خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوربه ازگیل ژاپنی و نعناع

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوربه ازگیل ژاپنی و نعناع
[تصویر:  20150604125733_loquat-mint-sorbet.jpg]

مواد لازم:
500 گرم گرم ازگیل ژاپنی بدون پوست و هسته فریز شده
آب و رنده پوست2 عدد لیموترش
شکر 2 قاشق غذا خوری
1 قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه (حدود 5 گرم)

روش تهیه:
همه مواد رو با هم در مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه
سپس نیم ساعت در فریزر قرار بدید تا کمی سفت بشه و بعد سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, mozhgan57, azam1360, niloofar00, مریم خانومی 1, mayok, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد