خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 42 رأی - میانگین امتیازات: 2.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله مرغ و قارچ

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
سوفله مرغ و قارچ
مواد لازم :

گوشت مرغ بدون استخوان /500 گرم
تخم مرغ کامل / 3 عدد
فلفل دلمه اي / 1 عدد
قارچ ورقه شده سرخ شده / 500 گرم
پنير پيتزا / 200 گرم
شير /2 ليوان
آرد سفيد /2 قاشق سوپخوري
کره / 50 گرم
نمک و فلفل / به ميزان لازم
خردل / 1 قاشق مرباخوري

مواد لازم براي سس سفيد :
کره آب شده /50 گرم
آرد / 2 قاشق غذاخوري
شير / نيم ليتر
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه :

براي تهيه سس سفيد کره را روي حرارت آب کرده آرد را اضافه مي کنيم . هم مي زنيم تا بوي خامي آرد از بين برود بعد شير را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا سس نسبتاً غليظي به دست آيد .براي تهيه سوفله سس را که از قبل آماده کرده ايم گرم مي کنيم .زرده و سفيده ي تخم مرغ را از هم جدا مي کنيم .
زرده ها را به سس که درحال گرم شدن است اصافه کرده و هم مي زنيم . نمک و فلفل اضافه مي کنيم .از روي شعله برمي داريم .
سفيده ي تخم مرغ را با نمک با همزن مي زنيم تا کاملاً پوک شود تا حدي که سفيده از کاسه نريزد مرغ خرد شده که قبلاً پخته شده را در ظرف ديگري ريخته و قارچ و فلفل دلمه اي و خردل را به سس اضافه مي کنيم و سس را به مواد اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم .اگر احتياج به نمک داشته باشد نمک را اضافه مي کنيم سفيده ي تخم مرغ را اضافه کرده و به آرامي مخلوط مي کنيم و داخل ظرف چرب شده مي ريزيم و روي آن پنير پيتزا ريخته و در فر به مدت 30 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت در طبقه وسط قرار مي دهيم سوفله را بعد از آماده شدن سريع سر سفره آورده و استفاده مي کنيم .


اگر بخواهيد سوفله را به طريقه ي بن ماري بپزيد ظرف آبي را قبلاً داخل فر مي گذاريم .بعد سوفله که آماده شد داخل ظرف آب قرار مي دهيم و با همان حرارت مي پزيم اين روش بهتر است و سوفله را لطيف تر مي کند
۱۳-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۳۶ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
اندریا
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: سوفله مرغ و قارچ
•سینه مرغ ۴۰۰ گرم

•فلفل دلمه ایی ۱ عدد

• تخم مرغ ۴ عدد

• آرد ۲ قاشق مربا خوری

•پیاز ۲ عددـ

• کره ۵۰ گرم

•نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه به قدر کافیی

• پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

• روغن ۱ قاشق غذاخوری

•نصف لیوان شیر


دستور تهیه

1.مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.پنیر پیتزا را رنده کنید .در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد .
دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۳-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۳۷ عصر
نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: سوفله مرغ سرد
این سوفله سرد سرو میشه و خیلی هم راحته

پیاز
سینه مرغ آب پز
قارچ
فلفل دلمه ای
سس کچاب+روغن زیتون+سس مایونز

اول پیاز رو خرد کنین و یه کم تفت بدین که فقط سبک بشه و شیشه ای بشه ولی زنده باشه
فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنین و با حرارت بالا تفت بدین که آبش کشیده بشه
مرغ رو ریش ریش یا خرد کنین و اضافه کنین و نمک و فلفل و آویییییشن فراوون بزنین و یه کم تفت بدین تا طعم دار بشه

حرارت رو خاموش کنین و ترکیبی از یه کم کچاب و روغن زیتون و مایونز رو بریزین روش و هم بزنین
بذارین تو یخچال بمونه تا خنک بشه و سرد سروش کنین

من تو کاهو پیچ ریختم خوشگل بشهhih

[تصویر:  20120430223357_300420121575.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
474
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 654


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: سوفله مرغ و قارچ
سوفله من با دستور دوم عاطفه جون فقط من فر ندارم داخل ماکروفر پختم روش طلایی نشد

[تصویر:  20120915073911_DSC_.jpg]
امضای sh61ha
خدا کند آنروز که آخرین زنگ دنیا می خورد
روی تخته سیاه قیامت اسم ما را جز خوبها بنویسند
۲۵-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sh61ha به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #5
RE: سوفله مرغ و قارچ
مرغ قیمه ای تیکه شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱ پیمانه
سوسیس یا کالباس دودی ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری و گشنیز نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه
سس بشامل غلیظ ۲ پیمانه
پنیر مازارولا نصف پیمانه
تهیه سس بشامل:
۳ قاشق غذاخوری ارد + ۱ پیمانه شیر + ۲ قاشق غذاخوری کره + ۲ قاشق غذاخوری پیاز تفت داده شده + ۱ حبه سیر خورد شده را روی گاز میگذریم و هم میزنیم تا یک سس غلیظ بدست بیاد. در آخر بهش کمی پودر زنجبیل و جوز هندی اضافه میکنیم .
پیاز رو تفت میدیم و بعد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و ادویه رو بهش اضافه میکنیم. حالا قارچ رو اضافه کنید و بزارید تا آب قارچ خشک بشه بعد سوسیس رو اضافه کنید و در آخر جعفری و گشنیز رو اضافه کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید. زرده را کاملا هم بزنید تا کمی رنگش روشن بشه بعد زرده رو داخل سس بشامل که سرد شده بریزید و هم بزنید. سفیده تخم مرغ رو جدا بزنید تا پف کنه و سفت بشه طوری که از تخم مرغ زنی نریزه. حالا مواد مرغی رو به مخلوط سس و زرده اضافه کنید و هم بزنید و در آخر سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و آروم و دورانی از یک سمت فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پوفش نخوابه. مواد رو داخل ظرف پیرکس از قبل چرب شده بریزید و روش پنیر مازارولا بریزید و داخل فر از قبل داغ شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید. یا تا وقتی که روش طلایی بشه. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

من اينو برا ولنتاين درست كرده بودمHeartshape2
[تصویر:  20120915090644_10.JPG]

[تصویر:  20120915093901_11.JPG]

[تصویر:  20120915090939_12.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ صبح، توسط N-M.)
۲۵-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, نازگل خانم, مینا عالمی, niloofar00, 1368Sheri, azam1360, معصومه خانومی, گلسان

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
846
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3943


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #6
RE: سوفله مرغ و قارچ
[تصویر:  20150424170008_DSC_0014.JPG]
امضای سمیرا مامان شهاب
[تصویر:  20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
۴-۲-۱۳۹۴, ۰۴:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از سمیرا مامان شهاب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سوفله قارچ atefeh 0 1,363 ۱۳-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ عصر
آخرین ارسال: atefeh


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد