تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله شب و روز
#1



100 گرم شکلات تیره
100 گرم شکلات سفید
500 میلی لیتر خامه 33-35٪
150 گرم شکر
10 گرم ژلاتین


ژلاتین رو در 150 میلی لیتر آب سرد بریزین و بذارین اسفنجی بشه
[عکس: 20120520131112_271_0268pjy_5009_b.jpg]

سپس روی حرارت غیرمسقیم میذارین تا حل بشه
[عکس: 20120520131127_271_0368pjy_5057_b.jpg]

حالا در ظرفهای جدا شکلات سفید و سیاه رو بروش بن ماری ذوب کنین
[عکس: 20120520131158_271_0468pjy_5027_b.jpg]
[عکس: 20120520131230_271_0568pjy_5045_b.jpg]

خامه رو با شکر بزنین
[عکس: 20120520131301_271_0668pjy_5068_b.jpg]

خامه و شکر زده شده رو به دو بخش تقسیم کنین
به یکی شکلات سفید مذاب و نیمی از ژلاتین و به دیگری شکلات سیاه مذاب و باقی ژلاتین رو اضافه کنین
[عکس: 20120520131319_271_0768pjy_5088_b.jpg]
[عکس: 20120520131355_271_0968pjy_5102_b.jpg]

حالا در ظرف دسرخوری مورد نظرتون نیم سمت راست رو با شکلات تیره و نیم دیگه رو با شکلات سفید با احتیاط پر کنین و حدود 5 تا 6 ساعت در یخچال بذارین
[عکس: 20120520131513_271_01168pjy_5146_b.jpg]

این پودینگ رو خنک سرو کنین
[عکس: 20120520131639_271_013772t_5267_6gi.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
دست بی بلا مزش حرف نداشت Flowerysmileولی مال من یکم شل شد نمیدونم چرا؟؟ahh
پاسخ }
#3
سلام میشه بگین چگور نصف قهوه ای حالت دادین نصف سفید منظورم فرم سوفلسFlowerysmile
از خواب که پریدم
زیاد بود ارتفاع تنهایی
دلم شکست...
پاسخ }