خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سبـد سیـب زمـینی سرخ شده

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
302
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2327


محل سکونت : هم قبیله لیلی
ارسال: #1
سبـد سیـب زمـینی سرخ شده
[تصویر:  20150110215701_1.jpg]

برای درست کردن سبدی از جنس سیب زمینی به دو صافی فلزی در دو اندازه، نیاز دارید و نیز به ظرف دیگری که بتوان در آن روغن داغ وصافی ها را در روغن فرو برد.
سیب زمینی ها را پوست گرفته، سپس از طول با رنده مخصوص (که به رنده V مشهور است)یا با رنده درشت رنده کنید به طوری که رشته های باریکی از سیب زمینی به دست آید.
یک قاشق آرد ذرت را روی رشته های سیب زمینی بپاشید. صافی ها را نیز به آرد آغشته کنید تا سیب زمینی ها به آن نچسبند.
صافی بزرگ تر را از رشته های سیب زمینی پر کنید و وسط آن را گود کرده صافی کوچک تر را روی آن فشار دهید
[تصویر:  20150110220042_Untitled.jpg]
و درحالی که دسته هر دو صافی را با هم در دست گرفته اید آن را در ظرف روغن داغ فرو برده و اجازه دهید تا سیب زمینی ها سرخ شوند.
پس از سرخ شدن و کمی سرد شدن صافی ها را از سیب زمینی جدا کرده ظرف کاسه ای شکلی را که به دست آمده است کنار بگذارید و این عمل را بار دیگر تکرار کنید3
[تصویر:  20150110220214_gtgg.jpg]
امضای مدیون مهرت
[تصویر:  clocklandscape.php?img=02&bn=Mohamma...4&ad=1]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ عصر، توسط مدیون مهرت.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۳, ۰۹:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
27 کاربر از مدیون مهرت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ساینا70, zari mah, hekmati009, نسرین کوچولو, زهرا77, behesht62, Galaxy, nazgitta, maryam_1, بانوی شرقی99, *بانوی آسمان*, monir jun, maryam kordi, Atefe joon, mohammad reza, z.arghavani, vidia, maryam1352, raha24, shamim_13, Maryamho, مهرناز مامانی, مریم خانومی 1, niloofar00, هادی هدی, نم نم بارون, alma8525



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد