خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 3.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساندویچ پِرِسی ( Pressed Sandwiches )

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 657


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #1
ساندویچ پِرِسی ( Pressed Sandwiches )
مواد لازم:
گوشت استیکی
بیکن
قارچ و پیاز خرد شده
سس قرمز-سس خردل-سس سویا
پنیر ورقه ای


پیاز و قارچ رو توی تابه تفت بدین
گوشت استیکی رو توی فر یا تابه با نم و فلفل و ... بپزید و کمی با روغن سرخش کنین
بیکن رو هم توی تابه سرخ کنین
فقط کافیه داخل نان رو خالی کنین و لایه لایه مواد (گوشت و پنیر و قارچ و پیاز) رو روی هم بریزین و با یک وزنه روی ساندویچ فشار بیارین تا مواد داخلش روی هم پِرِس بشن.

[عکس: 20120709054946_04.jpg]

[عکس: 20120709055220_05.jpg]

[عکس: 20120709055251_06.jpg]


[عکس: 20120709055326_07.jpg]

[عکس: 20120709055356_08.jpg]

[عکس: 20120709055440_09.jpg]

[عکس: 20120709055509_10.jpg]

[عکس: 20120709055542_11.jpg]

[عکس: 20120709055616_12.jpg]

[عکس: 20120709055649_13.jpg]

[عکس: 20120709055720_14.jpg]

[عکس: 20120709055750_15.jpg]

[عکس: 20120709055818_16.jpg]

[عکس: 20120709055852_17.jpg]

[عکس: 20120709055921_18.jpg]

[عکس: 20120709055949_19.jpg]

[عکس: 20120709060020_20.jpg]

[عکس: 20120709060043_21.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2013, 11:14 AM توسط negin.s.)
09-07-2012, 07:12 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
ساندویچ پِرِسی گوشت با سس پستو ( Pressed Sandwiches )
ساندویچ های پرسی ، ساندویچی هایی هستن که داخل نان تست یا باگت درست میشن و بعد از آماده سازی بسته بندی میشن و توسط یه وزنه ی سنگین لایه ها روی هم میچسبن و اصطلاحاً پِرِس میشن و بیشتر توی گردش و پیک نیک کاربرد داره.

[عکس: 20130519095916_1.jpg]

مواد لازم برای هر ساندویچ:
1 قرص نان بزرگ
3-4 قاشق غذاخوری سس پستو
100 گرم ژامبون
3-4 برش گوشت گوساله (استیکی)
3-4 برش پنیر ورقه ای
3-4 برش پنیر موتزارلا
6-8 برگ ریحان

طرز تهیه:
روی نون رو سس پستو بمالین و روی اون ورقه های گوشت و سپس ژامبون بزارین

[عکس: 20130519100223_2.jpg]



پنیر ورقه ای و موتزارلا رو روی ژامبون بزارین و سپس برگ ریحان و مجددا یک لایه پنیر بزارین
لایه ی رویی نان رو روی پنیر فشار بدین. ساندویچ رو داخل نایلون پلاستیکی بزارین و یه وسیله ی سنگین روی ساندویچ قرار بدین.

[عکس: 20130519100356_4.jpg]

[عکس: 20130519100501_7.jpg]



بعد از 3 تا 4 ساعت ساندویچ ها آماده هستن
میتونین اونها رو به اندازه ی دلخواه برش بزنین

[عکس: 20130519100434_8.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
19-05-2013, 11:37 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد