خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس مارینارا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
سس مارینارا
سس مارینارا یک سس ایتالیایی است که بیشتر با انواع پاستا سرو می شود.در کشورهای اروپایی از این سس برای درست کردن پیتزا، لازانیا و انواع مختلف خوراک استفاده می کنند

مواد لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سیر نصف شده 3 حبه
پیاز 2 عدد کوچک
گوجه فرنگی پوره شده 4 فنجان
رب گوجه فرنگی یک چهارم فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
برگ ریحان ریز شده 3 قاشق سوپخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

دستور تهیه

سیر و پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
گوجه فرنگی را له کرده و به سیر اضافه کنید.
نمک و فلفل و بقیه مواد را به گوجه ها اضافه کنید.
مواد را به جوش آورید و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 25 دقیقه بپزد.
در نهایت ریحان خورد شده را اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید.
در کشور ایتالیا برای درست کردن این سس معمولاً فقط از ریحان خشک شده استفاده می کنند ولی در بعضی از کشورهابه غیر از استفاده از ریحان از سبزی های معطر دیگری مانندجعفری ، پونه کوهی و آویشن هم استفاده می کنند. شما بنا به سلیقه و مذاق خودتون می تونید از این سبزی ها استفاده کنید البته ریحون پای ثابت این سس خوشمزس.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, 1368Sheri, قلب, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس مارینارای قارچ
مواد لازم:
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1عدد پیاز زرد شیرین کوچک
200 گرم قارچ خرد شده
3-4 حبه سیر ریز خرد شده
750 گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده
400 گرم سس گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
1 قاشق چایخوری شکر
فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه


روش تهیه:
روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کنین و پیاز و قارچ رو توش تفت بدین تا نرم بشن و آبش بره
بعد سیر رو اضافه و یک دقیقه دیگه تفت بدین تا سیر هم نرم بشه
حالا بقیه مواد رو بهش اضافه کنین و بذارین دو ساعت با حرارت کم بپزه و غلیظ بشه
این سس رو میتونین برای طولانی مدت در فیزر یا در شیشه تمیز و در بسته دو هفته در یخچال نگهداری کنین


[تصویر:  20130506100515_IMG_6102.JPG]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, من و نفسم, f.nik, خاله سیما, سمیه گلبانو, قلب, 1368Sheri, Atefe joon, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد