• 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوربه ازگیل ژاپنی و نعناع
#1
[تصویر:  20150604125733_loquat-mint-sorbet.jpg]

مواد لازم:
500 گرم گرم ازگیل ژاپنی بدون پوست و هسته فریز شده
آب و رنده پوست2 عدد لیموترش
شکر 2 قاشق غذا خوری
1 قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه (حدود 5 گرم)

روش تهیه:
همه مواد رو با هم در مخلوط کن ریخته تا یکدست بشه
سپس نیم ساعت در فریزر قرار بدید تا کمی سفت بشه و بعد سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married%20in]

Created by Wedding Favors
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوربه آناناس Galaxy 1 929 ۸-۶-۱۴۰۱, ۰۶:۴۷ عصر
آخرین ارسال: maryam5657
  سوربه کیوی Galaxy 1 1,472 ۱۷-۲-۱۳۹۵, ۱۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  سوربه سیب سبز Galaxy 1 805 ۱۸-۵-۱۳۹۴, ۱۲:۵۳ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  سوربه طالبی Galaxy 0 1,442 ۱۵-۵-۱۳۹۴, ۱۰:۴۷ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  سوربه هندوانه و شکلات Galaxy 0 1,131 ۱-۷-۱۳۹۳, ۱۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  سوربه پنیر خامه ای Galaxy 0 1,147 ۲۷-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۳۳ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  فهرست تاپیک های موجود در زیرانجمن انواع فراپه و سوربه 1368Sheri 0 579 ۱۱-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۰۲ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  سوربه انبه و لیمو ترش sara jon joni 0 791 ۱۹-۶-۱۳۹۲, ۱۰:۳۲ صبح
آخرین ارسال: sara jon joni