خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 2.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله مرغ و قارچ

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
سوفله مرغ و قارچ
مواد لازم :

گوشت مرغ بدون استخوان /500 گرم
تخم مرغ کامل / 3 عدد
فلفل دلمه اي / 1 عدد
قارچ ورقه شده سرخ شده / 500 گرم
پنير پيتزا / 200 گرم
شير /2 ليوان
آرد سفيد /2 قاشق سوپخوري
کره / 50 گرم
نمک و فلفل / به ميزان لازم
خردل / 1 قاشق مرباخوري

مواد لازم براي سس سفيد :
کره آب شده /50 گرم
آرد / 2 قاشق غذاخوري
شير / نيم ليتر
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه :

براي تهيه سس سفيد کره را روي حرارت آب کرده آرد را اضافه مي کنيم . هم مي زنيم تا بوي خامي آرد از بين برود بعد شير را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا سس نسبتاً غليظي به دست آيد .براي تهيه سوفله سس را که از قبل آماده کرده ايم گرم مي کنيم .زرده و سفيده ي تخم مرغ را از هم جدا مي کنيم .
زرده ها را به سس که درحال گرم شدن است اصافه کرده و هم مي زنيم . نمک و فلفل اضافه مي کنيم .از روي شعله برمي داريم .
سفيده ي تخم مرغ را با نمک با همزن مي زنيم تا کاملاً پوک شود تا حدي که سفيده از کاسه نريزد مرغ خرد شده که قبلاً پخته شده را در ظرف ديگري ريخته و قارچ و فلفل دلمه اي و خردل را به سس اضافه مي کنيم و سس را به مواد اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم .اگر احتياج به نمک داشته باشد نمک را اضافه مي کنيم سفيده ي تخم مرغ را اضافه کرده و به آرامي مخلوط مي کنيم و داخل ظرف چرب شده مي ريزيم و روي آن پنير پيتزا ريخته و در فر به مدت 30 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت در طبقه وسط قرار مي دهيم سوفله را بعد از آماده شدن سريع سر سفره آورده و استفاده مي کنيم .


اگر بخواهيد سوفله را به طريقه ي بن ماري بپزيد ظرف آبي را قبلاً داخل فر مي گذاريم .بعد سوفله که آماده شد داخل ظرف آب قرار مي دهيم و با همان حرارت مي پزيم اين روش بهتر است و سوفله را لطيف تر مي کند
04-08-2011, 02:36 PM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: سوفله مرغ و قارچ
•سینه مرغ ۴۰۰ گرم

•فلفل دلمه ایی ۱ عدد

• تخم مرغ ۴ عدد

• آرد ۲ قاشق مربا خوری

•پیاز ۲ عددـ

• کره ۵۰ گرم

•نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه به قدر کافیی

• پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

• روغن ۱ قاشق غذاخوری

•نصف لیوان شیر


دستور تهیه

1.مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.پنیر پیتزا را رنده کنید .در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد .
دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
04-08-2011, 02:37 PM,
نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: سوفله مرغ سرد
این سوفله سرد سرو میشه و خیلی هم راحته

پیاز
سینه مرغ آب پز
قارچ
فلفل دلمه ای
سس کچاب+روغن زیتون+سس مایونز

اول پیاز رو خرد کنین و یه کم تفت بدین که فقط سبک بشه و شیشه ای بشه ولی زنده باشه
فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنین و با حرارت بالا تفت بدین که آبش کشیده بشه
مرغ رو ریش ریش یا خرد کنین و اضافه کنین و نمک و فلفل و آویییییشن فراوون بزنین و یه کم تفت بدین تا طعم دار بشه

حرارت رو خاموش کنین و ترکیبی از یه کم کچاب و روغن زیتون و مایونز رو بریزین روش و هم بزنین
بذارین تو یخچال بمونه تا خنک بشه و سرد سروش کنین

من تو کاهو پیچ ریختم خوشگل بشهhih

[عکس: 20120430223357_300420121575.jpg]

01-05-2012, 12:04 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 657


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: سوفله مرغ و قارچ
سوفله من با دستور دوم عاطفه جون فقط من فر ندارم داخل ماکروفر پختم روش طلایی نشد

[عکس: 20120915073911_DSC_.jpg]
15-09-2012, 09:10 AM,
یافتن نقل قول
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,784


محل سکونت : ايران
ارسال: #5
RE: سوفله مرغ و قارچ
مرغ قیمه ای تیکه شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱ پیمانه
سوسیس یا کالباس دودی ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری و گشنیز نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه
سس بشامل غلیظ ۲ پیمانه
پنیر مازارولا نصف پیمانه
تهیه سس بشامل:
۳ قاشق غذاخوری ارد + ۱ پیمانه شیر + ۲ قاشق غذاخوری کره + ۲ قاشق غذاخوری پیاز تفت داده شده + ۱ حبه سیر خورد شده را روی گاز میگذریم و هم میزنیم تا یک سس غلیظ بدست بیاد. در آخر بهش کمی پودر زنجبیل و جوز هندی اضافه میکنیم .
پیاز رو تفت میدیم و بعد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و ادویه رو بهش اضافه میکنیم. حالا قارچ رو اضافه کنید و بزارید تا آب قارچ خشک بشه بعد سوسیس رو اضافه کنید و در آخر جعفری و گشنیز رو اضافه کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید. زرده را کاملا هم بزنید تا کمی رنگش روشن بشه بعد زرده رو داخل سس بشامل که سرد شده بریزید و هم بزنید. سفیده تخم مرغ رو جدا بزنید تا پف کنه و سفت بشه طوری که از تخم مرغ زنی نریزه. حالا مواد مرغی رو به مخلوط سس و زرده اضافه کنید و هم بزنید و در آخر سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و آروم و دورانی از یک سمت فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پوفش نخوابه. مواد رو داخل ظرف پیرکس از قبل چرب شده بریزید و روش پنیر مازارولا بریزید و داخل فر از قبل داغ شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید. یا تا وقتی که روش طلایی بشه. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

من اينو برا ولنتاين درست كرده بودمHeartshape2
[عکس: 20120915090644_10.JPG]

[عکس: 20120915093901_11.JPG]

[عکس: 20120915090939_12.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2012, 11:11 AM توسط N-M.)
15-09-2012, 10:39 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #6
RE: سوفله مرغ و قارچ
[عکس: 20150424170008_DSC_0014.JPG]
24-04-2015, 04:00 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
560
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 5,055


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: سوفله مرغ و قارچ

با دستور نسیم جون (N-M) درست کردم مرسی خانومی27
دیدم سسش خیلی سفت شد یک پیمانه شیر اضافه کردم دیگه زیادی شل شد20
یه کم هم زیادی برشته شد2020
عـــــــــــاما خوشمزه بود Yum2

[عکس: 20150427115255_Image008.jpg]

[عکس: 20150427193252_Image009.jpg]

27-04-2015, 09:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
58
تاریخ عضویت:
Sep 2013
مدال ها

اعتبار: 150


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: سوفله مرغ و قارچ
من چون سس سفید دوست ندارم سس قرمز درست کردم، به نظرم اگه تخم مرغ نداشته باشه خیلی خوشمزه تره.
[عکس: 20160302170124_DSC_0513.jpg]
02-03-2016, 05:01 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوفله قارچ atefeh 0 1,420 04-08-2011, 02:39 PM
آخرین ارسال: atefeh


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد