خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 3.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سرخ كردن ماهي با فلس

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 سرخ كردن ماهي با فلس
بهتر است براي سرخ كردن ماهي ، فلس آن را جدا نكنيد. ماهي را بشوييد، شكم آن را پاك كنيد و سپس قطعه قطعه كنيد.
قطعه هاي ماهي را از سمت پوست آن در روغن سرخ كنيد. اين كار باعث مي شود كه روغن ماهي كه در زير پوست آن است، هنگام سرخ كردن نسوزد و طعم ماهي خيلي بهتر شود. در صورت تمايل پوست و فلس ماهي را هنگام مصرف جدا كنيد
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۷-۲-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سرخ كردن ماهي با فلس
(۱۷-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ عصر)صفورا جان نوشته شده توسط:  کی میدونه چه نوع ماهی خوشمزه تره ؟چه کار کنم که صددرصد بویش بره ؟چون هر مدل که ماهی میپزم بو میده!خواهرم میگه ماهی منجمد بو داره یکی میگه کوسه خوشمزه یکی قزل الا... کمکم کنید ha

بستگی به ذائقه داره
کلا قزل بو نمیده
ماهی های جنوبم همینطور

فیله کوسه محشره
طعمش شبیه اوزون برونه

برای اینکه ماهی منجمدت بو نده
وقتی از فریزر در آوردی بذارش تو شیر تا یخش وا بشه
شیر هم ماهی تو کاملا تازه میکنه هم بوش میرهClap
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
106
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : اینجا
ارسال: #3
RE: سرخ كردن ماهي با فلس
صفورا جان من تجربه خودمو میگمClap:

اولا ماهی را برای همون وعده ای که میخوای درست کنی بخر....یعنی همیشه سعی کن تازه بخری.اونطوری خیلی خیلی بوش کمتره به نسبت اینکه توی فریزر بمونه و دوباره یخ زدایی بشهClap
دوما کوسه را من خودم امتحان کردم.البته فیله شده های آماده که توی سوپر مارکتا هست.....فوق الععععععععععاده خوشمزه اسexcitedexcited
تازه طبعشم گرمه و سرد نیست.........اصلا هم خار و تیغ و...ندارهexcited

بعدشم ماهیهای که من درست کردم و خوشمزه بود(البته به شرط تازه بودن ایناست):
کفشکexcited
راژگوexcited
خاروexcited(خیلی فقط خار داره توش ولی خوشمزه اس)
فکر کنم حلوا سیاه و سرخو هم بودهha
ولی راژگو چیز دیگه ای هستexcited
۱۷-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: سرخ كردن ماهي با فلس
(۱۷-۹-۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ عصر)صفورا جان نوشته شده توسط:  ماهی رو چطور میپزید ؟کمکم کنیدWorship

ما که از ماهی شمال استفاده میکنیم یا قزل آلا
بعد از پاک کردن و شستن بهش نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میزنم
میذارم بمونه و مزه دار بشه
موقع سرخ کردن یه کوچولو آرد میپاشم و سرخ میکنم


میشه تو آبلیمو یا آب نارنج و نمکو فلفل و ادویه و زنجبیل تازه بخوابونی
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سرخ كردن ماهي با فلس
ماهی و که میگیرین داخلش و پاک کنید با پوست تیکه تیکه کنید بعد شستن و اینکه ابش کامل رفت تو یه ظرف نمک و فلفل و گلپر قاطی هم کنید و با دستتون ماهی و به این ماده بزنید بعد بزارید تو پلاستیک و توی فریزر
۱۷-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد