خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس های پایه برای اسپاگتی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سس های پایه برای اسپاگتی
این 5 سسی که دستورشو میذارم از متداول ترین سس ها برای سرو اسپاگتی هستن
مواد اصلی تقریبا ثابته که تو دستور اول اومده و دستورهای بعدی با کمی تغییر در سس اول درست میشه


سس اسپاگتی معمولی (Basic Spaghetti Sauce):
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد هویج، پوست کنده و خرد شده کوچک
1/2 فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
1 پیاز سفید کوچک، خرد شده
5 حبه سیر، خرد کرده
5 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
750 گرم گوجه فرنگی پوره شده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق چای خوری ریحان
1 قاشق چای خوری رزماری،
1 قاشق چای خوری مریم گلی
2 قاشق چای خوری جعفری
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چای خوری پونه کوهی(اورگانو)
2 عدد برگ بو
1/2 قاشق چای خوری پاپریکا


روش تهیه:
روغن رو روی حرارت متوسط در یک قابلمه گرم کنین
هویج، پیاز، فلفل قرمز، و سیر رو اضافه و تفت بدین تا نرم بشن بعد پوره گوجه رو اضافه و 10 دقیقه زمان بدین تا خامیش بره
همه مواد باقی مونده رو اضافه و مخلوط کنین
اگه دوست داشتین میتونین آخر سر یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای هم برای بهتر شدن طعمش بهش اضافه کنین
و اگه طعمش به شیرینی میزد میتونین یک قاشق سرکه سیب اضافه کنین
حالا حرارت رو کم کنین و بذارین حدود یک ساعت بجوشه و جا بیفته برگ برو رو در بیارین و سرو کنین

[تصویر:  20130528064143_IMG_2231.JPG]




سس اسپاگتی نرم (smooth spaghetti sauce): همون سس بالا رو بعد از آماده شدن در مخلوط کن بریزین تا کاملا نرم و یکدست بشه و بعد سرو کنین

[تصویر:  20130528064233_IMG_2272.JPG]



سس بولونی ( Bolognese sauce): گوشت چرخ شده رو همراه نمک، فلفل، ریحان، رزماری، مریم گلی، جعفری، آویشن، پونه، پودر سیر و پیاز و پاپریکا تفت بدین تا بوی خامیش بره و بعد رب گوجه وپوره گوجه رو کمی تفت بدین و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه و همراه با پوره سیب زمینی و اسپاگتی سرو کنین

[تصویر:  20130528064323_dscf7378_11.jpg]


سس اسپاگتی خامه ای (creamy spaghetti sauce) : بعد از آماده کردن سس با دستور اول 3/1 پیمانه خامه بهش اضافه و هم بزنین(دیگه نیاز به پخت نداره) و همراه اسپاگتی سرو کنین

[تصویر:  20130528064548_4973385121_fd0d8a41f6_z.jpg]


برای سس قارچ اسپاگتی(mushroom spaghetti sauce):در ابتدای کار یک پیمانه قارچ خرد شده هم همراه با هویج و سایز سبزیجات تفت بدین

[تصویر:  20130528064202_IMG_2242.JPG]


[color=#FF0000]دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قاصدک اسمانی, aminegar, N-M, سمیه گلبانو, negin.s, مهرناز مامانی, *sadaf*, 1368Sheri, نویان ن



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد