خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )

این سس خوشمزه میتونه برای تزیین روی کیک و پاگ کیک یا ما بین لایه های کیک یا حتی برای روی دسر و بستنی استفاده بشه

فقط به یه قوطی شیرعسل احتیاج دارین:
برای این کار باید قوطی شیرعسل رو همونجور پلمپ به مدت 8 تا 10 ساعت توی یه آرام پز پر از آب قرار بدین تا سس غلیظ و کارامل بدست بیاد

[عکس: 20130304121401_dulce-de-leche-cups-recipe-2.jpg]

[عکس: 20130304121417_dulce-de-leche-cups-recipe-5.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
11-03-2013, 04:26 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس دولسه دلچه
(11-03-2013, 04:28 PM)elhamjoooon نوشته: من آرام پز ندارم....تو دیگ با شعله کم میشه؟؟؟

بله
فقط باید مدام آبش رو چک کنین و آب جوش بهش اضافه کنین تا همش کل قوطی توی آب جوش باشه


(11-03-2013, 04:49 PM)mahnaz hosseini نوشته:
(11-03-2013, 04:26 PM)Galaxy نوشته:

یه سوال: قوطی در اثر حرارت زیاد و طولانی مدت باد نمیکنه یا نمیترکه؟

خیر
11-03-2013, 04:34 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: سس دولسه دلچه
کاغذ دور قوطی دولسه دلچه رو بکنید
[عکس: 20140224183214_dulcedeleche054.JPG] [عکس: 20140224183251_dulcedeleche057.JPG]

قوطی رو داخل قابلمه بگذارید و داخل قابلمه رو تا حدی که روی قوطی رو آب بگیره پر کنید و بگذارید روی حرارت ملایم
[عکس: 20140224183314_dulcedeleche061.JPG]

قوطی دلسه دلچه رو به مدت 2 ساعت بگذارید بجوشه و در طی این مدت دائم چک کنید که آب قابلمه کم نشه و روی قوطی با آب پوشیده باشه

اگه میخواید سس غلیظتری داشته باشید زمان جوشاندن رو به 4 ساعت افزایش بدید

[عکس: 20140224184328_dulcedeleche004.JPG] [عکس: 20140224184438_dulcedeleche001.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 06:46 PM توسط elipari.)
24-02-2014, 06:40 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )
بعد از سه ساعت جوشیدن شد این یکم رقیق بود ولی به شدت خوشمزه Yum2Yum2[عکس: 20140317225943_DSC00491.jpg]

اینم وسط کیک مالیدم با موز و گردو یه ترکیب عاااالیYum2

[عکس: 20140317230043_DSC00493.jpg]
17-03-2014, 11:05 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 4,981


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )
من نزدیک 4 ساعت جوشوندم شیر عسلی رو اما تا 7 ساعت هم راه داره هم غلیظ تر میشه هم تیره تر 3

[عکس: 20160508184004_IMG_20160424_223442_wm.jpg]
08-05-2016, 05:42 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کرم کره ای دولسه دلچه برای روکش کیک(Dulce de Leche Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,575 11-03-2013, 03:47 PM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد