تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوربه پنیر خامه ای
#1
[عکس: 20140515203906_d08f02eb8f348e38d0de7810200249a6.jpg]

مواد لازم:
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
900 گرم پنیر خامه ای نرم
2/1 پیمانه آبلیمو
1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه:
پنیر خامه ای رو در کاسه بریزین و با قاشق نرمش کنین

شکر و آب رو در ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد و شکر کامل حل بشه و از روی حرارت وردارین و به پنیر خامه ای اضافه و همزمان مدام با همزن هم بزنین تا یکدست بشه
آبلیمو و وانیل و نمک رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه
یک ساعت ظرف رو در یخچال قرار بدین و بعد بع دستگاه بستنی ساز منتقل کنین
یا اینکه ظرف رو در فریزر قرتر بدین و به مدت 4 ساعت هم نیم ساعت یک بار ظرف رو از فریزر خارج کرده با همزن بزنین و دوباره فریز کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }