تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس نعناع کلاسیک انگلیسی
#1
سس نعناع را می توانید همراه با گوشت کبابی گوسفند یا گوشت سفید سرو نمائید. این سس را می توانید برای 2 روز در یخچال نگهداری کنید

مواد لازم برای نصف پیمانه سس
نعناع: 4 قاشق غذاخوری، خرد شده
شکر دانه ریز: 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
آب گرم: یک سوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم



طرز تهیه

مرحله 1 - شکر را با آب گرم مخلوط کنید تا شکر حل شود.

مرحله 2 - نعناع و سرکه را به آب افزوده، مخلوط کرده و نمک آنرا تست کنید.

مرحله 3 - سس را برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس مورد استفاده قرار دهید.
پاسخ }