تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس دولسه دلچه(Dulce de Leche )
#1

این سس خوشمزه میتونه برای تزیین روی کیک و پاگ کیک یا ما بین لایه های کیک یا حتی برای روی دسر و بستنی استفاده بشه

فقط به یه قوطی شیرعسل احتیاج دارین:
برای این کار باید قوطی شیرعسل رو همونجور پلمپ به مدت 8 تا 10 ساعت توی یه آرام پز پر از آب قرار بدین تا سس غلیظ و کارامل بدست بیاد

[عکس: 20130304121401_dulce-de-leche-cups-recipe-2.jpg]

[عکس: 20130304121417_dulce-de-leche-cups-recipe-5.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۸ ب.ظ)elhamjoooon نوشته:  من آرام پز ندارم....تو دیگ با شعله کم میشه؟؟؟

بله
فقط باید مدام آبش رو چک کنین و آب جوش بهش اضافه کنین تا همش کل قوطی توی آب جوش باشه


(۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ ب.ظ)mahnaz hosseini نوشته:  
(۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ ب.ظ)Galaxy نوشته:  

یه سوال: قوطی در اثر حرارت زیاد و طولانی مدت باد نمیکنه یا نمیترکه؟

خیر
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
کاغذ دور قوطی دولسه دلچه رو بکنید
[عکس: 20140224183214_dulcedeleche054.JPG] [عکس: 20140224183251_dulcedeleche057.JPG]

قوطی رو داخل قابلمه بگذارید و داخل قابلمه رو تا حدی که روی قوطی رو آب بگیره پر کنید و بگذارید روی حرارت ملایم
[عکس: 20140224183314_dulcedeleche061.JPG]

قوطی دلسه دلچه رو به مدت 2 ساعت بگذارید بجوشه و در طی این مدت دائم چک کنید که آب قابلمه کم نشه و روی قوطی با آب پوشیده باشه

اگه میخواید سس غلیظتری داشته باشید زمان جوشاندن رو به 4 ساعت افزایش بدید

[عکس: 20140224184328_dulcedeleche004.JPG] [عکس: 20140224184438_dulcedeleche001.JPG]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#4
بعد از سه ساعت جوشیدن شد این یکم رقیق بود ولی به شدت خوشمزه Yum2Yum2[عکس: 20140317225943_DSC00491.jpg]

اینم وسط کیک مالیدم با موز و گردو یه ترکیب عاااالیYum2

[عکس: 20140317230043_DSC00493.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
من نزدیک 4 ساعت جوشوندم شیر عسلی رو اما تا 7 ساعت هم راه داره هم غلیظ تر میشه هم تیره تر 3

[عکس: 20160508184004_IMG_20160424_223442_wm.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کرم کره ای دولسه دلچه برای روکش کیک(Dulce de Leche Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,586 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy