تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس پستو
#1
این سس خوشمزه رو مطمئنا تو منوی خیلی از رستوران ها دیدید. البته به تنهایی نه. مثلا پیتزا با سس پستو یا پاستا با سس پستو یا خیلی غذاهای دیگه.

این سس میتونه یه چاشنی خوشمزه باشه که حتی روی نون تست بریزید و چند دقیقه توی فر بذارید تا طلایی بشه و عطر سیر و ریحان به همراه طعم گردو و روغن زیتون و طعم جادویی پارمزان به خورد نون بره. دیگه حالا فکرشو بکنید که روی پیتزا یا پاستا چقد عالی میشه.


مواد لازم:

سیر: ۳ حبه

ریحان تازه: ۲ پیمانه

گردو: ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: نصف پیمانه

پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل

روش تهیه:

۱- سیر رو داخل خرد کن بریزید تا کاملا ریز بشه.

۲- برگ های ریحان رو به همراه گردو و نمک و فلفل اضافه کنید و باز کاملا خرد کنید تا به حالت خمیری شکل در بیاد.

۳- در همین حین که خرد کن داره خرد میکنه، روغن زیتون رو کم کم اضافه کنید تا کاملا مخلوط بشن.

۴- وقتی که روغن هم تموم شد، در خرد کن رو باز کنید و پازمران رو هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

سس خوشمزه شما آماده است.

میتونید به مدت ۴ تا ۵ روز داخل یخچال نگه داری کنید. میتونید هم توی ظرف کاملا در بسته یا کیسه فریزر، به مدت بیشتری داخل فریزر نگهش دارید
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#2

مواد لازم:
1 فنجان ریحان تازه
1 فنجان اسفناج تازه
3 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان دانه کاج(اگه پیدا نکردین از گردو استفاده کنین)
1/2 فنجان روغن زیتون
1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
1 قاشق چای خوری نمک
کمی فلفل سیاه و سفید

طرز تهیه:

ریحون تازه و دانه کاج و سیر رو داخل غذاساز کاملا میکس کنین

[عکس: 20120625173737_IMG_7081post.jpg]

برگ تازه اسفناج رو اضافه و میکس کنین

[عکس: 20120625173807_IMG_7086post.jpg]

وقتی سبزیها خوب خرد شدن روغن رو اضافه میکس کنین تا مواد نرم و یکدست بشه

[عکس: 20120625173832_IMG_7087post.jpg]

مواد رو در ظرفی ریخته و با پنیر و نمک و فلفل خوب مخلوط کنین

[عکس: 20120625173915_IMG_7090post.jpg]

[عکس: 20120625173347_IMG_7096post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 97406.jpg]

مواد لازم :
دانه کاج نصف لیوان
سیر 1- 2 حبه
رغن زیتون مخصوص سالاد 4 ق غ

ریحان سبز

طرز تهیه :
همه مواد رابا هم توی غذاساز پوره کرده ومیتونیم هم به عنوان سس پاستا استفاده کنیم و هم اینکه میشه با نون خورد .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
سس پستو


[عکس: 97038.jpg]

مواد لازم :
ریحون سبز تازه نیم کیلو
دانه کاج 5 ق غ
سیر 5 حبه
نمک 1 ق غ
فلفل سیاه 1 ق غ
پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان
رغن زیتون 2 لیوان

طرز تهیه :
ریحان رو شسته و خشک میکنیم .
دانه کاج رو کمی تفت میدیم .
ریحان – دانه کاج – سیر را در غذاساز ریخته میکس میکنیم .
بعد نمک – فلفل سیاه – پنیر و روغن زیتون را هم اضافه کرده خوب میکس میکنیم .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...