خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساندویچ جگر مرغ

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
ساندویچ جگر مرغ

[عکس: 99704.jpg]


خیلی وقته دور کالباس و سوسیس و همبرگر اینارو خط کشیدم به خاطر پسرم ولی باز این اقا فرزاد گل ما فیلش یاد هندستون میکنه وساندویچ میخواد جگر مرغ با رب دوست نداره ولی اینطوری که میپزم به قول ما ترکا :" خالا خاطرین گالماسین" میخوره . خوشمزه میشه امتحانش کنین.



مواد لازم :

جگرمرغ ۱ کیلو گرم

ارد ۴ قاشق غذاخوری

نمک - فلفل سیاه

روغن مایع (من مارک نینا استفاده میکنم )برای سرخ کردن

طرز تهیه :

جگر مرغ رو تمیز کرده و میشوریمش بعد قشنگ با ارد و نمک و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم با دست اینکاره انجام میدیم و جگرهارو زیر و رو میکنیم و سعی میکنیم تا همه مواد کاملا با هم قاطی بشن بعد روغن مون رو داغ میکنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه تو روغن داغ سرخش میکنیم .

بیرون جگر سفت میشه ولی توش کاملا نرم و لطیفه.

با پیاز خلال شده که روش سماق پاشیدیم سروش میکنیم .






30-01-2011, 12:25 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: جگر مرغ
سیما جون امشب شام رو با دستور شما درست کردم
جگرها رو همونجوری که گفتین سرخ کردم و توی نون ها سس مایونز مالیدم و گوجه فرنگی حلقه شده و جگر و سیب زمینی سرخ شده ریختم.

ما جای آرد ، رب گوجه توی روغن تفت میدیم که اون جوری رو هم من خیلی دوست دارم.

راستی بچه ها با سس ساندویچ دلپذیر خوردنش که خیلی خوشمزه ش کرده بود.

[عکس: 20140203160339_DSC01810.jpg]
31-01-2011, 08:00 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 1,561


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: جگر مرغ
[عکس: 20130818225239_DSC02550.JPG]
[عکس: 20130818225045_DSC04847.JPG]
18-08-2013, 09:55 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ساندویچ جگر مرغ
خوراک جگر باروش خودم :

سیب زمینی رو میزارم سرخ بشه بافلفل دلمه و سیر و پیاز سرخ میکنم

جگرهای تکه شده راهم باموادم تف میدم با نمک و فلفل و زردچوبه ورب گوجه وکمی اب بپزه

زمان خورکمی ابلیمو بهش میزنیم با نون ویابرنج سرومیشه

حذف عکس بدلیل سایز بیش از حد مجاز و عدم آپلود (پیوست)
آموزش آپلود عکس
(آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2015, 10:58 PM توسط 1368Sheri.)
22-07-2015, 06:30 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد