تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس شکلات خانگی
#1

سس شکلات برای تزیین دسرها و بستنی ها و همینطور توی تهیه شیک ها کاربرد داره
میتونین بجای اینکه از سس های بازاری مثل هرشیز که نگهدارنده دارن استفاده کنینف خودتون توی خونه سس شکلات تهیه کنین


[عکس: 20120730223604_3.jpg]


مواد لازم:
1/2 فنجان شکر
3/4 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
1 فنجان آب
یه نیشگون نمک
1 قاشق چای خوری وانیل

روش تهیه:
در یک قابلمه کوچک، شکر، کاکائو و نمک رو با هم با همزن دستی به آرومی هم بزنینو آب رو کم کم اضافه کنین شعله رو بالا ببرید
آرو آروم هر چند وقت یکبار هم بزنین تا مخلوط به جوش بیاد
بعد از اینکه خوب جوش اومد شعله رو کم کنین
بذار یکی دو دقیقه بجوشه
بعد از روی حرارت وردارین و وانیل رو اضافه کنین
شیرینیشو بچشین و اندازه کنین و بذارین خنک بشه
سس شکلاتتون رو توی شیشه در بسته داخل یخچال نگه دارین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد




[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
برای شیر شکلات:
2 قاشق غذا خوری سس شکلات با حدود 300 گرم شیر رو روی حرارت بذارین تا بجوشه و یه شیر شکلات داغ خوشمزه حاصل بشه


برای میلک شیک :
1 فنجان شیر سرد، 1/4 فنجان سس شکلات و 2 پیمانه بستنی وانیلی رو توی مخلوط کن بریزین و خنک سرو کنین

برای شیر شکلات خنک مخصوص:
یک مشت پر یخ،1 فنجان شیر،¼ فنجان خامه ،1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل،1/3 پیمانه سس شکلات همه رو بریزین توی میکسر و بعد از میکس شدن خنک سرو کنین

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
سلام میتونیم نصف کاکائو نصف نسکافه استفاده کنیم اخه من طعم نسکافه رو خیلی دوست دارم و از شکر کمتری استفاده کنیم
قبلا من 1 لیتر شیر رو با پودر کاکائو و شکر رو میذاشتم اروم میجوشید تا شیر تبخیر شه وغلیظ بشه و در اخر وانیل اضافه میکردم و تقریبا مزه شکلات صبحونه میداد ولی نمیشد تو یخچال مدت دار نگه داشت ولی دستور شما خیلی بهتره ممنونFlowerysmile
پاسخ }
#4
سس شکلات جادویی!
مواد لازم
پودر کاکائو 1 استکان
آب جوش 1 استکان
شکر 2 استکان
پودر نسکافه 1 ق غ
وانیل نوک ق چ

همه ی مواد را با هم بریزید در مخلوط کن و مدام پالس دهید و چند مرتبه نیز دکمه مخلوط کن رو بزنید تا شکر کامل حل شود.
سپس داخل ظرف دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید .
این سس تا 6 ماه قابل نگهداری در یخچال است.
(منبع:صفحه غذاهای شمالی)
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم سس شکلاتی من
الان درستیدمYum2
[عکس: 20130427182236_07022013.jpg]
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#6
[عکس: 20130506125232_2-Chocolate-Syrup-2-1-of-1.jpg]

مواد لازم:
65 گرم یا ½ فنجان پودر کاکائو
250 میلی لیتر یا 1 فنجان آب
300 گرم یا 1 و ½ فنجان شکر
1 نیشگون نمک
¼ قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه:
پودر کاکائو و آب رو توی یک قابلمه مخلوط کنین
اون رو روی شعله متوسط ​​قرار بدین و هم بزنین تا پودر کاکائو حل بشه
شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا اون هم حل بشه
مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط بزارین جوش بخوره تا غلیظ بشه
نمک و وانیل رو اضافه کنین و از حرارت بردارین
[عکس: 20130506125200_552176_380198018732829_1318801818_n.jpg]
بعد از اینکه کاملا خنک شد توی یه ظرف شیشه ای توی یخچال نگهداری کنید

[عکس: 20130506125315_Best14.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#7
[عکس: sos.jpg]

خیلی خوشمزه شده و به نظرم خیلی هم به صرفه ست. چون با مقدار مواد بالا یه شیشه ی سس مایونز کوچیک کامل پر میشه. مرسی گیسو جون(1782)
پاسخ }
#8
سس شکلات تلخ

مواد لازم:

شکلات تلخ 175 گرم

کره 25 گرم

خامه 75 گرم

اب 120 گرم

وانیل 1/4 ق چ

شکر 3 ق س

طرز تهیه:

شکر را به همرام اب روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا جوش امده و شکر حل شود
شکلات و کره را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم و مرتب هم میزنیم تا شکلات و کره حل شده و سس یکدست شود بعد از برداشتن از روی حرارت وانیل و خامه را اضافه کرده هم میزنیم تا صاف و یکدست شود
این سس معمولا گرم مصرف میشود و به صورت خنک نیز جهت سرو همراه بستنی وانیلی و کرپ سرو میشود

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130711234504_dark-chocolate-fudge-sauc...118-ss.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۲۶-۰۴-۱۳۹۲, ۱۱:۴۵ ب.ظ)saharjoooon نوشته:  سلام برای شل تر شدن سس باید چیکار کرد؟

میزان کره یا خامه رو بیشتر کنین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
سس شکلاتی من با دستور نگین جونFlowerysmile

مرسی.عالی بود.

[عکس: 20131121212044_DSC07752.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه شکلات چیپسی خانگی Galaxy 0 236 ۱۳-۰۴-۱۳۹۶, ۰۵:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy