خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 49 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساندویج دونر مرغ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 105


محل سکونت : تبریز
ارسال: #1
ساندویج دونر مرغ
این ساندویج خیلی خوشمزست و من و همسریم عاشقشیم...excited

مواد لازم:(دو نفری)
نان ساندویج 4 عدد
سینه مرغ : یک عدد
قارچ : 250 گرم
سیب زمینی :2 عدد بزرگ
پیاز : یک عدد کوچک
جعفری :200 گرم
خیارشور :250 گرم
گوجه فرنگی :2 عدد متوسط
سس ماینز
سس قرمز فلفی
روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ رو با یه پیاز متوسط و کمی نمک در 2بند انگشت آب بزارید تا بپزه.بعد از پخت کامل مرغ رو ریش ریش و سرخ کنید.
قارچ هاتونرو خوب بشورید و پوست روشو بردارید و و عمودی برش بدین ...بزارید کمی آبش بره...و بعد تو روغن سرخ کنید.
سیبزمینی هارو پوست بکنید و بشورید و خیلی باریک خلال کنید و دوباره بشورید و بزارید آبش بره تا نشاستش از بین بره و هنگام سرخ شدن چسبندگی پیدا نکنه.بهدشم تو روغن زیره شعله کم با کمی نمک سرخ کنید...
پیاز و خیارشور و گوجه فرنگی رو خلالی برش بزنید.
جعفری هارو هم پاک کرده و بشورید و بزارین ّآبش بره .
و در مرحله آخر و مرغ و فارچ رو با هم مخلوط کنید. و تو دیس بریزید و بقیه مخلفاتشو اطرافش تزیین کنید.
بخورید و لذت ببرید...نوش جونتونyess
18-12-2011, 12:41 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: ساندویج دونر مرغ
منم دونر مرغ رو اینطوری درست میکنم البته مثل بیرون نمیشه ولی گهگاهی برا تنوع خوبه....سینهی مرغ1عدد...پیاز1 عدد...رب گوجه فرنکی 1ق س...ماست 2 ق س...نمک وفلفل...روغن...پیازورنده وبارب ئ ماست نمک وفلفل مخلوط میکنیم وروغن رئو اضافه میکنیم...استخوان سینه ی مرغ رو در اورده واز وسط نصف میکنیم در حالیکه یک طرف ان بسته بماند ومیان انرا با سس فوق میپوشانیم انهاروروی هم قرار میدهیموبه کمک سلفون محکم رول میکنیم ومیبندیم به مدت 3 ساعت یا بیشتر در یخچال میذاریم بعد سلفون رودر اورده وسینه ی مرغ رو خلالی برش زده وباکمی روغن وبا حرارت بالا سرخ میکنیم وبتنان باگت کاهو وگوجه میل کنید[عکس: 20121001180145_.jpg]
01-10-2012, 07:34 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: ساندویج دونر مرغ
[عکس: 97426.JPG]
موادلازم :
سینه مرغ 1 عدد
اویشن 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
پودر کاری 1 ق چ
روغن زیتون 1 فنجان
اب نصف لیمو
پنیر پارمزان

طرز تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 3 ساعت میزاریم تو یخچال تا مارینه بشه .
بعد سرخ میکنیم . موقع سرخ کردن نیازی به روغن نداره . موقع سرو کمی روش پنیر پارمزان رنده شده میپاشیم .
18-12-2012, 10:45 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ساندویج دونر مرغ
فیله مرغ +پاپریکا+نمک+آبلیمو+پیاز +اق ماست +پودر انبه +ازعفرون+دویه های دلخواه حدود سه چهار ساعت میذارم تو یخچال بمونه
بعد فیله ها رو گریل میکنم و Yum2

[عکس: 20131218231945_IMG_8741.JPG]
18-12-2013, 11:21 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فهرست تاپیک های موجود در زیر انجمن ساندویج elhaam 0 397 18-05-2014, 12:12 AM
آخرین ارسال: elhaam


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد