parza, mina14, samaneh1990, yasamin zahra, nady, mozhgan57, ریحون گلی$, Atefe joon, z.arghavani, کیجا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #2
RE: قزل الای مایونزی
خیلی خوشمزه شد همسری که هر لقمه میخورد صدتا به به میگفت84 دیگه قرار شده زین پس بجای ماهی سرخ شده ایجوری درست کنم3 البته با سس خیلی بیشتر
من خردل نزدم ولی گشنیز و خیلی کم شنبلیله و پیاز خیلی ریز خورد شده درحد رنده و ادویه هم زدم535353
راستی ماهی من قزل نبود چنگو بود84

[تصویر:  20150530151522_DSC_1853.JPG]

اینم با فلشgag ولی هیچکدوم از عکسا قیافه واقعیش نشد84
[تصویر:  20150530152321_DSC_1850.JPG]
امضای ساینا70
[تصویر:  20150713015122_sayna.jpg]
۹-۳-۱۳۹۴, ۰۲:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
25 کاربر از ساینا70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسان, azam1360, mahsan3, nazgitta, parza, ایران دخت, رز ابی12, maryam_1, الهه بانو93, hoda-gh, mayok, mozhgan57, samaneh1990, Akatora, mohammad reza, vidia, نم نم بارون, yasamin zahra, Atefe joon, مریم خانومی 1, فاطي جووون, Amila, نسرین کوچولو, z.arghavani, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: قزل الای مایونزی
سلام من هم درست کردم خیلی عالی وخشمزه شد.البته من سبزی های معطر هم با شوید اضافه کردم .واقعا عالی شد ممنون سیما خانم .متاسفانه عکس نگرفت تا بزارم.
۱۲-۳-۱۳۹۴, ۱۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #4
RE: قزل الای مایونزی
ماهی رو یه لا کردم سسش حسابی به خوردش رفته بو خیلی خوب شده بود3

[تصویر:  20150604230018_DSC_1881.JPG]
[تصویر:  20150604230139_DSC_1883.JPG]
امضای ساینا70
[تصویر:  20150713015122_sayna.jpg]
۱۴-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از ساینا70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samaneh1990, mahsan3, hoda-gh, yasamin zahra, nazgitta, الهه بانو93, azam1360, مریم خانومی 1, negare, نم نم بارون, Atefe joon, mayok, فاطي جووون, asra73, Amila, نسرین کوچولو, z.arghavani, رها نبوی, کیجا
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
425
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4292


محل سکونت : شیراز
ارسال: #5
RE: قزل الای مایونزی
بازم منم که10خیلی خوشمزه میشه امتحان کنین3

[تصویر:  20150705143030_DSC_2157.JPG]
امضای ساینا70
[تصویر:  20150713015122_sayna.jpg]
۱۴-۴-۱۳۹۴, ۰۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از ساینا70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, نم نم بارون, yasamin zahra, مرضی سادات, asra73, nazgitta, naghmeh24, Amila, فاطي جووون, نسرین کوچولو, Atefe joon, z.arghavani, رها نبوی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #6
RE: قزل الای مایونزی
(۱۴-۴-۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ عصر)بید مجنون1 نوشته شده توسط:  خیلی عالیه دستتون درد نکنه ولی یه سوال دارم یعنی ابتدا باید گریل روشن بشه بعد فر
بله عزیزم اول گریل رو روشن کنید بعد 8تا 10 دقیقه ماهی رو بپزین
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۱۴-۴-۱۳۹۴, ۰۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, z.arghavani


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Khelpcenter سالمون تریاکی(سالمون پخته در سس تریاکی) Galaxy 1 826 ۱۴-۶-۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد