خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سفید نگه داشتن قارچ ها

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
478
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 307


محل سکونت : iran
ارسال: #1
سفید نگه داشتن قارچ ها
حتما برايتان پيش آمده و ديده ايد كه براي درست كردن غذايي پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمي آنها تيره و قهوه اي رنگ شده اند ، در اين حالت غذاي شما نيز بدرنگ مي شود . حال براي جلوگيري از اين حالت تنها كافي است قارچ را براي 5 دقيقه در يك ظرف آب سرد خيس كنيد تا شن هاي داخل آن بيرون بيايد سپس با يك ابر نرم زير آب سرد آن را بشوييد و حلقه حلقه كنيد سپس يك عدد ليمو ترش كوچك را نسف كنيد و آب نيمي از آن را روي قارچ ها بريزيد در اين صورت قارچ هاي شما سفيد و تازه خواهد ماند و يا قرار دادن در فريز م تيره نخواهند شد.
امضای jojo kocholo
[تصویر:  khanoom.gif]
۶-۲-۱۳۹۰, ۱۱:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از jojo kocholo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #2
RE: سفید نگه داشتن قارچ ها
می توانیم قبل از سرخ کردن قارچ ها نیز این کار را انجام دهیم (کمی آبلیمو به آن اضافه کنیم) تا قارچ ها سیاه نشوند
برای خوش طعم کردن قارچ ها هم بعد از تفت دادن مقداری کره به آنها اضافه می کنیمexcited
امضای samanta3000
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از samanta3000 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, maryam1352



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد