خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوربه پنیر خامه ای

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوربه پنیر خامه ای
[تصویر:  20140515203906_d08f02eb8f348e38d0de7810200249a6.jpg]

مواد لازم:
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
900 گرم پنیر خامه ای نرم
2/1 پیمانه آبلیمو
1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه:
پنیر خامه ای رو در کاسه بریزین و با قاشق نرمش کنین

شکر و آب رو در ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد و شکر کامل حل بشه و از روی حرارت وردارین و به پنیر خامه ای اضافه و همزمان مدام با همزن هم بزنین تا یکدست بشه
آبلیمو و وانیل و نمک رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
یک ساعت ظرف رو در یخچال قرار بدین و بعد بع دستگاه بستنی ساز منتقل کنین
یا اینکه ظرف رو در فریزر قرتر بدین و به مدت 4 ساعت هم نیم ساعت یک بار ظرف رو از فریزر خارج کرده با همزن بزنین و دوباره فریز کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, niloofar00, laleh joon, elipari, دختر شیرازی, ati.raz, mary n, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد