تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبزی پلو با ماهی به شکل ته چین
#1
مواد لازم:

ماهی قزل آلا دو عدد

گشنیز و شنبلیله خرد شده 1 پیمانه

آب یا سس تمبر هندی یک دوم پیمانه

برنج 5 پیمانه

سبزی پلو 5 پیمانه

( شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید )

سیر تازه 1 حبه

روغن مایع به میزان لازم

پیاز 4 عدد

مغز گردوی خرد شده نصف پیمانه

ادویه، فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

زردچوبه و زعفران آبکرده به میزان لازم

طرز تهيه :

براي اين غذا از ماهی قزل آلا (یا ماهی شوریده ) استفاده میکنیم.
پنج پیمانه برنج را خیس کرده و سپس آبکش میکنیم.
پیازها را خرد کرده و به شکل پیاز داغ در می آوریم.
ماهی قزل آلا را که شستیم و خوب پاک کردیم، شکم آن را باز میکنیم و برای در آوردن تیغ وسط آن ابتدا از قسمت گلو تیغ را گرفته و با دست کمی میکشیم تا از گلو جدا شود بعد آرام آرام با فشار یک دست از طرفیت تیغ و کشیدن تیغ با دست دیگر آن را به راحتی جدا میکنیم.
انتهای تیغ را با چاقو میبریم.
داخل ماهی را با زعفران دم کرده می مالیم تا هم مزه دار شود و هم سردی ماهی گرفته شود. مقداری هم نمک روی ماهی میپاشیم و سپس روی ماهی سلفون یا روکش میکشیم و به مدت یکی دو ساعت میگذاریم داخل یخچال بماند.
قابلمه را روی حرارت میگذاریم و داخل آن روغن مایع میریزیم.
سیر خرد شده را به روغن اضافه میکنیم و تفت میدهیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم.
سبزی را که مقدار گشنیز باید بیشتر از شنبلیله باشد اضافه میکنیم.
اگر مقدار شنبلیله زیاد باشد غذا تلخ میشود.مواد را با هم تفت میدهیم.
اگر مقداری سیر تازه سبز هم اضافه کنیم عطر خوبی خواهد داشت.
كوبيدن گردو بهتر از خرد کردن است. اما آسیاب نمی کنیم.
تمبر هندی که هر بسته آن در بازار حدود 250 گرم است با یک لیوان آب جوشیده نیم گرم خیس میکنیم و نیم ساعت میگذاریم بماند بعد با دست چنگ میزنم و صاف میکنیم و سس تمبر هندی به دست می آید. منظور از پیمانه در اینجا لیوان های دسته داریست که در اکثر منازل وجود دارد.

ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن ادویه ها زیاد تفت نمیدهیم چون ادویه ها تلخ میشوند. آب تمبر هندی را هم اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود 5 دقیقه بماند تا آب تمبر هندی به خورد مواد برود.
سبزی پلوی خرد شده را به برنج آبکش شده اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. وقتی آب تمبر هندی خوب به خورد مواد داخل ظرف رفت حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم 5 - 10 دقیقه بماند و کمی خنک شود بعد گردو را اضافه میکنیم. تا گردو سفت نشود.
ماهی را از یخچال بیرون می آوریم و مواد آماده شده را که گردو هم اضافه کردیم داخل ماهی پر میکنیم.
وقتی داخل ماهی پر شد روی آن را با نخ محکم می پیچیم. ظرف تفلون را روی حرارت میگذاریم و کف آن را چرب میکنیم و ماهی را داخل آن سرخ میکنیم.
دو عدد ماهی داریم که در خلاف جهت هم داخل ظرف میگذاریم. وقتی یک طرف ماهی سرخ شد از روی حرارت برمیداریم و ماهی ها را برمیگردانیم.
مخلوط برنج و سبزی را روی سطح ماهی میریزیم و صاف میکنیم و کمی فشار میدهیم تا کمی حالت چسبناک پیدا کند.
مقداری روغن مایع را روی حرارت میگذاریم گرم شود. نیاز نیست خیلی داغ شود در حد گرم شدن کافیست. روغن گرم شده را روی برنج میریزیم و سپس روی آن زعفران دم کرده میریزیم. کاغذ روغنی یا کاغذ A4 معمولی را نم میکنیم و روی برنج میگذاریم تا نقش دم کنی را ایفا کند.
روی ظرف فویل میپیچیم و داخل فر 350 درجه فارنهاید یا 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و نیم میگذاریم بپزد. وقتی غذا آماده شد آن را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.
استفاده از ظرف تفلون برای سرخ کردن ماهی و سپس گذاشتن در فر خیلی بهتر از ظرف پیرکس است
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
پلوش قالبی بودا فقط وارفتهHanghead
[عکس: 20130911134700_Namber3201-Copy.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#3
[عکس: 20140529163102_IMG_6216.JPG]
[عکس: 20140529163121_IMG_6214.JPG]
Yum2Yum2
Flowerysmile
[عکس: 20140715152950_IMG_6116.JPG]
[عکس: 20140715153015_IMG_6118.JPG]
پاسخ }
#4
[عکس: 20141206101351_1397480748387.jpg]

