تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفید نگه داشتن قارچ ها
#1

حتما برايتان پيش آمده و ديده ايد كه براي درست كردن غذايي پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمي آنها تيره و قهوه اي رنگ شده اند ، در اين حالت غذاي شما نيز بدرنگ مي شود . حال براي جلوگيري از اين حالت تنها كافي است قارچ را براي 5 دقيقه در يك ظرف آب سرد خيس كنيد تا شن هاي داخل آن بيرون بيايد سپس با يك ابر نرم زير آب سرد آن را بشوييد و حلقه حلقه كنيد سپس يك عدد ليمو ترش كوچك را نسف كنيد و آب نيمي از آن را روي قارچ ها بريزيد در اين صورت قارچ هاي شما سفيد و تازه خواهد ماند و يا قرار دادن در فريز م تيره نخواهند شد.
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
#2
می توانیم قبل از سرخ کردن قارچ ها نیز این کار را انجام دهیم (کمی آبلیمو به آن اضافه کنیم) تا قارچ ها سیاه نشوند
برای خوش طعم کردن قارچ ها هم بعد از تفت دادن مقداری کره به آنها اضافه می کنیمexcited
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }