خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله ژامبون

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
سوفله ژامبون
•پنير گروير 150 گرم

•زرده تخم مرغ 6 عدد

•سفيده تخم مرغ 8 عدد

•سس مايونز 2 فنجان

•كالباس 400 گرم

•فلفل قدري -نمك قدري



دستور تهیه

1.فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميكنيم دو فنجان ژامبون را ريز خرد ميكنيم بعد زرده تخم مرغ را با كمي نمك خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميكنيم و كمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و ژامبون هاي آماده شده را باين مايه اضافه ميكنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم كه از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميكنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يك تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
در ظرف يا سيني فر كمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و كف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميكنيم . سوفله يك ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميكنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف كند و روي آن كاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود. ممكن است ظرف سوفله را مستقيما كف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۳-۵-۱۳۹۰, ۰۲:۲۱ عصر
نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد