تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوتلاچ(دسر ترکیه)
#1
[عکس: 20120715121541_450_1320433352_original_u...dmlzba.jpg]
مواد لازم :
شیر= 1 لیتر
برنج= نصف پیمانه
شکر= 1 پیمانه
نشاسته گندم =1.5 ق .غ
زرده تخم مرغ =1 عدد
وانیل =یک بسته کوچک
کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)
طرز تهیه :
ابتدا برنج را 3 تا 4 بار خوب بشویید .... بعد با 1 پیمانه آب و کمی نمک سپس برنج را خیس کنید تا ساعتی خوب خیس بخورد . برنج را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد و برنجها به اصطلاح بشکفد... در یک ظرف دیگر نشاسته گندم را با شیر سرد مخلوط کنید سپس سرد سرد به آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ( حدودا 2 دقیقه با همزن دستی هم بزنید) سپس این مخلوط را روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنید ... مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه کنید و سپس وانیل یا سقز سفید را نیز اضافه کنید .....حدودا این مخلوط را 15 دقیقه دیگر بپزید .... ( گاهی هم بزنید تا ته نگیرد) .... سپس مایع فوق را در ظرفهای کوچک ریخته و بگذارید سرد شود.... لازم به توضیح است این دسر را می توان در ظروف سفالی کوچک ریخته کمی بعد از سرد شدن و به مدت 20 دقیقه در فر گذاشت و وقتی روی دسر طلایی شد از فر بیرون آورد و نیمه گرم یا سرد سرو کرد....

[عکس: 20120715121626_crazzygirl_frn_sutlac.jpg]
[عکس: IbYjp3.png]
پاسخ }
#2
[عکس: 20121117074526_dscf7469.jpg]

مواد لازم:
1 کیلوگرم شیر سرد
1.5 استکان برنج
1 لیتر آب
2 قاشق غذاخوری آرد برنج
2.5 پیمانه شکر
دارچین

روش تهیه:
برنج رو بشورین و با آب بذارین روی حرارت متوسط
بذارین برنج کاملا باز بشه و آبش کشیده بشه
بعد شیر رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا یکنواخت بشه و اجازه بدین بجوشه
آرد برنج رو توی یه کایه آب سرد خوب حل کنین و به شیر و برنج در حال جوش اضافه کنین و هم بزنین تا گلوله نشه
و میذاریم 10 دقیقه دیگه بپزه و گاهی همش میزنیم که ته نگیره
در آخر شکر رو اضافه و هم میزنیم و بعد از یکی دو تا جوش خوردن از روی حرارت ورمیداریم و توی ظرف میکشیم و با دارچین تزیین و سرو میکنیم



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20150702010150_DSC_0117.JPG]

[img]دسر ترکیه ای سوتلاچ
مواد لازم:
شیر یک لیتر
برنج نیم دانه شمال یک پ
شکر یک پ
نشاسته گل یک پ
اب یک و نیم پ
زرده تخم مرغ یک ع
وانیل 1/4ق چ
طرز تهیه:
ابتدا برنج را با اب چند ساعتی خیس کنید روی حرارت بیشتر از ملایم قرار دهید تا برنج شکفته شود سپس نشاسته را دریک ل شیر هل کنید و از صافی عبور دهید با زرده خوب مخلوط کنید و به برنج اضافه کنید بقیه شیر را هم بیفزایید و مرتب هم بزنید پس از ده دقیقه شکر را اضافه کنید و با همان حرارت ملایم 15 دقیقه دیگر بجوشانید هم زدن فراموش نشود مراقب باشید ته نگیرد در اواخر پخت وانیل اضافه کنید من گاهی گلاب و عرق هل را جایگزین وانیل میکنم وقتی به غلظت فرنی شد شعله را خاموش کنید اگر دوست داشتید دسر مورد نظر را در ظرف سرامیکی بکشید و 15 دقیقه گریل کنید و روی ان را با مربای دلخواه یا پودر پسته تزیین کنید .

من با این دستور درست کردم.خیلی خوشمزس.واسه افطار عالیه
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#4
[عکس: 20160703174327_IMG_20160703_174058.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...