تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوته قارچ و گوشت
#1

[عکس: 99767.jpg]

مواد لازم :

گوشت گوساله ریز قیمه شده ۲۵۰ گرم

قارچ ۵۰۰ گرم

فلفل سبز ۲ عدد

پیاز ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی ۲ عدد

نمک - فلفل- روغن مایع ۴ ق غ

طرز تهیه :

چون مدت زمان پخت گوشت نسبت به سبزیجات بیشتره پس اونارو ریز خرد میکنیم و با ۲ لیوان

اب میزاریم تا بپزه. قارچ و پیاز و فلفل سبزرا ریز خرد میکنیم وروغن مایع رو علاوه کرده و

سرخ میکنیم .

[عکس: 99765.jpg]

این سبزیجات را رو شعله بزرگ اجاق و با حرارت زیاد با هم زدن سوته میکنیم و به این علت

میگم رو حرارت زیاد چون قارچ تو حرارت کم زیاد اب میندازه وقتی سبزیجات ابشو کشید گوشتها

رو علاوه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم و سرخ میکنیم


[عکس: 99766.jpg]


گوجه فرنگی ها رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه به سرخ کردن ادامه میدیم و بعد نمک و فلفل

را علاوه کرده و از روی حرارت برمیداریم .



سوته قارچ و مرغ :

به این مواد فقط فلفل قرمز را خرد کرده و علاوه میکنیم و تنها فرق در روش پخت اینه که ابتدا

گوشت مرغ را سوته کرده و بعد سبزیجات رو بهش علاوه میکنیم .





پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2



[عکس: 99528.JPG]

سوته قارچو به این خاطر دوست دارم که خیلی زود حاضر میشه ومیتونیم بریزیم لایه نون باگت و یا اینکه کنار برنج هم یا اینکه با نون لواش هم میتونیم بخوریم .
مواد لازم :

گوشت 200 گرم ( ژولین یا قیمه)

کنسرو قارچ 1 قوطی (میتونین از قارچ تازه هم استفاده کنین )

پیاز 1 عدد
پیازچه کمی

گوجه فرنگی 1 عدد نگینی خرد شده
روغن مایع

ادویه - نمک
طرز تهیه :
ابتدا گوشت رو با کمی روغن مایع تفت میدیم و وقتی کمی ابشو کشید پیاز ها رو اضافه کردو وتفت میدیم اخر سر قارچ و نمک و ادویه رو هم اضافه میکنیم وقتی که پخت و اماده شد با گووجه فرنگی و پیازچه تزیین میکنیم و سرو میکنیم .

اگه دیدین گوشت قبل از اضافه کردن سبزیجات نپخته میتونی کمی اب جوش اضافه کنین و بزارین بپزه .
.
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
(۰۵-۱۲-۱۳۸۹, ۱۰:۴۸ ق.ظ)صنم نوشته:  پس اسم اين غذا سوته هستش!hih

صنم جون اسنش اينه در كل سوته اصطلاحي تو اشپزيه به اين معني كه وقتي قارچ يا گوشت چه سفيد چه قرمز را با روغن تفت بديم و اون اب خودشو پس بده و دوباره ابشو بكشه . به اين ميگن سوته كردن . چون اينجا هم گوشت و قارچ سوته ميشن ميشه سوته قارچ و گوشتhihhihuhum
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }