خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله پنیر فرانسوی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سوفله پنیر فرانسوی

مـواد لازم (براي8 نفر)

کره 50 گرم
پنیر پیتزا 450 گرم
آرد سفید 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 6 عدد
شیر 2 لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم



طـرز تـهـيـه :
ابتدا كره را آب كرده و به آن، آرد اضافه كنيد.
پس از چند دقيقه، شير را نيز آرام‌آرام بيفزاييد و بگذاريد به شکل سسي غليظ درآيد.
سپس نمك و فلفل را اضافه و پنير را هم به صورت رنده‌شده اضافه كنيد.
از سوي ديگر، زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفيده جدا كنيد و به ساير مواد بيفزاييد.
سفيده را نيز با همزن آنقدر بزنيد تا به شكل خامه‌اي سفت درآيد و سپس به تدريج، آن را به ساير محتويات اضافه كنيد.
مي‌توانيد مايه سوفله را در 8 قالب كوچك يا يك قالب بزرگ كه قبلا ته آن را چرب كرده‌ايد و در فر داغ گذاشته‌ايد، بريزيد تا در دماي 220 درجه سانتي‌گراد پف‌كند.
[عکس: 20110927011151_19855.jpg]
27-09-2011, 12:42 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
سوفله پنیر
مواد لازم:

کره: 30 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
پنیر محلی: 80 گرم
شیر: 310 میلی‌گرم
کره آب شده: به میزان لازم
پودر سوخاری: به میزان لازم
آرد گندم: 2 قاشق سوپ‌خوری
پیازچه خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه


دستور پخت:

ابتدا 6 فنجان نسوز یا ظرف کوچک نسوز را آماده و داخل هر یک مقداری کره آب شده بریزید، سپس روی هر یک مقداری پودر سوخاری بپاشید. توجه داشته باشید که قرار است فنجان‌ها را داخل فر بگذارید، بنابراین از فنجان و یا ظروف مخصوص فر استفاده کنید.

کره را در یک ماهیتابه حرارت دهید، آرد را کم کم و ظرف دو دقیقه به آن بیفزایید تا زمانی که دور ماهیتابه حباب جمع شود.
حال ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نصف شیر را به آن اضافه کنید؛ محتویات ماهیتابه را از صافی بگذرانید.
بقیه شیر را با محتویات ماهیتابه مخلوط کنید.
ماهیتابه را در درجه حرارت متوسط قرار داده و بگذارید داغ شود و سپس با قاشق چوبی برای 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا خمیرحاصل غلیظ شود.
حال می‌توانید ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

پنیر محلی، پیازچه و زرده‌های تخم مرغ را به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا پنیر محلی آب و ترکیب حاصل کاملاً غلیظ شود.

به وسیله یک همزن، سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه تمیز و خشک به هم بزنید. یک سوم سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنیر محلی اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.

مخلوط سوفله آماده شده را داخل فنجان‌های نسوز بریزید.
فنجان‌ها را در سینی فر بگذارید و اجازه دهید که به مدت 15 تا 20 دقیقه در حرارت 200 درجه سانتی گراد داخل فر حرارت ببینند.
زمانی که رنگ سوفله‌ها قهوه‌ای میال به طلائی شد و پف کرد؛ آنها را از فر خارج کنید.
سوفله پنیر شما آماده است، می‌توانید آن را نوش جان کنید.

[عکس: 20120502173939_gchsouffle.jpg]
02-05-2012, 07:11 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 555


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: سوفله پنیر فرانسوی
اینم سوفله فرانسوی من که البته جهت مزه دار شدنش هرونیکای بوقلمون در داخلش ریختم

خیلی خوشمزه و در عین حال غذای سنگینی است Yum2


آرد :50 گرم
تخم مرغ:4 عدد
کره:50 گرم
نمک و فلفل
پنیر پیتزا:150 گرم
شیر: 2لیوان

دقت کنید پنیر پیتزا رو بلافاصله پس از آنکه مخلوط آرد و شیر از روی گاز برداشته شد تا داغ است اضافه شود
45 دقیقه در فر از پیش گرم شده(دمای 180 درجه سانتی گراد) قرارداده شود و اگر روی آن پس از این زمان برشته نشده چند دقیقه بالای فر(گریل ) روشن شود تا روی غذا طلایی شود.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2012, 09:24 AM توسط aida1352.)
04-12-2012, 09:21 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 555


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: سوفله پنیر فرانسوی
(04-12-2012, 10:00 AM)روکسانا نوشته: میشه تو ماکروفر درستش کرد؟


دوست عزیز

من توی فر درست کردم و اینکه میشه تو ماکروفردرست کرد یا نه اطلاعی ندارم.Flowerysmile
04-12-2012, 10:04 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوفله فرانسوی (souffle au fromage) joudi 0 1,063 16-12-2011, 01:12 PM
آخرین ارسال: joudi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد