خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله شب و روز

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوفله شب و روز



100 گرم شکلات تیره
100 گرم شکلات سفید
500 میلی لیتر خامه 33-35٪
150 گرم شکر
10 گرم ژلاتین


ژلاتین رو در 150 میلی لیتر آب سرد بریزین و بذارین اسفنجی بشه
[عکس: 20120520131112_271_0268pjy_5009_b.jpg]

سپس روی حرارت غیرمسقیم میذارین تا حل بشه
[عکس: 20120520131127_271_0368pjy_5057_b.jpg]

حالا در ظرفهای جدا شکلات سفید و سیاه رو بروش بن ماری ذوب کنین
[عکس: 20120520131158_271_0468pjy_5027_b.jpg]
[عکس: 20120520131230_271_0568pjy_5045_b.jpg]

خامه رو با شکر بزنین
[عکس: 20120520131301_271_0668pjy_5068_b.jpg]

خامه و شکر زده شده رو به دو بخش تقسیم کنین
به یکی شکلات سفید مذاب و نیمی از ژلاتین و به دیگری شکلات سیاه مذاب و باقی ژلاتین رو اضافه کنین
[عکس: 20120520131319_271_0768pjy_5088_b.jpg]
[عکس: 20120520131355_271_0968pjy_5102_b.jpg]

حالا در ظرف دسرخوری مورد نظرتون نیم سمت راست رو با شکلات تیره و نیم دیگه رو با شکلات سفید با احتیاط پر کنین و حدود 5 تا 6 ساعت در یخچال بذارین
[عکس: 20120520131513_271_01168pjy_5146_b.jpg]

این پودینگ رو خنک سرو کنین
[عکس: 20120520131639_271_013772t_5267_6gi.jpg]
20-05-2012, 02:46 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: سوفله شب و روز
دست بی بلا مزش حرف نداشت Flowerysmileولی مال من یکم شل شد نمیدونم چرا؟؟ahh
22-06-2013, 07:29 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
103
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 281


محل سکونت : زیر آسمون خدا
ارسال: #3
RE: سوفله شب و روز
سلام میشه بگین چگور نصف قهوه ای حالت دادین نصف سفید منظورم فرم سوفلسFlowerysmile
22-06-2013, 07:39 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد