تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله توت فرنگی
#1



300 توت فرنگی تازه
200 میلی لیتر خامه 30-33٪
150 گرم شکر
2 قاشق غذا خوری ژلاتین

پودر ژلاتین رو با 150 میلی لیتر آب سرد مخلوط کنین
[عکس: 20120520122618_458_026325t_7484_b.jpg]

بعد روی حرارت مسقیم بذارین تا یکدست بشه
[عکس: 20120520122630_458_036325t_7499_b.jpg]

توت فرنگیهارو پوره کنین
[عکس: 20120520122659_458_046325t_7518_b.jpg]

خامه و شکر رو بزنین
[عکس: 20120520122738_458_056325t_7534_b.jpg]

پوره توت فرنگی و بعد ژلاتین رو بهش اضافه کنین
[عکس: 20120520122800_458_066325t_7548_b.jpg]

حالا این مخلوط رو توی ظرف مورد نظرتون بریزین و 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بذارین تا ببندهYum2خیییلی خوشمزه س
[عکس: 20120520123024_458_01422fd_7731_6gi.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130525101408_IMG_7254.jpg]

مواد لازم:
توت فرنگی یخ زده 250 گرم
آب 1 ق س
شکر نصف پیمانه(110 گرم)
سفیده تخم مرغ 4 عدد



روش تهیه:
توت فرنگی های یخ زده رو به همراه یک قاشق سوپخوری آب توی ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین تا زمانیکه نرم بشه و مایه شروع به جوشیدن کنه
بعد شکر رو اضافه کنین و هم بزنین و بذارین 5 دقیقه دیگه روی حرارت متوسط بمونه بدون اینکه بجوشه تا زمانیکه شکر حل بشه بعد از صافی رد کنین تا یکدست پوره بشه

سفیده هارو بزنین تا کاملا سفید و سفت بشه و با برگردوندن از ظرف نریزه
توت فرنگی رو همونجور گرم کم کم بهش اضافه و هم بزنین تا مایه صاف و یکدستی بشه
قالب سوفله رو با کره نرم خوب چرب کنین و از مایه داخل قالب بریزین طوریکه سک سوم خالی بمونه

قالبهارو توی سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدین
بعد ازینکه سوفله پف کرد از فر در بیارین و روش در صورت تمایل پودر قند و خامه بریزین و سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }