تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 2.66 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله میوه ای
#1

شير 1/2 - 1 پيمانه
نان تست 100 گرم
كمپوت آلو 200 گرم
پودينگ وانيلي 2 پيمانه
سفيده تخم مرغ 1 عدد
شكر 2 قاشق سوپخوري
كمپوت سيب 150 گرم
كمپوت گلابي 150 گرم

طرز تهيه :
ابتدا شير را داخل ماهيتابه ريخته , روي حرارت بگذاريد تا گرم شود . سپس از روي حرارت برداريدو نانهاي تست را در آن غوطه ور كنيد, تا شير جذب نانها شود. كمپوت ميوه جات را داخل آبكش ريخته تا آب آن جدا شود .
ته ظرف نسوز را از مخلوط كمپوت بدون آب بپوشانيد و روي آن نانهاي تست را قرار دهيد. سپس روي نانها تست را با پودينگ وانيلي بپوشانيد .در يك كاسه , سفيده تخم مرغ و شكر را با همزن برقي آنقدر بزنيد تا كاملاً سفيد وسفت شود.
در آخر روي پودينگ را با سفيده تخم مرغ بپوشانيد . فر را از يك ربع قبل روي حرارت سيصد و هفتاد و پنج درجه فارنهايت قرار دهيد تا گرم شود. ظرف رابه مدت پازده الي بيست دقيقه در
پنجره وسط فر قرار دهيد تا روي سوفله كاملا طلايي شود . آنگاه از فر خارج كنيد تا كاملاً خنك شود .

[عکس: 20120422182145_ch004_website_featured.jpg]


منبع: هنرآشپزی
پاسخ }
#2
مواد لازم

•شكر نصف پيمانه

•خامه زده شده 200 گرم

•تخم مرغ 3 عدد

•وانيل یک سوم قاشق چايخوري

•ورق ژلاتين 2 ورق

•موز خرد شده 3 عدد

دستور تهیه

1.ابتدا زرده و سفيده را جدا مي كنيم و زرده وشكر و وانيل را مي زنيم تا غليظ و كرم رنگ شود سپس سفيده را مي زنيم تا پوك و سفيد شود ورق ژلاتين را در 4/1 پيمانه آب سرد حل مي كنيم و به طريق بن ماري آن را گرم مي كنيم تا كاملاً حل شود و سپس به زرده ها اضافه مي كنيم خامه زده شده و سفيده را هم با هم مخلوط كرده و زرده ها را به آن مي افزائيم و در آخر موزهاي خرد شده را هم اضافه مي كنيم و در ظرف مخصوص به مدت 5 الي 6 ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم تا بسته شود





فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
عاطفه جون خامه زده شده خامه ی خاصیه؟ یا باید خامه رو هم بزنیم؟
پاسخ }