مواد لازم:

برنج: یک کیلو

آب زعفران: یک قاشق چای خوری

روغن مایع: یک پیمانه

سبزی پلویی: 750 گرم

ماست: یک پیمانه

تخم مرغ: دو عدد

ماهی درسته سفید یا قزل آلا: یک یا دو عدد

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را مطابق دستور آبکش کنید. در کاسه مناسبی ماست، زعفران، تخم مرغ و مقداری روغن را مخلوط نمایید، سپس یک طرف ماهی را که با نمک و آبلیمو مزه دار کردید در تابه مناسبی سرخ کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب نمایید و طرف دیگر ماهی را که سرخ نشده داخل ظرف قرار دهید. حالا برنج را با مواد آماده مخلوط کنید و بعد نیمی از آن را روی ماهی بریزید و بقیه برنج را با سبزی پلویی مخلوط کنید و روی برنج ساده بریزید، سطح آن را صاف کرده و رویش را با فویل بپوشانید. سپس در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت یک و نیم تا 2 ساعت قرار دهیدتا ته چین طلایی رنگ و برشته شود.
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
سلام به همه خانوماي هنرمند
من جاي مناسبي براي اين غذاي خووووشمزه پيدا نكردم براي همين اينجاگذاشتمش اگه جاش مناسب نيست مديران لطف كنند واصلاح كنن
مواد لازم:
ماهي قزل الا .....2عدد
برنج .....3پيمانه
شويدخشك....3ق غ
زعفرون دم كرده......3ق غ
پودرهل.....نصف قاشق چايخوري
نمك وزردچوبه.....مقداري
روغن....مقداري


ماهي هاروبعد از شستن ادويه ميزنيم وكنار ميذاريم.برنجو با شويدآبكش ميكنيم و توي يه قابلمه نچسب ماهي ها رو كه تيغشو نودر آورديم ازطرف گوشتيش سرخ ميكنيم البته ميتونيم ماهي رو درسته توي قابلمه سرخ كنيم يا اينكه تكه تكه كنيم وروش زعفرون وپودر هل ميريزيم بعد به سمت پوستش بر ميگردونيم وشويد پلوي آبكش شده رو روش ميريزيم وميذاريم 40 دقيقه دم بكشه ومثل ته چين توي ظرف موردنظر برميگردونيم وبعدش نوووش جان ميكنيد1 (49)
خوبي اين غذا اينه كه اصلا بوي ماهي نميده وسريع حاضرميشه16



[عکس: 20150825183511_IMG__.jpg]
[عکس: 20150825183616_IMG__.jpg]
[عکس: 20150518232629_703177_nSamacT1.jpg]


پاسخ }
#6
55

[عکس: 20150919230834_IMG__.jpg]
[عکس: 20150518232629_703177_nSamacT1.jpg]


پاسخ }