خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 63 رای - 2.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سمبوسه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سمبوسه
[عکس: 20_(1)-1304963615.jpg]

مواد لازم :

• گوشت چرخ کرده : 200 گرم
• سیب زمینی آب پز : 3 عدد
• پیاز : 1 عدد
• جعفری خشک خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
• نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار کافی
• نان لواش : 6 عدد


روش تهیه :

پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و گوشت را می پزیم. (سمبوسه معمولا تند است و فلفل آن را طبق ذائقه خودتان باید اضافه کنید)
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خشک خرد شده به گوشت اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.
نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار از مایه سمبوسه روی نان میگذاریم و بصورت مخروطی آنها را می پیچیم.

[عکس: 21-1304963679.jpg]
[عکس: 22-1304963707.jpg]
[عکس: 23-1304963732.jpg]

این هم پیچیدن سمبوسه با خمیر یوفکا

[عکس: 20141102125819_000032.jpg]
09-05-2011, 09:22 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
853
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 2,349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #2
Restart-1  سمبوسه بندری(غذای جنوبی)
[عکس: 20120209200140_IMG_0049.JPG]


سمبوسه بندری

مواد لازم :

سیب زمینی پخته شده : 2 عدد

جعفری خرد شده : به میزان لازم

نمک و فلفل : به میزان دلخواه

نان لواش : یک بسته کوچک(اگر از نوع بسته ای باشد بهتر است چون خشک نیست ولی اگر نان را از نانوایی تهیه می کنید و نرم است، موردی ندارد.)

طرز تهیه :


سیب زمینی ها را می پزیم سپس آنها را له می کنیم. حالا اگر خواستید رنده کنید یا با گوشتکوب آن را بکوبید. سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. شاید باور نکنید که تمام مزه سمبوسه به فلفل درون آن است وگرنه چیز دیگری در آن نیست. البته دوستان در صورت تمایل می توانند سوسیس و سیب زمینی یا هر خوراکی مجاز(!) دیگری را درون نان آن بگذارند.

طرز پیچیدن نان سمبوسه :

ابتدا نان را به صورت مستطیل می بریم و گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم. سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم. اینطوری یک ضلع مثلث ساخته می شود:

در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم. در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم. بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم :
در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود :
به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم. می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری بنگرید، معمولاً یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد. به این ترتیب سمبوسه ما برای سرخ شدن آماده است :

ماهیتابه را روی حرارت ملایم و یکنواختی قرار می دهیم و روغن را درون آن می ریزیم. قابل ذکر است که این غذا برای سرخ شدن، روغن زیادی می برد. در نتیجه حرارت را کم کنید تا میزان روغن مصرفی را به حداقل رسانده باشید. اما نگران نباشید. سمبوسه ها خیلی سریع سرخ می شوند.البته در غذاهای مشابه مثل پیراشکی که با خمیر درست می شوند، میزان روغن مصرفی بسیار کم است.
بهتر است آنها را داغ داغ به همراه سس قرمز نوش جان کنید.hih
(آخرین تغییر در ارسال: 05-07-2014, 01:59 PM توسط Linda.)
28-09-2011, 05:21 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
853
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 2,349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #3
Restart-1  سمبوسه خوزستان(غذای جنوبی)
سمبوسه خوزستان



[عکس: 20120209200312_samboose.jpg]

مواد لازم :

نان لواش 3 عدد
سیب زمینی پخته 10 عدد
جعفری ساطوری شده 100 گرم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
گشنیز 100 گرم
مرزه 100 گرم
پیاز داغ عسلی 3 عدد
روغن 0.5 فنجان
ادویه قدری
تمبر هندی 100 گرم
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمك قدری

طرز تهیه :

نان لواش باشد و به قطعات 30 در 10 سانتیمتری برش خرده باشد , سیب زمینی پخته شده و خرد شده باشد , جعفری , گشنیز و مرزه خرد شده باشند , گوشت چرخ كرده باشد , پیاز سرخ شده باشد , ادویه ها تند باشند .گوشت چرخ كرده را با روغن سرخ می كنیم پیاز سرخ شده را با سیب زمینی پخته و خرد شده بهمراه سبزیجات خرد شده اضافه كرده و كمی بهم می زنیم بعد نمك و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ریخته بهم می زنیم و حرارت را خاموش می كنیم ( سبزیجات نباید زیاد سرخ شود ) تمبر هندی را در مقداری آب حل كرده و از صافی رد می كنیم مقداری از آب و تمبر صاف شده به مایه سمبویه اضافه می كنیم و از مواد در نان مثلث شكل ریخته و بسته بندی می كنیم روغن را در تابه ریخته اما نباید خیلی داغ شود كه دود كند اكنون سمبوسه ها را با حرارت ملایم سرخ می كنیم و در دیس می چینیم در پایان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندی و آب میل می كنیم .
نكته :
نانها را چنان بسته بندی كنیم كه مواد از لای آنها بیرون نریزد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست
(آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2014, 02:27 PM توسط Linda.)
28-09-2011, 05:29 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سمبوسه بندری(غذای جنوبی)
    اینم سمبوسه مامان پز!
16-04-2012, 02:00 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: سمبوسه بندری(غذای جنوبی)
[عکس: 20120421093621_037.jpg]
Yum2
خب معلومه دیگه سمبوسه لیلی پز به درخواست خواهر زاده عزیزتر ازجانFlowerysmile
21-04-2012, 11:08 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
280
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
RE: سمبویه خوزستان(غذای جنوبی)
اصل سمبوسه آبادانی

موادش فقط سیب زمینی ابپز/جعفری/پیاز/زردچوبه/فلفل/نمک که تمام این مواد سرخ کرده لایه نون میذاریم و سرخ میکنیم
بعد با سس بندری تند میل میفرمایید


(آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 12:49 AM توسط zizo.)
04-05-2012, 12:37 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
176
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 172


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: سمبویه خوزستان(غذای جنوبی)
توی خوزستان مخصوصا آبادان ادویه زیاد می زنن به سمبوسه مخصوصا تخم گیشنیز خیلی طعمشو خوب می کنه ما توی فلافل هم می ریزیم مثل بازاری ها می شه ، سبزی هم تره بیشتر می ریزن Yum2
04-05-2012, 12:42 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #8
RE: سمبوسه خوزستان(غذای جنوبی)
طرز پیچیدن نان سمبوسه :ابتد نان را به صورت مستطیل می بریم و گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم. سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم. اینطوری یک ضلع مثلث ساخته می شود:
[عکس: 20120504094720_1.jpg]

در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم. در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم. بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم :

[عکس: 20120504094746_2.jpg]

اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم. ولی مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود :

[عکس: 20120504094757_3.jpg]


به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم. می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری بنگرید، معمولاً یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد. به این ترتیب سمبوسه ما برای سرخ شدن آماده است :

[عکس: 20120504094841_4.jpg]


از پیج اهواز گرفتمش
04-05-2012, 11:19 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: سمبوسه
سیب زمینی پخته و رنده شده
جعفری
نمک و فلفل و ادویه ماکارانی گلها
پیاز ریز شده
مواد باید خوب مخلوط شود و به حالت خمیر در بیاد
[عکس: 20120823181343_DSC01753.jpg]
[عکس: 20120823181419_DSC01754.jpg]
[عکس: 20120823181521_DSC01755.jpg]
[عکس: 20120823181556_DSC01756.jpg]
[عکس: 20120823181631_DSC01757.jpg]
[عکس: 20120823192345_DSC01759.jpg]
وقتی سرخ کردیم روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافی گرفته شود
23-08-2012, 08:54 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,318
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 2,026


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #10
RE: سمبوسه
اینم سمبوسه ی من.البته مواد توش و طرز پختنش کمی بادستر فرق دارهhih
[عکس: 20121225181042_05102012001.jpg]
25-12-2012, 08:51 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سمبوسه ساده پنیری )Mitra( 1 2,285 16-12-2012, 11:16 PM
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد