تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 3.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرخ كردن ماهي با فلس
#1
Restart-1 
بهتر است براي سرخ كردن ماهي ، فلس آن را جدا نكنيد. ماهي را بشوييد، شكم آن را پاك كنيد و سپس قطعه قطعه كنيد.
قطعه هاي ماهي را از سمت پوست آن در روغن سرخ كنيد. اين كار باعث مي شود كه روغن ماهي كه در زير پوست آن است، هنگام سرخ كردن نسوزد و طعم ماهي خيلي بهتر شود. در صورت تمايل پوست و فلس ماهي را هنگام مصرف جدا كنيد
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#2
(۱۷-۰۹-۱۳۹۰, ۱۲:۰۷ ب.ظ)صفورا جان نوشته:  کی میدونه چه نوع ماهی خوشمزه تره ؟چه کار کنم که صددرصد بویش بره ؟چون هر مدل که ماهی میپزم بو میده!خواهرم میگه ماهی منجمد بو داره یکی میگه کوسه خوشمزه یکی قزل الا... کمکم کنید ha

بستگی به ذائقه داره
کلا قزل بو نمیده
ماهی های جنوبم همینطور

فیله کوسه محشره
طعمش شبیه اوزون برونه

برای اینکه ماهی منجمدت بو نده
وقتی از فریزر در آوردی بذارش تو شیر تا یخش وا بشه
شیر هم ماهی تو کاملا تازه میکنه هم بوش میرهClap
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
صفورا جان من تجربه خودمو میگمClap:

اولا ماهی را برای همون وعده ای که میخوای درست کنی بخر....یعنی همیشه سعی کن تازه بخری.اونطوری خیلی خیلی بوش کمتره به نسبت اینکه توی فریزر بمونه و دوباره یخ زدایی بشهClap
دوما کوسه را من خودم امتحان کردم.البته فیله شده های آماده که توی سوپر مارکتا هست.....فوق الععععععععععاده خوشمزه اسexcitedexcited
تازه طبعشم گرمه و سرد نیست.........اصلا هم خار و تیغ و...ندارهexcited

بعدشم ماهیهای که من درست کردم و خوشمزه بود(البته به شرط تازه بودن ایناست):
کفشکexcited
راژگوexcited
خاروexcited(خیلی فقط خار داره توش ولی خوشمزه اس)
فکر کنم حلوا سیاه و سرخو هم بودهha
ولی راژگو چیز دیگه ای هستexcited
پاسخ }
#4
(۱۷-۰۹-۱۳۹۰, ۰۵:۱۰ ب.ظ)صفورا جان نوشته:  ماهی رو چطور میپزید ؟کمکم کنیدWorship

ما که از ماهی شمال استفاده میکنیم یا قزل آلا
بعد از پاک کردن و شستن بهش نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میزنم
میذارم بمونه و مزه دار بشه
موقع سرخ کردن یه کوچولو آرد میپاشم و سرخ میکنم


میشه تو آبلیمو یا آب نارنج و نمکو فلفل و ادویه و زنجبیل تازه بخوابونی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ماهی و که میگیرین داخلش و پاک کنید با پوست تیکه تیکه کنید بعد شستن و اینکه ابش کامل رفت تو یه ظرف نمک و فلفل و گلپر قاطی هم کنید و با دستتون ماهی و به این ماده بزنید بعد بزارید تو پلاستیک و توی فریزر
پاسخ }