خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس تریاکی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
سس تریاکی
امروزه واژه تریاکی را در بسیاری از دستورات آشپزی می شنویم. شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که تریاکی چیست؟

تریاکی یک روش پخت و پز ژاپنی است که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده است. در این روش بعد از خوابانیدن مواد اولیه (گوشت، ماهی، میگو، مرغ....) در سس تریاکی آن را کباب یا گریل می کنند. در واقع این سس تریاکی است که به غذا درخشش"تری" می دهد.

مواد لازم
سویا سس: یک سوم پیمانه
سرکه بالزامیک: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای:: یک چهارم پیمانه
عسل: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه: ریز یا رنده شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر
زنجفیل تازه: 1 قاشق چایخوری، رنده شده
پیازچه: 2 عدد، ریز شده

طرز تهیه

مرحله 1 - سویاسس، شکر، سرکه، عسل و فلفل را در یک شیر جوش بریزید و روی شعله ملایم بگذارید سپس برای 3 دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود. مراقب باشید تا نجوشد.

مرحله 2 - سیر و زنجفیل را اضافه کنید و از روی شعله برداشته و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود، سپس در صورت تمایل پیازچه را اضافه کنید.

مرحله 3 - گوشت مورد نظر را داخل این سس خوابانیده و برای 1 تا 4 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود سپس روی باربیکیو یا منقل کباب کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
the drop of the moon, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
سس تِریاکی (Teriyaki Sauce)
[تصویر:  20140223134659_The-one5.jpg]


مواد لازم:
1 و 1/2 پیمانه آب سرد
3/4 پیمانه شکر قهوه ای
1/2 پیمانه سس سویا
1 قاشق غذاخوری پودر سیر ( یا گرانول سیر )
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد


روش تهیه:
آب سرد رو در یک کاسه متوسط ​​بریزین

[تصویر:  20140223133625_DSC01971.JPG]

سس سویا رو اضافه کنین

[تصویر:  20140223133641_DSC01972.JPG]

شکر قهوه ای رو اضافه کنین

[تصویر:  20140223133747_DSC01976.JPG]

پودر سیر رو اضافه کنین

[تصویر:  20140223133817_DSC01978.JPG]

حالا آرد ذرت رو هم بریزین

[تصویر:  20140223133843_DSC01979.JPG]

مواد رو ایینقدر بزنین تا زمانی که همه آرد ذرت خوب حل بشه

[تصویر:  20140223133911_DSC01980.JPG]

بعد از حل شدن کاما آرد ذرت و سایر مواد رنگ سس مثل شکل زیر کمی روشن میشه

[تصویر:  20140223134113_DSC01982.JPG]


در آخر روغن کنجد رو اضافه و هم بزنین

[تصویر:  20140223134208_DSC01984.JPG]

مواد رو در ظرف نسبتا گود ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین

[تصویر:  20140223134244_DSC01990.JPG]

سس کم کم جوش میاد و شروع به غلیظ شدن میکنه

[تصویر:  20140223134318_DSC01992.JPG]

بذارین سس بجوشه تا تیره و غلیظ بشه مثل شکل زیر

[تصویر:  20140223134356_DSC01994.JPG]
 
بذارین سس خنک بشه سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنین

[تصویر:  20140223134429_Thelast.jpg]

موارد مصرف سس تریاکی که یه سس معروف در آشپزی آسیای شرقی هست: مرغ،گوشت یا ماهی کبابی یا گریل شده، برنج ،سبزیجات پخته یا سرخ شده

معروفترین دستور مصرف سس تریاکی در تهیه مرغ به روش چیکن تریاکی هست


[تصویر:  20140223134819_5639235582_8ebe9bcc20_z.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۴-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, شقایق سرخ, aida1352, AVISAGOLI, loyee_15, هم نفس, afarin, asmata, 1368Sheri, the drop of the moon, z.arghavani, Atefe joon, mozhgan57, آروشان, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد