تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله قارچ
#1
•60 گرم كره

•40 گرم آرد

•يك پيمانه شير

•4 عدد تخم مرغ

•125 گرم پنير پيتزا رنده شده

•250 گرم قارچ خرد شده

•30 گرم كره جهت چرب كردن ظرف ( ظرف بايد نسوز باشد )

•نمك و فلفل به ميزان لازم


دستور تهیه

1.كره و شير و آرد ونمك و فلفل را با هم مخلوط كرده بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا غليظ شود. زرده هاي تخم مرغ را يكي يكي به مايع اضافه كنيد سپس مقدار زيادي ازپنيرررنده شده را به آن بيافزائيد . قارچها را جداگانه تفت دهيد . سفيده هاي تخم مرغهارا به هم زده تا پف كند و به مايع قبلي اضافه كنيد . داخل ظرف سوفله را با كره چرب كنيد و يك لايه از مخلوط را بريزيد و سپس يك لايه از قارچ وباز يك لايه از مخلوط ويك لايه از قارچ تا ظرف پر شود .بقيه پنير هارا روي آن بپاشيد و به مدت20 تا 30 دقيقه در فر با حرارت متوسط قرار دهيد تا بپزد .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوفله مرغ و قارچ atefeh 7 6,945 ۱۲-۱۲-۱۳۹۴, ۰۵:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: negin_khanoom