خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )

این سس خوشمزه میتونه برای تزیین روی کیک و پاگ کیک یا ما بین لایه های کیک یا حتی برای روی دسر و بستنی استفاده بشه

فقط به یه قوطی شیرعسل احتیاج دارین:
برای این کار باید قوطی شیرعسل رو همونجور پلمپ به مدت 8 تا 10 ساعت توی یه آرام پز پر از آب قرار بدین تا سس غلیظ و کارامل بدست بیاد

[تصویر:  20130304121401_dulce-de-leche-cups-recipe-2.jpg]

[تصویر:  20130304121417_dulce-de-leche-cups-recipe-5.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
SIMA.H, shamiiim, سحرجون79, afsoon_b82, tannaz.m, memol.rm, *sadaf*, niloofar00, F4rshaad, negin.s, nothing, Atefe joon, elipari, 1368Sheri, nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس دولسه دلچه
(۲۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ عصر)elhamjoooon نوشته شده توسط:  من آرام پز ندارم....تو دیگ با شعله کم میشه؟؟؟

بله
فقط باید مدام آبش رو چک کنین و آب جوش بهش اضافه کنین تا همش کل قوطی توی آب جوش باشه


(۲۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ عصر)mahnaz hosseini نوشته شده توسط:  
(۲۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ عصر)Galaxy نوشته شده توسط:  

یه سوال: قوطی در اثر حرارت زیاد و طولانی مدت باد نمیکنه یا نمیترکه؟

خیر
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhamjoooon, Atefe joon, laleh joon, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: سس دولسه دلچه
کاغذ دور قوطی دولسه دلچه رو بکنید
[تصویر:  20140224183214_dulcedeleche054.JPG] [تصویر:  20140224183251_dulcedeleche057.JPG]

قوطی رو داخل قابلمه بگذارید و داخل قابلمه رو تا حدی که روی قوطی رو آب بگیره پر کنید و بگذارید روی حرارت ملایم
[تصویر:  20140224183314_dulcedeleche061.JPG]

قوطی دلسه دلچه رو به مدت 2 ساعت بگذارید بجوشه و در طی این مدت دائم چک کنید که آب قابلمه کم نشه و روی قوطی با آب پوشیده باشه

اگه میخواید سس غلیظتری داشته باشید زمان جوشاندن رو به 4 ساعت افزایش بدید

[تصویر:  20140224184328_dulcedeleche004.JPG] [تصویر:  20140224184438_dulcedeleche001.JPG]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ عصر، توسط elipari.)
۵-۱۲-۱۳۹۲, ۰۶:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب, laleh joon, niloofar00, 1368Sheri, Galaxy, nazgitta
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )
بعد از سه ساعت جوشیدن شد این یکم رقیق بود ولی به شدت خوشمزه Yum2Yum2[تصویر:  20140317225943_DSC00491.jpg]

اینم وسط کیک مالیدم با موز و گردو یه ترکیب عاااالیYum2

[تصویر:  20140317230043_DSC00493.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۶-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, شقایق سرخ, elhaam, قلب, Galaxy, niloofar00, elipari, شلغم جون, nazgitta, یکتا20
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4966


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )
من نزدیک 4 ساعت جوشوندم شیر عسلی رو اما تا 7 ساعت هم راه داره هم غلیظ تر میشه هم تیره تر 3

[تصویر:  20160508184004_IMG_20160424_223442_wm.jpg]
امضای معصومه خانومی
[تصویر:  20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
۱۹-۲-۱۳۹۵, ۰۵:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از معصومه خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, nazgitta, mayok, 20neda20, Galaxy, یکتا20, asalkhanom, mahsan3, مهلا گلي, مریم خانومی 1

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کرم کره ای دولسه دلچه برای روکش کیک(Dulce de Leche Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,411 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد