خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس سفید (پایه )

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite سس سفید (پایه )
این دستور پایه سس سفید هست که در انواع غذاها استفاده میشه
و با اضافه کردن مواد مختلف انواع سس ها با طعم های متفاوت درست میشه

مواد لازم:
آرد سفید 2 قاشق
کره 2 قاشق (50 گرم )
شیر 2 لیوان
نمک
فلفل...

نکاتی که خیلی باید توجه بشه
1. شیر را به آرامی اضافه می کنیم و در آن واحد سریع هم میزنیم تا آرد گلوله نشود
2. به غلظت سس دقت می کنیم چون بعد از سرد شدم غلیظ تر میشود


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                       
۱۳-۲-۱۳۹۰, ۰۲:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: سس سفید (پایه )
[تصویر:  99198.jpg]

مواد لازم :
روغن زیتون 3 ق غ ( میتونیم جاش 2 ق غ کره هم استفاده کنیم تا خوشمزه تر بشه )
ارد الک شده 6 ق غ
شیر ولرم 2 لیوان
طرز تهیه :
کره رو کمی حرارت میدیم بعد ارد ارد رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم و بدون اینکه تغییر رنگ بده شیر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم . تا غلیظ بشه . میتونین نمک و فلفل سیاه هم بهش اضافه کنیم . نمک رو اخر اضافه میکنیم چون امکان داره شیر ببره .

برای این شیر ولرم استفاده میکنیم که ارد توی شیر گلوله گلوله نشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۴۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: سس سفید (پایه )
[تصویر:  20160405204041_whites.jpg]

سس سفید یا بشامل با غلظتهای مختلف برای کاربردهای متفاوت در غذاها تهیه میشه
مواد پایه ش آرد سفید،شیر،کره و نمک هست که ب دلخواه بهش پودر سیر،برگ مریم گلی،پودر پیاز،تره فرنگی، آویشن ،پنیر خامه ای و ... بهش اضافه میکنن و بسته به نوع غذا و زمان پخت اون با غلظت شل،متوسط و غلیظ تهیه میشه
اگه غذایی مثل لازانیا تهیه میکنین که مرحله پخت در فر داره از سس شل، اگه غذایی مثل استروگانف ها تهیه میکنین سس با غلظت متوسط تهیه کنین چون فقط چند جوش کافیه و اگه برای سرو روی پاستا تهیه میکنین و پخت دوم نداره غلیظ تهیه کنین

مواد لازم
برای سس بشامل رقیق:

1 ق غ کره
1 ق غ آرد
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
1 و نیم پیمانه شیر
کمی فلفل سیاه یا سفید

برای سس بشامل مدیوم:
2 ق غ کره
2 ق غ آرد
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه شیر
کمی فلفل سیاه یا سفید

برای سس بشامل غلیظ:
3 ق غ کره
4 ق غ آرد
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه شیر
کمی فلفل سیاه یا سفید

روش تهیه:
کره رو در شیرجوش روی حرارت متوسط ذوب کنین
آرد و نمک و فلفل رو اضافه و با همزن دستی بالونی هم بزنین
شیر رو یکدفعه اضافه و خوب مخلوط کنین و هم بزنین تا جاییکه مخلوط غلیظ بشه و حباب بزنه

مطلب اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۹-۱-۱۳۹۵, ۰۹:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, naghmeh24, 20neda20, mayok, asalkhanom, ahoojoon58@yahoo.com



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد