خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس رایگوت

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite سس رایگوت
طرز تهیه سس رایگوت

آرد سفید : ۱۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۲ فنجان
آب : ۱ قاشق سوپخوری
سرکه : ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
ترخون : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری

آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید ولی نه به اندازه ای که رنگ بیاندازد. آبگوشت مخلوط آن بکنید و بگذارید بجوشد.
در ظرف دیگر موسیر و سرکه را در دو قاشق آب، کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس نمائید. پس از اینکه سس را از روی آتش برداشتید، جعفری و ترخون ریز کرده و بقیه کره را در آن بریزید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۱-۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ عصر، توسط tanha28.)
۷-۱-۱۳۹۰, ۰۳:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس رایگوت
(۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ عصر)matin110 نوشته شده توسط:  سلام

این سس برای چه عذاهایی به کار میره

برای سرو گوشت و مرغ میتونه استفاده بشه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد