خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سس کچاپ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
سس کچاپ
مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 كیلوگرم)
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یك عدد
دانه خردل: یك قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یك قاشق مرباخوری
دارچین: یك چوب
شكر قهوه‌ای: یك لیوان
نمك: یك قاشق غذاخوری
سركه سیب: یك و نیم لیوان
پاپریكا (نوعی فلفل قرمز): یك قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگی‌ها را پوست بكنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد كنید. پیاز را نیز خرد كنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد كنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌كن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یك ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه كاهش پیدا كند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شكر و نمك را نیز به مواد اولیه اضافه كنید و بگذارید مواد روی حرارت كم در حالی كه مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سركه سیب و پاپریكا را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

گردآوری :گروه سبک زندگی سیمرغ
امضای سوگند

حـرفی نـدارم …

مـن حـاضـرم حـتی جـانم بـه لبـم رسـد …!

اگـر جـانم تـو بـاشی …
۲۳-۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از سوگند به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, fatemeh.tara, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
536
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4909


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: سس كچاپ
من هم سس كچاپ خانگي اين مدلي درست مي كنم
خيلي هم خوشمزه ميشه

مواد لازم:
رب گوجه فرنگی:1 و نيم پيمانه
شکر :1 قاشق غذا خوری
سرکه سیب :3 قاشق غذا خوری
پودر سیر:1 قاشق چای خوری
پودر پیاز:1 قاشق چای خوری
نمک:1 قاشق چای خوری
فلفل تند قرمز:1/2 قاشق چای خوری
آب: 1 پیمانه
مي تونيم سبزي هاي معطر دلخواه هم مثل پودر آويشن هم اضافه كنيم

همه مواد رو با هم بریزید داخل یک قابلمه کوچیک و خوب مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا آروم آروم بپزه
وقتی به غلظت سس رسید از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه
امضای گلسان
83
۱۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۲:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از گلسان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, fatemeh.tara, مهرناز مامانی, دختر شیرازی, naghmeh24, گلوريا, niloofar00, loyee_15, بی هنر, Atefe joon, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 98


محل سکونت : سرزمین تنهایی
ارسال: #3
ترشی سس گوجه
Yum2ترشی نوعی سس گوجه فرنگی :

[تصویر:  20130915140918_20130915135213_Photo0289.jpg]

Flowerysmile مواد لازم :
تمامی این مواد به دلخواه میباشد . Wavesmile
گوجه فرنگی
سیــــــر
فلفل سبز
مقدار کمی روغن مایع
فلفل قرمز
ســــــرکه
کمی هم زرد چوبه یا ادویه
Flowerysmile طرز تهیه :
گوجه ها را چرخ کرده بعد میگذاریم روی شعله تا کمی پخته شود و آب اضافی آن کم شود بعد سیر رنده شده را به آن اضافه میکنیم و کمی روغن مایع و فلفل سبز هه را خرد کرده و فلفل قرمز و نمک و کمی زرد چوبه یا ادویه را اضافه میکنیم تا خوب مواد با هم مخلوط و پخته شود و در پایان 10 الی 15 دقیقه قبل از خاموش کردن سرکه را به آن اضافه میکنیم
راستی آین مواد روی شعله کم باید باشن . Yum2
امضای fatemeh.tara
انيشتين: اگر انسان ها در طول عمر خويش ميزان كاركرد مغزشان يك ميليونيوم معده شان بود اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۷-۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ عصر، توسط fatemeh.tara.)
۲۴-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از fatemeh.tara به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, z.arghavani, بی هنر, 1368Sheri, رها نبوی, گلسان, گلوريا, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: سس کچاپ
[تصویر:  20141101141612_ketchup-620x926.jpg]

مواد لازم برای 2 پیمانه سس

رب گوجه فرنگی : 340 گرم
شکر قهوه ای تیره : 1/2 پ
خردل خشک : 1/2 ق چ
نمک دریا : 1/2 ق چ
دارچین : 1/2 ق چ سرخالی
میخک : 2 پینچ
مخلوط فلفل سیاه و پاپریکا : 2 پینچ
فلفل قرمز : 1 پینچ
آب : 2/3 پ
سرکه سفید : 4 ق غ


طرز تهیه

1-همه ی مواد رو در یک کاسه ی بزرگ با هم میکس کنید.

[تصویر:  20141101143214_tomato-paste-and-sugar-620x415.jpg]
[تصویر:  20141101143249_ground-mustard-620x415.jpg]
[تصویر:  20141101143319_cinnamon-620x415.jpg]
[تصویر:  20141101143346_salt1-620x415.jpg]
[تصویر:  20141101143430_PicMonkey-Collage-620x206.jpg]
[تصویر:  20141101143453_water-620x415.jpg]
[تصویر:  20141101143518_vinegar-620x415.jpg]

2-هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

[تصویر:  20141101143545_stir2-620x415.jpg]

3-سس را در ظرف یا شیشه ی دربسته ریخته و یک شب در یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.این سس تا 3 هفته در یخچال ماندگاری دارد

[تصویر:  20141101143618_pour-into-a-jar-620x415.jpg]
[تصویر:  20141101143652_Eggplant-parmesan.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۰-۸-۱۳۹۳, ۰۲:۳۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, vidia, Atefe joon, monir jun, مریم خانومی 1, mozhgan57, samaneh1990, elhaam, sargooOool, سولی.میلی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سس کچاپ
سلام؛سس کچاب که بازارمیفروشن؛صمغ وگلوکزداره؛طرزتهیه اش رولطف میفرمایید
امضای مرضیه بابا
عشق مامان(1782)
۱۳-۸-۱۳۹۳, ۱۰:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد