خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سفید نگه داشتن قارچ ها

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
478
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 308


محل سکونت : iran
ارسال: #1
سفید نگه داشتن قارچ ها

حتما برايتان پيش آمده و ديده ايد كه براي درست كردن غذايي پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمي آنها تيره و قهوه اي رنگ شده اند ، در اين حالت غذاي شما نيز بدرنگ مي شود . حال براي جلوگيري از اين حالت تنها كافي است قارچ را براي 5 دقيقه در يك ظرف آب سرد خيس كنيد تا شن هاي داخل آن بيرون بيايد سپس با يك ابر نرم زير آب سرد آن را بشوييد و حلقه حلقه كنيد سپس يك عدد ليمو ترش كوچك را نسف كنيد و آب نيمي از آن را روي قارچ ها بريزيد در اين صورت قارچ هاي شما سفيد و تازه خواهد ماند و يا قرار دادن در فريز م تيره نخواهند شد.
26-04-2011, 11:28 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #2
RE: سفید نگه داشتن قارچ ها
می توانیم قبل از سرخ کردن قارچ ها نیز این کار را انجام دهیم (کمی آبلیمو به آن اضافه کنیم) تا قارچ ها سیاه نشوند
برای خوش طعم کردن قارچ ها هم بعد از تفت دادن مقداری کره به آنها اضافه می کنیمexcited
19-12-2011, 11:39 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد