۲۵-۷-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹ صبح
بچه ها کسی میدونه این آویزا که به چوب لباسی وصل شده چیه؟میخوام براروسریام درست کنم ولی اون چیزای گرد نمیدونم چیه؟
![[تصویر: 20121015231912_20121014115607_612587_GbQDmud3.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121015231912_20121014115607_612587_GbQDmud3.jpg)
خدايا دلم گرفته
سوال از خانمهای هنرمند
|
۲۵-۷-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹ صبح
بچه ها کسی میدونه این آویزا که به چوب لباسی وصل شده چیه؟میخوام براروسریام درست کنم ولی اون چیزای گرد نمیدونم چیه؟
![]()
خدايا دلم گرفته
۲۵-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۱۸ صبح
سلام من جايي ديدم كه از جاي خالي چسبهاي پهن هست استفاده كردند ..... البته جاي چسب عريض هست و بصورت چند قسمت باريك ميبرند و روبان يا كاموا ميپيچونند ميشه مثل اين گردها
۲۶-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۰۰ عصر
(۱۹-۷-۱۳۹۱, ۰۵:۲۳ عصر)lale khanom نوشته است: یک کمک کفش ورنی دارم که نوکش کنده کنده شده به عبارتی پوس پوسی شده حیفم میاد بندازمش دور چه کنمش اینجا میتونی جواب سوالتو بگیری http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%AA%...9%81%D8%B4
۳-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ صبح
سلام هنرمندای خانوم گل کسی میتونه اموزش چسبوندن عکس روی سفال و بلده چون یه موقع عکس بی حجاب داری میخوای خودت تزیین کنی من بلد نیستم اگه کسی بلده ممنون میشم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۸ صبح
یه سوال.من یه میز تحریر شدیدا کهنه دارم چیکارش کنم؟چطو رنگش کنم؟حتی چوباش کنده شده رنگش رفته؟
خدايا دلم گرفته
۳-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۳۲ صبح
(۳-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۸ صبح)feriha نوشته است: یه سوال.من یه میز تحریر شدیدا کهنه دارم چیکارش کنم؟چطو رنگش کنم؟حتی چوباش کنده شده رنگش رفته؟ سلام میتونی از این برچسب ها هست که روی کابینت میکشت از اونا بگیری روشو تمیز بکشی اون وقت یه میز نو داری ![]()
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
![]() جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم
۲۳-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ صبح
عروسکهای خمیریتونو چند میفروشین و چند آموزش میدین؟میخوام نرخ دستم بیاد.ممنون
![]() ![]() Insta:samira_ba
۲۷-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ عصر
خانماي هنرمند ميشه بهم كمك كنيد اخه هر چي سرچ ميكنم هيچي پيدا نميكنم
![]() اينم برا اوني كه بهم لطف ميكنه ![]()
۳۰-۸-۱۳۹۱, ۰۷:۴۱ عصر
خانوما از کجا باید پارافین ژله ای بخرم؟مغازه های رنگ فروشی..؟حدود قیمتشو میدونید؟؟ممنون
![]() |