تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس گوجه با سبزیجات معطر
#1
این سس با نام اصلی Salsa di Pomodoro alle erbe در تهیه انواع پیتزا و پاستا و اسپاگتی و همچنین در تهیه غذاهایی که در آرام پز و بدون روغن پخته میشن کاربرد داره
کم کم غذاهایی که با این سس تهیه میشه رو ترجمه میکنم و به انجمن اضافه میکنم


[عکس: 20130430134422_IMGP3354.JPG]


مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز بزرگ خرد شده
1 عدد فلفل سبز تند، دم و دانه ها گرفته و خرد شده
2 حبه سیر پوست کنده و خرد کرده
1 عدد گوجه فرنگی خیلی بزرگ
150گرم رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
3 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک


روش تهیه:
در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط روغن زیتون رو کمی گرم کنین و پیاز و فلفل رو اضافه کنین و حدود 5 6 دقیقه مدام هم بزنین تا پیاز شفاف و سبک بشه و بعد سیر رو اضافه و یک دقیقه دیگه هم بزنین

گوجه فرنگی پوره شده و رب رو اضافه کنین و هم بزنینتا رب حل بشه
بعد سرکه سفید و بالزامیک و سبزیجات و ادویه ها رو بریزید و باز مخلوط کنین تا یکدست مخلوط بشن

حالا همه مواد رو داخل آرام پز بریزید و با درجه کم بذارید حدود 8 ساعت بپزه(اگه آرام پز ندارین اصلا ایراد نداره با حرارت خیلی کم روی اجاق قرار بدین تا بپزه و غلیظ بشه.نیازی به 8 ساعت زمان هم نیست)

بعد از این مدت سس رو با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کنین

حالا سس رو بچشید و نمک و فلفلش رو میزون کنین

این ترکیب رو توی ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدین تا به اندازه دلخواهتون غلیظ بشه

این سس رو در شیشه های در بسته استریل شده تا 2 هفته در یخچال میتونین نگه دارین یا اینکه میتونین فریز کنین



[عکس: 20130430134450_IMGP3356.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }