خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساوارین میوه ای (شیرینی فرانسوی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,535
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
ساوارین میوه ای (شیرینی فرانسوی)
[عکس: 20140414104258_267175_Mezzanine_BWJA212-Mezz-Image.jpg]

مواد اولیه :

* مایه خمیر ۱۲ گرم
* شکر دو قاشق چایخوری
* آرد ۱۱۵-۱۲۵ گرم و یک ق س
* نمک به میزان لازم
* آب ولرم پیمانه
* وانیل قاشق چایخوری
* تخم مرغ دو عدد
* مارگارین ذوب شده ۶۰ گرم
* مواد لازم برای شربت (سیروپ):
* شکر ۴۵۵ گرم
* آب ۵۶۰ میلی لیتر
* چوب دارچین نصف یک عدد
* برگ بو یک عدد
* پرتقال و لیمو ترش یک عدد
* تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
* مواد لازم برای تزیین:
* مارمالاد زردآلوو هلو کمپوت شده، انبه و گیلاس به میزان لازم(میوه به دلخواه)


طرز تهیه:
.
ابتدا مایه خمیر، شکر و یک قاشق سوپخوری آرد را با آب ولرم مخلوط کرده و در ظرفی در بسته می ریزیم و در دمای محیط قرار داده تا عمل بیاید.
آرد را در کاسه ای ریخته، شکر ریز و نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. تخم مرغ ها و وانیل را با چنگال هم زده و به مواد افزوده و به مدت پنج دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم. سپس مارگارین آب شده را به تدریج اضافه کرده و هم می زنیم.
مایه خمیر عمل آمده را نیز افزوده و مخلوط می کنیم. خمیر به دست آمده را در قیف بزرگی ریخته و در قالب گرد تو خالی (حلقه ای) ۲۲ سانتی متری که با کره چرب کرده و کمی آرد بر سطح آن پاشیده ایم می ریزیم.
قالب را در محلی گرم قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا طلایی شود.



طرز تهیه شربت:

ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه می ریزیم. پرتقال و لیموترش را با پوست برش زده و درون قابلمه ریخته، برگ بو، چوب دارچین و تخم گشنیز را افزوده و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
پنج دقیقه پس از جوشیدن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شربت را درون ظرف بزرگتری ریخته، ساوارین سردشده را درون شربت داغ می گذاریم تا کاملا به شربت آغشته و کمی نرم شود.
سپس کیک را از شربت خارج کرده و بر روی دیس مورد نظر گذاشته و تمام سطح آن را به وسیله قلم مو به مارمالاد زردآلوی رقیق شده آغشته می کنیم و روی ساوارین را با کمپوت هلو و انبه می پوشانیم و در مرکز آن گیلاس ها را قرار می دهیم و سطح میوه ها را هم مارمالاد زردآلو می مالیم تا براق شود
(آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 09:43 AM توسط Galaxy.)
28-07-2012, 05:02 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی با مخلوط میوه ای negin.s 0 633 20-09-2012, 04:57 PM
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد