خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سميفردوي انبه و پسته

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #1
سميفردوي انبه و پسته
سميفردوي انبه و پسته

[تصویر:  20121027154441_mangosemifreddo1.jpg]

چند تا از دوستان دستورش رو خواستن من هم از وبلاگ شف طیبه ی هنرمند این دستور رو براتون میزارم:
سمیفردو Semifreddo یه نوع دسر ایتالیاییه. به زبان ایتالیایی "سمی-فردو" به معنی "نیمه-سرد" هستش و به دسر هایی میگن که کاملا یخ زده نیستن. یعنی نیمه یخی هستن. سمیفردو ممکنه ، بستنی یا کیک یا تارت میوه یا کاسترد باشه که در فریزر قرار داده شده باشه. بافت سمیفردو مثل یه "موس" یخیه. معمولا سمیفردو رو از ترکیب بستنی و خامه درست میکنن.

انبه بزرگ (یا موز) 2عدد
هل يك چهارم ق چ
زعفران
شكر سه ق غ
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفيده تخم مرغ سه عدد
شكر سه ق غ
وانيل 1 ق چ
خامه 200 ميلي ليتر
پودر خامه يك بسته
مغز پسته سه چهارم ليوان

انبه ها رو فيله ميكنيم
هل و زعفران و سه ق غ شكر رو اضافه كرده و پوره اش ميكنيم

زرده هاي تخم مرغ رو به پوره انبه اضافه كرده و باز هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شن


سفيده تخم مرغ و سه ق غ شكر رو توي يه ظرف ريخته و روي بخار آب داغ قرار ميديم و هم ميزنيم (كمي كف ميكنه) تا زماني كه شكرش ذوب شه (هدف اينه كه سفيده تخم مرغ تا حدي بپزه)

سفيده تخم مرغ رو با همزن اينقدر هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و سفت شه و سرد شه
وانيل رو اضافه ميكنيم

سفيده رو توي مخلوط انبه و زرده ميريزيم

به آرومي فولد ميكنيم
توجه داشته باشيد كه نبايد هم بزنيم چون پف سفيده ميخوابه
پس فقط فولد ميكنيم

زياد هم فولد نكنيد اگر احساس ميكنيد كه هنوز تيكه هايي از سفيده باقي مونده كه مخلوط نشده نگرانش نباشيد و فقط دست نگه داريد


خامه فرم گرفته درست ميكنيم
من 200 ميلي ليتر خامه رو با يك بسته پودر خامه خوب هم زدم تا فرم گرفت
شما ميتونيد به اين شيوه اي كه گفتم 200 ميلي ليتر خامه رو با يك چهارم شكر مخلوط كرده و بزنيد تا فرم بگيره
يا به هر شيوه ديگه اي دو ليوان خامه فرم گرفته تهيه كنيد

خامه رو هم به مخلوط انبه اضافه ميكنيم

و به آرامي و با حوصله فولد ميكنيم

مقداري از مغز پسته رو كنار گذاشته و بقيه رو به مخلوط اضافه ميكنيم

قالب رو با دو لايه سلفون ميپوشونيم
ابتدا دو لايه سلفون رو روي هم قرار ميديم. قالب رو خيس ميكنيم. سلفون رو توي قالب ميذاريم و هواي زيرش رو خالي ميكنيم تا سلفون به قالب بچسبه. حتما خيسش كنيد كه كارتون راحت تر باشه

اون مقدار مغز پسته اي كه كنار گذاشته بوديد رو كف قالب پخش ميكنيم

سميفردو رو توش ميريزيم
سايز قالب مهم نيست. اصلا ميتونيد توي چند تا ظرف بريزيدش. به اشكال مختلف.


لبه هاي سلفون رو روي سميفردو برميگردونيم كه روي سميفردو كاملا پوشونده شه
توي فريزر ميذاريم به مدت چند ساعت يا تا زماني كه به خوبي ببنده


لبه هاي سلفون رو باز ميكنيم و با گرفتن لبه هاي سلفون سميفردو رو از قالب بيرون ميكشيم. سلفون رو جدا كرده و دور ميندازيم
سميفردو رو برش زده و سرو ميكنيم


تيكه هاي سفيدي كه توي برشها ميبينيد همون تيكه هاي مخلوط سفيده تخم مرغه كه گفتم نيازي نيست كاملا ميكس شن

رنگ زرد و سبز و سفيد تركيب بسيار زيبايي ايجاد ميكنه
تركيب انبه و زعفران و هل طعم و عطر خيلي خوبي رو بوجود مياره
سميفردو بافت نيمه يخي اي داره و تقريبا مثل بستنيه
لطفا ميزان شكر رسپي رو با توجه به ميزان شيريني انبه ها تنظيم كنيد

سميفردو رو تا چند هفته ميتونيد توي زيپ لاك در فريزر نگهداري كرده و هر بار يك اسلايس ازش جدا كرده و ميل كنيد.
به دليل وجود هواي بسيار زياد در بافت سميفردو حتي پس از گذشت روزها به هيچ وجه يخ نميزنه و نيمه يخي باقي ميمونه. يعني دقيقا مثل اسمش!
اين سميفردو رو حتما امتحان كنيد و لذت كافي رو از اين بستني انبه ببريد
اینم مال من که البته به خوشگلی طیبه ی عزیز نشده ولی خیلی خوشمزه است البته حالا که انبه نیست میتونین از موز استفاده کنین
[تصویر:  20121027155436_20121023154656_DSC_0020.JPG]
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۸-۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ عصر، توسط خانم طلایی.)
۶-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دنیای بزرگ, سمیه گلبانو, ladybird68, kapsul, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #2
RE: سميفردوي انبه و پسته
مجدد درست کردم حداکثر 20 دقیقه وقت میگیره ولی خیلی خوشمزه است الان که فصل انبه است درست کنید توی فریزر ذخیره کنیدhih
[تصویر:  20130717163639_DSC_0010.JPG]
اینم بقیه اش که رفت توی فریزر البته همسری نمیزاره بیشتر از دوروز دووم بیارهcrying

[تصویر:  20130717160831_DSC_0013.JPG]

توضیح ساده ترش:
پوره انبه*زعفران*هل*زرده *3ق غ شکر رو مخلوط میکنیم
سفیده رو من بدون بخار فرم دادم تنبلی ام اومد. 30 ثانیه آخر شکر و وانیل اضافه اش کردم و آروم به مخلوط انبه اضافه کردم و در حدی که مخلوط شه ولی پفش نخوابه هم زدم بعدش خامه فرم گرفته کاله با طعم وانیلی رو بهش اضافه کردم و توش پسته ریختم و توی قالبم که سلفون کشیده بودم ریختم و یه شب در فریزر گداشتم
به همین راحتی به همین خوشمزگیFlowerysmile
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۴-۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ عصر، توسط خانم طلایی.)
۲۶-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, النا, Galaxy, kapsul, niloofar00, یکتا20



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد