خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوته قارچ و گوشت

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
سوته قارچ و گوشت
[تصویر:  99767.jpg]

مواد لازم :

گوشت گوساله ریز قیمه شده ۲۵۰ گرم

قارچ ۵۰۰ گرم

فلفل سبز ۲ عدد

پیاز ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد

نمک - فلفل- روغن مایع ۴ ق غ

طرز تهیه :

چون مدت زمان پخت گوشت نسبت به سبزیجات بیشتره پس اونارو ریز خرد میکنیم و با ۲ لیوان

اب میزاریم تا بپزه. قارچ و پیاز و فلفل سبزرا ریز خرد میکنیم وروغن مایع رو علاوه کرده و

سرخ میکنیم .

[تصویر:  99765.jpg]

این سبزیجات را رو شعله بزرگ اجاق و با حرارت زیاد با هم زدن سوته میکنیم و به این علت

میگم رو حرارت زیاد چون قارچ تو حرارت کم زیاد اب میندازه وقتی سبزیجات ابشو کشید گوشتها

رو علاوه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم و سرخ میکنیم


[تصویر:  99766.jpg]


گوجه فرنگی ها رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه به سرخ کردن ادامه میدیم و بعد نمک و فلفل

را علاوه کرده و از روی حرارت برمیداریم .



سوته قارچ و مرغ :

به این مواد فقط فلفل قرمز را خرد کرده و علاوه میکنیم و تنها فرق در روش پخت اینه که ابتدا

گوشت مرغ را سوته کرده و بعد سبزیجات رو بهش علاوه میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۸-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, nunu_khm
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: سوته قارچ و گوشت
[تصویر:  99528.JPG]

سوته قارچو به این خاطر دوست دارم که خیلی زود حاضر میشه ومیتونیم بریزیم لایه نون باگت و یا اینکه کنار برنج هم یا اینکه با نون لواش هم میتونیم بخوریم .
مواد لازم :

گوشت 200 گرم ( ژولین یا قیمه)

کنسرو قارچ 1 قوطی (میتونین از قارچ تازه هم استفاده کنین )

پیاز 1 عدد
پیازچه کمی

گوجه فرنگی 1 عدد نگینی خرد شده
روغن مایع

ادویه - نمک
طرز تهیه :
ابتدا گوشت رو با کمی روغن مایع تفت میدیم و وقتی کمی ابشو کشید پیاز ها رو اضافه کردو وتفت میدیم اخر سر قارچ و نمک و ادویه رو هم اضافه میکنیم وقتی که پخت و اماده شد با گووجه فرنگی و پیازچه تزیین میکنیم و سرو میکنیم .

اگه دیدین گوشت قبل از اضافه کردن سبزیجات نپخته میتونی کمی اب جوش اضافه کنین و بزارین بپزه .
.
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۵-۱۲-۱۳۸۹, ۱۰:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, گلسا90
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: سوته قارچ و گوشت
(۵-۱۲-۱۳۸۹ ۱۰:۴۸ صبح)صنم نوشته شده توسط:  پس اسم اين غذا سوته هستش!hih

صنم جون اسنش اينه در كل سوته اصطلاحي تو اشپزيه به اين معني كه وقتي قارچ يا گوشت چه سفيد چه قرمز را با روغن تفت بديم و اون اب خودشو پس بده و دوباره ابشو بكشه . به اين ميگن سوته كردن . چون اينجا هم گوشت و قارچ سوته ميشن ميشه سوته قارچ و گوشتhihhihuhum
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۵-۱۲-۱۳۸۹, ۱۰:۵۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, گلسا90, فانتین, nunu_khm, negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد