خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس کارامل خانگی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سس کارامل خانگی
این سس در تزیین انواع بستنی،دسرها و کیک ها کاربر داره و مواد اولیه اصلیش شکر،کره،وانیل و خامه س که در دستورهای مختلف مواد دیگه ای هم برای طعم دهی(مثل وانیل و نمک) یا فرم دهی(مثل کرم تارتار) بهترش استفاده میشه



مواد لازم:
1 پیمانه شکر
1/8 قاشق چایخوری پودر کرم تارتار
3 قاشق غذاخوری آب
1/4 پیمانه کره
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 پیمانه خامه
1/2 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه:
شکر، کرم تارتار و آب در یک شیر جوش متوسط بریزین و روی حرارات متوسط قرار بدین
ظرف رو تکون ندین یا هم نزنین تا زمانیکه شکر کاملا ذوب بشه و شروع به تیره شدن کنه
بعد با یه قاشق چوبی به آرومی هم بزنین تا مخلوطی به رنگ عسل تیره بدست بیاد
حرارت رو کم کنین و تقریبا 3-5 دقیقه دیگه هم بزنین تا تیره تر بشه
از روی حرارت وردارین و وانیل و کره رو که به تکه های ریز تقسیم کردین اضافه کنین و هم بزنین تا کاملا حل و یکدست بشه
بعد خامه و نمک رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا سسی کاملا یکدست داشته باشین
بعد از اینکه کمی خنک شد به شیشه تمیز و در بسته ای منتقل کنین و در یخچال نگهداری کنین
این سس تا دو هفته در یخچال قابل نگهداریه
و هر بار قبل از استفاده روی دسرنتون میتونین کمی گرمش کنین تا راحت تر ریخته بشه


[عکس: 20130508172614_IMG_5859-4.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
08-05-2013, 06:58 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سس کارامل خانگی
توی این دستور از وانیل طبیعی استفاده شده که میتونین بجاش عصاره وانیل یا پودر وانیل جایگزین کنین


مواد لازم:
1 و 1/2 پیمانه شکر
1/3 پیمانه آب
1 و 1/4 پیمانه خامه رقیق
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1 عدد لیفه وانیل
1 قاشق چای خوری نمک


روش تهیه:
غلاف وانیل رو به دو نیم کنین و با نوک چاقو مغزش رو در بیارین
(میتونین غلافش دود نندازین و توی شیشه شکرتون بندازین تا شکر طعمدار داشته باشین)

[عکس: 20130508173552_sea-salt-caramel03.jpg]

خامه رقیق،مغز وانیل و نمک رو با هم مخلوط کنین و کنار بذارین

[عکس: 20130508173827_sea-salt-caramel04.jpg]


شکر و آب رو در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط ​​قرار بدید و هم نزنین تا شکر بجوش بیاد

[عکس: 20130508174006_sea-salt-caramel05.jpg]

بعضی وقتا ظرف رو بچرخونین تا مواد جابجا بشن(از همزن یا قاشق استفاده نکنین) تا زمانیکه به رنگ عسلی تیره در بیاد

[عکس: 20130508174120_sea-salt-caramel06.jpg]


بعد خامه رو اضافه و هم بزنین و مراقب حبابهای داغ باشین که روتون نپاشه تا زمانیکه غلیظ تیره بشه

[عکس: 20130508174215_sea-salt-caramel08.jpg]

بعد از روی حرارت وردارین و کمی که خنک شد در شیشه بریزین و بذارین تو یخچال

[عکس: 20130508174501_sea-salt-caramel09.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
08-05-2013, 07:17 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد