خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوزو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
سوزو
[عکس: 20130730172535_080520145704.jpg]

مواد لازم براي4 نفر:
گوشت 300 گرم، خورشي
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
زردچوبه، فلفل، نمك به مقدار لازم
گشنيز خردشده نيم‌كيلو، خرد شده
سيب‌زميني بزرگ 1 عدد
طرز تهيه:
گوشت را در پياز تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و سپس آب به آن اضافه كنيد تا بپزد. در اواخر پخت هنگامي كه گوشت تقريباً پخته بود، گشنيز خرد شده و سيب‌زميني‌ها را كه به اندازة گوشت‌ها خرد شده به خوراك اضافه كنيد و بگذاريد تا بپزد اين غذا كمي آب‌دار است و با نان سرو مي‌شود.
سوزو به معني گشنيز، نوعي خوراك است كه همراه با نان سرو مي‌شود و متعلق به كشور جمهوري آذربايجان است.

منبع : مجله هنر آشپزی
(آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2013, 11:51 AM توسط elipari.)
30-07-2013, 04:23 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد