تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوبورگي(ترکیه)
#1
سوبورگي :
[عکس: 99870.JPG]
مواد لازم :

ارد ۱ کیلو

تخم مرغ ۵ عدد

اب به مقدار کافی

نمک

مواد میانی :

پنیر سفید ۵۰۰ گرم

روغن مایع

جعفری مقداری

طرز تهیه :

۱ : مواد خمیر بجز اب را با هم مخلوط کرده و کم کم اب را بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم و به دستمون نچسبد.

۲ : خمیر که اماده شد به اندازه تخم مرغ از خمیر برداشته و سینی را ارد میپاشیم و گلوله های خمیر را توش میچینیم وقتی همه خمیر تموم شد روشو با دستمال تمیزی میپوشونیم و به مدت نیم ساعت بهش استراحت میدیم.


[عکس: 99875.JPG]

۳ : خمیر استراحت داده شده رو خیلی نازک باز میکنیم .

[عکس: 99874.JPG]

: اولین چونه رو که باز کردیم همونطور بدون اینکه ابپز کنیم تو سینی فر که چرب کرده ایم باز میکنیم .

۵ : توی یک قابلمه بزرگی اب میزاریم تا بجوشه و ۱ قاشق نمک توش میریزیم .

۶ : دومین چونه رو که باز کردیم همونطور باز توی اب جوش میندازیم و به مدت ۱ دقیقه میجوشونیم .

۷ : یک ظرف بزرگ دیگه رو پر از اب سرد میکنیم و خمیر رو از اب جوش در اورده و توی اب سرد میندازیم .

۸ : توی اب سرد کاملا با دست بازش میکنیم تا چروک نشه و بهم نچسبه . از تو اب درش میاریم و روی یک دستمال تمیز باز میکنیم .

۹ : وقتی کاملا ابش کشیده شد روی خمیر خام اولی تو سینی فر باز میکنیم .

۱۰ : لابلای خمیر ها روغن مایع یا کره اب شده با قاشق میریزیم زیاد نه .

۱۱ : تعداد طبقات خمیر به شما بستگی داره . بعد اینکه ۲ - طبقه از خمیر گذاشتین از مخلوط پنیر و جعفری روش میریزیم .


[عکس: 99873.JPG]


12: دوباره روی پنیر و جعفری به همون تعداد که خمیر پخته گذاشتیم میزاریم و باز هم یک لایه خمیر خام میزاریم


[عکس: 99872.JPG]

۱۳ : روی خمیر خام را با روغن مایع چرب میکنیم و روش کنجد میپاشیم .

۱۴ : در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزیم تا روش طلایی بشه .


[عکس: 99871.JPG]


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }