خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس پستو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 1237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #1
سس پستو
این سس خوشمزه رو مطمئنا تو منوی خیلی از رستوران ها دیدید. البته به تنهایی نه. مثلا پیتزا با سس پستو یا پاستا با سس پستو یا خیلی غذاهای دیگه.

این سس میتونه یه چاشنی خوشمزه باشه که حتی روی نون تست بریزید و چند دقیقه توی فر بذارید تا طلایی بشه و عطر سیر و ریحان به همراه طعم گردو و روغن زیتون و طعم جادویی پارمزان به خورد نون بره. دیگه حالا فکرشو بکنید که روی پیتزا یا پاستا چقد عالی میشه.


مواد لازم:

سیر: ۳ حبه

ریحان تازه: ۲ پیمانه

گردو: ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: نصف پیمانه

پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل

روش تهیه:

۱- سیر رو داخل خرد کن بریزید تا کاملا ریز بشه.

۲- برگ های ریحان رو به همراه گردو و نمک و فلفل اضافه کنید و باز کاملا خرد کنید تا به حالت خمیری شکل در بیاد.

۳- در همین حین که خرد کن داره خرد میکنه، روغن زیتون رو کم کم اضافه کنید تا کاملا مخلوط بشن.

۴- وقتی که روغن هم تموم شد، در خرد کن رو باز کنید و پازمران رو هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

سس خوشمزه شما آماده است.

میتونید به مدت ۴ تا ۵ روز داخل یخچال نگه داری کنید. میتونید هم توی ظرف کاملا در بسته یا کیسه فریزر، به مدت بیشتری داخل فریزر نگهش دارید
امضای arezou
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
Created by Wedding Favors
۱۸-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از arezou به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, نياز, النا, مرضیه آبی, 1368Sheri, رها نبوی
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس پستو

مواد لازم:
1 فنجان ریحان تازه
1 فنجان اسفناج تازه
3 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان دانه کاج(اگه پیدا نکردین از گردو استفاده کنین)
1/2 فنجان روغن زیتون
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چای خوری نمک
کمی فلفل سیاه و سفید

طرز تهیه:

ریحون تازه و دانه کاج و سیر رو داخل غذاساز کاملا میکس کنین

[تصویر:  20120625173737_IMG_7081post.jpg]

برگ تازه اسفناج رو اضافه و میکس کنین

[تصویر:  20120625173807_IMG_7086post.jpg]

وقتی سبزیها خوب خرد شدن روغن رو اضافه میکس کنین تا مواد نرم و یکدست بشه

[تصویر:  20120625173832_IMG_7087post.jpg]

مواد رو در ظرفی ریخته و با پنیر و نمک و فلفل خوب مخلوط کنین

[تصویر:  20120625173915_IMG_7090post.jpg]

[تصویر:  20120625173347_IMG_7096post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۴-۱۳۹۱, ۰۷:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, النا, نياز, مرضیه آبی, negin.s, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: سس پستو
[تصویر:  97406.jpg]

مواد لازم :
دانه کاج نصف لیوان
سیر 1- 2 حبه
رغن زیتون مخصوص سالاد 4 ق غ

ریحان سبز

طرز تهیه :
همه مواد رابا هم توی غذاساز پوره کرده ومیتونیم هم به عنوان سس پاستا استفاده کنیم و هم اینکه میشه با نون خورد .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۵۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, النا, نياز, Galaxy, marzi-h, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: سس پستو
سس پستو


[تصویر:  97038.jpg]

مواد لازم :
ریحون سبز تازه نیم کیلو
دانه کاج 5 ق غ
سیر 5 حبه
نمک 1 ق غ
فلفل سیاه 1 ق غ
پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان
رغن زیتون 2 لیوان

طرز تهیه :
ریحان رو شسته و خشک میکنیم .
دانه کاج رو کمی تفت میدیم .
ریحان – دانه کاج – سیر را در غذاساز ریخته میکس میکنیم .
بعد نمک – فلفل سیاه – پنیر و روغن زیتون را هم اضافه کرده خوب میکس میکنیم .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۲-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, marzi-h, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد