تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله لیمو ترش با سس شاه توت
#1
مواد لازم:

پودر شکر 150 گرم

خامه فرم گرفته شده 400 گرم

پودر
زلاتین 1 قاشق سوپ خوری

اب لیمو ترش 2 عدد لیمو ترش کافی است

وانیل 1/2 ق چ

رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ

تخم مرغ 5 عدد

شاه توت 175 گرم

پودر شکر 3 ق س

طرز تهیه:

اب لیمو ترش را به همراه زرده های تخم مرغ .وانیل.پودر شکر و رنده پوست لیمو ترش بزنید تا سفت و سفیدو کشدار شود سفیده تخم مرغ را بزنید تا برف شود خامه و ژلاتین حل شده را به زرده زده شده اضافه کرده کاملا مخلوط کنید سفیده را روی مواد ریخته و به ارامی در حد یکدست شدن به هم بزنید مایه اماده شده را درون ظرف ریخته به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید

جهت تهیه سس:

شاه توت را به همراه پودر شکر 5 دقیقه پخته سپس از صافی رد کرده و کنار بگذارید بعد از خارج کردن سوفله از فریزر به وسیله قاشق مخصوص برش زده درون هر ظرف دسر خوری یک نفره را دوتا سو توپی از سوفله قرار داده کمی سس روی ان ریخته و سرو کنید

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[b]

[عکس: 20130916180441_jpg45.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }