۱۰-۰۳-۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ ب.ظ
سس ریحان یک نوع سس سبز رنگ و کلاسیک ایتالیایی می باشد که براحتی می توانید در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
ریحان تازه: 2 پیمانه
پنیرپارمیزان رنده شده: 4/1 پیمانه
روغن زیتون: 3/1 پیمانه
دانه میوه کاج یا گردو: 4/1 پیمانه
سیر رنده شده: 3 حبه
نمک و فلفل: کمی
طرز تهیه
مرحله 1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و میوه کاج یا گردو را برای 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی تست شوند. سپس اجازه دهید تا خنک شوند.
مرحله 2 - برگ های ریحان را شسته و اجازه دهید تا خشک شوند.
مرحله 3 - میوه کاج، ریحان، سیر، نمک، فلفل و پنیر پیتزا را در غذا ساز ریخته تا خرد شوند، سپس آرام آرام روغن زیتون را افزوده تا سسی یکدست و سبز رنگ درست شود.
نکات
فریزر کردن سس ریحان: برای اینکار سس را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نمی کند بریزید بطوریکه کمی از لبه ظرف خالی بماند، سپس سطح سس را در ظرف صاف کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید . بعد درب ظرف را محکم کرده و فریز کنید.
یخ زدائی: کافیست 4 یا 5 ساعت قبل از استفاده سس را از فریزر خارج کرده و در یخچال نگهدارید، سپس با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و مورد استفاده قرار دهید.
موارد استفاده: سس روی پاستا، سس پیتزا، ساندویچ و یا کنار مرغ، ماهی و گوشت.
این سس را می توانید در مخلوط کن و یا در هاون نیز درست کنید.
می توانید گردو و یا مغز تخمه آفتابگردان را نیز جایگزین دانه کاج کنید.
غلظت سس بستگی به میزان روغن زیتون و رنگ سبز سس بستگی به مقدار ریحان دارد.
مواد لازم
ریحان تازه: 2 پیمانه
پنیرپارمیزان رنده شده: 4/1 پیمانه
روغن زیتون: 3/1 پیمانه
دانه میوه کاج یا گردو: 4/1 پیمانه
سیر رنده شده: 3 حبه
نمک و فلفل: کمی
طرز تهیه
مرحله 1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و میوه کاج یا گردو را برای 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی تست شوند. سپس اجازه دهید تا خنک شوند.
مرحله 2 - برگ های ریحان را شسته و اجازه دهید تا خشک شوند.
مرحله 3 - میوه کاج، ریحان، سیر، نمک، فلفل و پنیر پیتزا را در غذا ساز ریخته تا خرد شوند، سپس آرام آرام روغن زیتون را افزوده تا سسی یکدست و سبز رنگ درست شود.
نکات
فریزر کردن سس ریحان: برای اینکار سس را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نمی کند بریزید بطوریکه کمی از لبه ظرف خالی بماند، سپس سطح سس را در ظرف صاف کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید . بعد درب ظرف را محکم کرده و فریز کنید.
یخ زدائی: کافیست 4 یا 5 ساعت قبل از استفاده سس را از فریزر خارج کرده و در یخچال نگهدارید، سپس با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و مورد استفاده قرار دهید.
موارد استفاده: سس روی پاستا، سس پیتزا، ساندویچ و یا کنار مرغ، ماهی و گوشت.
این سس را می توانید در مخلوط کن و یا در هاون نیز درست کنید.
می توانید گردو و یا مغز تخمه آفتابگردان را نیز جایگزین دانه کاج کنید.
غلظت سس بستگی به میزان روغن زیتون و رنگ سبز سس بستگی به مقدار ریحان دارد.