خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوفله کدو

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
سوفله کدو
[تصویر:  99717.jpg]

مواد لازم :

کدو ۳ عدد متوسط

پنیر سفید ۳۲۵ گرم

نون ساندویچ فرانسوی ۱۵۰گرم ( از نانهای فانتزی میتونین استفاده کنین )

شوید مقداری

فلفل سیاه

پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا فر را با ۲۰۰ درجه روشن و گرم میکنیم .

یه ظرفی با ابعاد ۲۵ در ۲۵ سانت انتخاب میکنیم .

[تصویر:  99721.jpg]

کدو ها رو شسته و رنده میکنیم .و تو ابکش میریزیم و با دستمون فشار میدیم تا اب اضافیش

گرفته بشه و تو ظرف میریزیم.

[تصویر:  99720.jpg]

نون را خیس میکنیم و با دست دوباره فشار میدیم و به این شکل اب اضافیشو میگیریم و روی

کدو ها میریزیم . و کمی روش شوید خرد شده میریزیم .



[تصویر:  99719.jpg]

پنیر سفید را با دستمون خرد کرده و روی مواد قبلی میریزیم .

[تصویر:  99718.jpg]



تخم مرغ را بهش علاوه کرده و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه بهش اضافه کرده و با کمک یک

چنگال پنیر و اکمک و دیگر مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.



[تصویر:  99722.jpg]


روشو با پشت قاشق صاف میکنیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم و تو فر از قبل گرم شده میزاریم

تا بپزه بعد نیم ساعت کنترل کنین اگه روی پنیر زود تغییر رنگ کرد و یا اینکه میخواد بسوزه روی

ظرفو با فویل الومینیومی میپوشونیم و دوباره میزاریم تو فر تا بپزه و به این صورت ۱۵ دقیقه دیگه

میپزیم و از فر که دراوردیم ۱۰ دقیقه صبر میکنیم و بعد گرم سرو میکنیم.





نکته: اگه تو قالب کوچکت میریزین مدت پخت ۳۵ دقیقه تقریبا طول میکشه واگه میخوایم فریزش

کنیم با فویل کاملا پوشونده تا اصلا هوا بهش نفوذ نکنه و به این صورت تا ۲ ماه میتونیم نگهش

داریم و وبعد که از فریزر دراوردیم لازم نیست تا بزاریم یخش باز بشه ولی مدت پخت تقریبا ۱۰

دقیقه بیشتر میشه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ عصر، توسط sima.)
۱۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۵۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, negin.s, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
133
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: سوفله کدو
این سوفله ی کدوی من با دستور مریم پویان عزیز
خیلی خوشمزه و خوش عطر و خوش قیافه شده بود Yum2
دست مریم گلی ِ خودمون درد نکنه

[تصویر:  20130610055831_IMG_6840.jpg]

[تصویر:  20130610055930_IMG_6842.jpg]

بذار برم مریمو پیدا کنم بگم بیاد دستورشو اینجا هم بنویسه
واقعا حیفه بااون دستور نپزیدش
امضای nsomayeh
۲۰-۳-۱۳۹۲, ۰۷:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از nsomayeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
angelll, N-M, lindi1366, flower, s.hatami, maryam poyan, aminegar, nneda, zig.rat, aida 1367, niloofar00, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
143
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : تبريز
ارسال: #3
RE: سوفله کدو
سوفله كدو ا
اين مواد برا 12 تا از اين قالب كوچيك ها هستش ( قالب مافين )

كدو 2 عدد نگيني خرد كرده
لوبيا سبز 6 يا 7 عدد خرد كرده پخته شده
سيب زميني 1 عدد نگيني خرد كرده
هويج 1 عدد نگيني خرد كرده و پخته شده
سوسيس 2 عدد خرد كرده يا گوشت چرخ كرده 150 گرم سرخ كرده
جعفري و شويد مقداري
هر كدوم اينها رو سرخ ميكنيم و ميگذاريم روغنش بره
بعد تو يك ظرف يك چهارم پيمانه روغن مايع
پكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
شير يك چهارم پيمانه
ارد 1 پيمانه سر خالي
3 عدد تخم مرغ
نمك و فلفل مقداري


اول تخم مرغ ها رو هم ميزنيم بعد ارد و شير و روغن و پكينگ پودر رو ميريزيم خوب هم ميزنيم و مواد كه سرخ كرده بوديم و ميريزيم توش و هم ميزنيم . هم مي تونيين تو فالب مافين هم تو سوفله خوري بريزين و بگذارين تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا وقتي كه ببينين خوب روش طلايي بشه و توش رو تست كنين با خلال كه خوب بپزه

راستي قالب رو چربش كنين خوب . نوش جان
امضای maryam poyan
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ صبح، توسط maryam poyan.)
۲۱-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از maryam poyan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
lindi1366, saji68, nneda, Galaxy, Mina Kaviannia, zig.rat, nsomayeh, RAZ61, niloofar00, دنیز, Atefe joon, flower 2
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: سوفله کدو
[تصویر:  20130611085103_20130608055222_Image0722_Snapseed.jpg]
با دستور مریم جون(1782)مرسی گلم
امضای aminegar
۲۱-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از aminegar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
lindi1366, nneda, Galaxy, nsomayeh, zig.rat, سمیه گلبانو, negin.s, aida 1367, niloofar00, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: سوفله کدو
منم بادستورمریم جون درست کردم خیلی خوشمزه بود...فقط من ترسیدم زیادچرب شه قالبمو کم چربش کردم چسبید...
دفعه ی بعد ازکپسول استفاده میکنم
[تصویر:  20130613102559_.jpg]
امضای zig.rat
۲۳-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aminegar, aida 1367, RAZ61, niloofar00, nneda, فرناز23, lindi1366, 1368Sheri, saji68, nsomayeh, flower 2, negin.s, دنیز, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
143
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 477


محل سکونت : تبريز
ارسال: #6
RE: سوفله کدو
سوفله کدو: روزی که دوستهای خانوم گلی اومده بودن خونمون درست کرده بودم.

[تصویر:  20131109110932_.jpg]


[تصویر:  20131109111007_.jpg]
امضای maryam poyan
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
۱۸-۸-۱۳۹۲, ۱۱:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از maryam poyan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, saji68, Galaxy, 1368Sheri, aminegar, negin.s, سیمای, laleh joon, McQueen, zig.rat, Mina Kaviannia, Atefe joon, flower 2, مدیون مهرت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد