تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 49 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساندویج دونر مرغ
#1
این ساندویج خیلی خوشمزست و من و همسریم عاشقشیم...excited

مواد لازم:(دو نفری)
نان ساندویج 4 عدد
سینه مرغ : یک عدد
قارچ : 250 گرم
سیب زمینی :2 عدد بزرگ
پیاز : یک عدد کوچک
جعفری :200 گرم
خیارشور :250 گرم
گوجه فرنگی :2 عدد متوسط
سس ماینز
سس قرمز فلفی
روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ رو با یه پیاز متوسط و کمی نمک در 2بند انگشت آب بزارید تا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ رو ریش ریش و سرخ کنید.
قارچ هاتونرو خوب بشورید و پوست روشو بردارید و و عمودی برش بدین ...بزارید کمی آبش بره...و بعد تو روغن سرخ کنید.
سیبزمینی هارو پوست بکنید و بشورید و خیلی باریک خلال کنید و دوباره بشورید و بزارید آبش بره تا نشاستش از بین بره و هنگام سرخ شدن چسبندگی پیدا نکنه.بهدشم تو روغن زیره شعله کم با کمی نمک سرخ کنید...
پیاز و خیارشور و گوجه فرنگی رو خلالی برش بزنید.
جعفری هارو هم پاک کرده و بشورید و بزارین ّآبش بره .
و در مرحله آخر و مرغ و فارچ رو با هم مخلوط کنید. و تو دیس بریزید و بقیه مخلفاتشو اطرافش تزیین کنید.
بخورید و لذت ببرید...نوش جونتونyess
پاسخ }
#2
منم دونر مرغ رو اینطوری درست میکنم البته مثل بیرون نمیشه ولی گهگاهی برا تنوع خوبه....سینهی مرغ1عدد...پیاز1 عدد...رب گوجه فرنکی 1ق س...ماست 2 ق س...نمک وفلفل...روغن...پیازورنده وبارب ئ ماست نمک وفلفل مخلوط میکنیم وروغن رئو اضافه میکنیم...استخوان سینه ی مرغ رو در اورده واز وسط نصف میکنیم در حالیکه یک طرف ان بسته بماند ومیان انرا با سس فوق میپوشانیم انهاروروی هم قرار میدهیموبه کمک سلفون محکم رول میکنیم ومیبندیم به مدت 3 ساعت یا بیشتر در یخچال میذاریم بعد سلفون رودر اورده وسینه ی مرغ رو خلالی برش زده وباکمی روغن وبا حرارت بالا سرخ میکنیم وبتنان باگت کاهو وگوجه میل کنید[عکس: 20121001180145_.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 97426.JPG]
موادلازم :
سینه مرغ 1 عدد
اویشن 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
پودر کاری 1 ق چ
روغن زیتون 1 فنجان
اب نصف لیمو
پنیر پارمزان

طرز تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 3 ساعت میزاریم تو یخچال تا مارینه بشه .
بعد سرخ میکنیم . موقع سرخ کردن نیازی به روغن نداره . موقع سرو کمی روش پنیر پارمزان رنده شده میپاشیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
فیله مرغ +پاپریکا+نمک+آبلیمو+پیاز +اق ماست +پودر انبه +ازعفرون+دویه های دلخواه حدود سه چهار ساعت میذارم تو یخچال بمونه
بعد فیله ها رو گریل میکنم و Yum2

[عکس: 20131218231945_IMG_8741.JPG]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فهرست تاپیک های موجود در زیر انجمن ساندویج elhaam 0 414 ۲۸-۰۲-۱۳۹۳, ۱۲:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: elhaam