خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ساچر کیک sacher torte

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ساچر کیک sacher torte
[عکس: 20121231110924_sachertorte--oesterreich-werbung--d.jpg]

این یه کیک کلاسیک استرالیاییه شکلاتی هست که هم برای روکشش از شکلات تستفاده میشه و هم در داخلش و بینش مربا(بیشتر تمشک یا هلو)استفاده میشه و طعم دلنشینی داره


مواد لازم:
150 گرم (¾ فنجان) کره
150 گرم (¾ فنجان) شکر دانه ریز
150 گرم (¾ فنجان) شکلات ذوب شده به روش بن ماری
8 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا
120 گرم ( ¾ فنجان) آرد
کره برای چرب کردن قالب
خرده نان خشک
مربای زردآلو

روکش:
150 گرم شکلات
1 قاشق غذا خوری روغن
200 گرم (1 فنجان) شکر
1/8 لیتر (½ فنجان) آب

روش تهیه:
آرد رو الک کنین و کنار بذارین و فر رو با دمای 180 درجه روشن کنین
کره رو همراه با نیمی از شکر و شکلات ذوب شده با همزن خوب بزنین، زرده های تخم مرغ رو در یک زمان اضافه و هم بزنین تا کاملا یکدست بشه،بعد آرد رو اضافه کنین
در ظرف جداگانه سفیده تخم مرغ و شکر باقی مانده رو بزنین تا سفت بشه و از ظرف نریزه
قالب رو با کره چرب کنین و کمی پودر نان خشک یا پودر کاکائو بپاشن و مواد رو. توش بریزین و حدود یک ساعت داخل فر قرار بدین تا کیک کاملا بپزه

کیک رو از قالب جدا کرده حدود 2 ساعت روی پایه خنک کننده بذارین
بعد از وسط کیک رو ببرین و با مارمالاد (درصورت تمایل از مغز گردو هم میتونین استفاده کنین)کاملا بین دو لایه رو پوشش بدین و بعد کمی گاناش ریخته و لایه ها رو روی هم بذارین


برای روکش(گاناش):
شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنین و روغن رو بهش اضافه و مخلوط کنین و بعد شکر و آب جوش رو اضافه و هم بزنین تا شکر حل بشه


گاناش رو روی تمام سطح و اطراف کیک بکشین و بذارین توی یخچال تا خنک بشه


[عکس: 20121231111203_sacher3.jpg]

این کیک پف دهنده نداره

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
31-12-2012, 01:43 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: ساچر کیک بدون آرد
[عکس: 20121231122921_IMG_3315.JPG]

مواد لازم:
6 عدد تخم
2/3 پیمانه شکر
160 گرم کره
200 گرم شکلات تیره
1 و 1/2 پیمانه آرد بادام
مارمالاد زردآلو

کرم گاناش:
150 گرم شکلات تیره شیرین
100 میلی لیتر خامه صبحانه


روش تهیه:
فر ر و با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین
زرده تخم مرغ و شکر رو در یک کاسه با همزن بزنین تا حجمش دوبرابر بشه
در این میان، 200 گرم شکلات خرد شده و کره رو به روش بن ماری حل کنین(فقط حل بشه ولی داغ نشه)
به آرومی مخلوط شکلاتی رو به تخم مرغ و شکر اضافه و هم بزنین تا فقط ترکیب بشن
بعد پودر ادوم رو اضافه کنین و با لیسک هم بزنین
سفیده تخم مرغ رو جداگانه بزنین تا فومی بشه و کم کم به ترکیب اضافه و به آرومی با لیسک زیر و رو کنین
کیک رو توی قالبی که با کاغذ روغنی پوشوندین بریزین و به مدت یک ساعت توی فر قرار بدین
بعد از خارج کردن از فر 15 دقیقه زمان بدین و بعد از قالب جدا کرده و روی توری خنک کننده بذارین
بعد از اینکه کاملا خنک شد به دو نیم تقسیمش کنین و لاش رو با مارمالاد پر کنین
لایه هارو روی هم قرار بدین و دورتا دو کیک رو هم با برس کمی مارمالاد بمالین

برای گاناش، شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنین و با خامه ترکیب کنین تا یکدست بشه و روی کیک رو باهاش بپوشونین و بذارین کاملا خنک بشه

برای اینکه سطح کیکتون صاف بشه ،یه لایه گاناش بریزین و صافش کنین و کیک رو 5 دقیقه توی فریزر قرار بدین و بعد بقیه رو روش بریزین و بذارین سرد بشه

[عکس: 20121231122857_IMG_3300.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
01-01-2013, 02:52 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد