تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوربه ازگیل ژاپنی و نعناع
#1
[عکس: 20150604125733_loquat-mint-sorbet.jpg]

مواد لازم:
500 گرم گرم ازگیل ژاپنی بدون پوست و هسته فریز شده
آب و رنده پوست2 عدد لیموترش
شکر 2 قاشق غذا خوری
1 قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه (حدود 5 گرم)

روش تهیه:
همه مواد رو با هم در مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه
سپس نیم ساعت در فریزر قرار بدید تا کمی سفت بشه و بعد سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }