تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس خردل
#1
سس خردل خانگی
[عکس: 20140120010615_96855.JPG]

مواد لازم :
پودر خردل 50 گرم
تخم خردل زرد رنگ 40 گرم
تخم خردل قهوه ای 20 گرم
اب ولرم 1 ق چ
ابلیمو 7 ق غ
روغن زیتون 3 ق غ
طرز تهیه :
20 % از تخم خردل زرد و قهوه ای را با هاون میکوبیم ولی کاملا له نمیکنیم فقط کمی تخم ها رو میشکنیم .
[عکس: 20140120010528_96858.JPG]

[عکس: 20140120010639_96857.JPG]

مابقی تخم خردل را ها رو کاملا اسیاب میکنیم .


اب ولرم – ابلیمو و روغن زیتون را اضافه میکنیم و هم میزنیم . این مواد را تو شیشه ریخته و مانند کمچوت به مدت 4- 5 دقیقه در اب جوش میجوشونیم . و یکی دو روز در یخچال نگهداری میکنیم . بعد از این مدت وقتی درب شیشه رو باز کردین متوجه میشین که سس غلیظ ده با کمک اب و روغن زیتون سس را به غلظت مورد نظر رسونده و مصرف میکنیم .
[عکس: 20140120010731_96856.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگون بهره برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
سلام ممنون ازدستورخوبتون میشه دانه های خردل را حذف کرد ؟یکبار پودر خردل کرفتم تلخ مزه بود گفتن روی اون اب بریز وقتی ته نشین شد اب اون رو عوض کن (3تا5)بار این کار روانجام بده ایا جوشاندن تلخی پودرخردل رو می گیره بازم ممنون
پاسخ }