خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس انبه ( مخصوص فلافل )

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
79
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 214


محل سکونت : طهران
ارسال: #1
سس انبه ( مخصوص فلافل )
مواد لازم:
پودر انبه 1 پیمانه - آب 3 پ - گلپر 1 قاشق سوپ خوری - شکر نصف پ - زنجبیل 1 ق س - فلفل قرمز 1 ق مرباخوری - فلفل سیاه 1 ق م - سرکه سفید 2 ق س - نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
پودر انبه رو در آب حل می کنیم کامل بعد 24 ساعت در یخچال می ذاریم. روی حرارت می ذاریم.شکر و زنجبیل و گلپر و فلفل سیاه وقرمز و نمک و سرکه رو به اون اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا ته نگیره کمی غلظت گرفت از روی حرارت برمی داریم .
نکته :
این سس خیلی خیلی تند هست که میتونین از ریختن فلفل های سیاه و قرمز صرف نظر کنید چون خود پودر انبه تنده

[عکس: 20140523204959_s.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2014, 08:01 PM توسط mahdieh-az.)
23-05-2014, 07:43 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #2
RE: سس انبه
(24-05-2014, 09:50 AM)toktam 29 نوشته: ببخشید این پودر انبه را از کجا باید تهیه کنم . همین پودر هایی که شربت میکنن منظورتون هست ؟

سلام عزیزم پودر انبه رو میتونی از عطاری ویا بعضی از سوپر مارکتها تهیه کنی که زرد رنگ وتند هست .نه عزیزم این پودر جز ادویه ها س که در سس ها ودر بعضی از غذاها بعنوان چاشنی استفاده میشه Flowerysmile
24-05-2014, 10:00 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #3
RE: سس انبه ( مخصوص فلافل )
[عکس: 20150504135428_IMG-20150503-WA0057.jpg]

ما این سس رو به عنوان ترشی استفاده میکنیم .....
تند و خوش عطر و بو....
مواد لازم:
انبه سبز (من با هشت تا دونه انبه درست کردم/انبه هام هم هسته نگرفته بودن)
سیر سه حبه
پودر فلفل قرمز تند تند
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
تخم گشنیز بو داده و آسیاب شده
سرکه و یکم زردچوبه
انبه هام رو شستم و پوست گرفتم و خلالشون کردم و گذاشتم توی نایلون و یه روز توی فریزر گذاشتم یخ بزنن بعد از یه روز ریختمشون توی قابلمه و بهش سیر خورد شده نمک و شکر و پودر گشنیز و پودر فلفل زدم و زردچوبه فقط واسه رنگش و روش سرکه ریختم مقدار سرکه جوری باشه فقط انبه ها از سرکه بیرون نباشن
بعد هم گذاشتم آروم آروم بجوشه تا انبه ها حسابی نرم و له بشه اگه دیدید انبه ها کم آبه و راحت نمیجوشه سرکه اضافه کنید بعد هم که انبه ها نرم شدن و کم آب شدن حسابی میکسش کردم.با گوشت کوب برقی امتحان کردم میکس نشد شما امتحان نکنید22
04-05-2015, 01:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
122
تاریخ عضویت:
Sep 2014
مدال ها

اعتبار: 795


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: سس انبه ( مخصوص فلافل )
عکسش72020
[عکس: 20150902232443_DSC_0600.JPG]
02-09-2015, 10:25 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سس فلافل نازنین فاطمه 0 2,488 14-01-2012, 08:05 PM
آخرین ارسال: نازنین فاطمه


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد