خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس تافی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
Bell سس تافی
از این سس برای روی کیک ها , بستنی ها و ترایفل ها میتونید استفاده کنید.

مواد لازم:
75 گرم کره
125 گرم شکر قهوه ای
دو سوم لیوان خامه

همه مواد را برای پنج الی هفت دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند و تشکیل سس بدهند!

به همین راحتی!


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۲-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۲۳ عصر
نقل قول
3 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
homa4290, Atefe joon, نلی52
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس تافی
[تصویر:  20150602121043_toffeesauce.jpg]

سس تافی مناسب برای تزیین کیک و شیرینی و دسر وکوکی و البته تهیه بانوفی پای

100 گرم شکر قهوه ای تیره
60 گرم کره
250 میلی لیتر خامه صبحانه

همه رو در یک شیرجوش ریخته روی حرارت متوسط قرار بدید و هم بزنین تا زمانی که کره ذوب شده و مواد خوب بخورد هم برن و سس جوش بیاد و کمی غلیظ بشه
حرارت رو خاموش کنین ،سس رو کنار بگذارید تا خنک بشه
سس رو در ظرف شیشه ای در بسته در یخچال نگهداری کنین

[تصویر:  20150602120937_IMG_0286_2.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۳-۱۳۹۴, ۱۱:۱۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahsan3, مهرناز مامانی, azam1360, مریم خانومی 1, mozhgan57, vidia, negare, نم نم بارون, Akatora, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد