تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 2.84 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله کدو
#1
[عکس: 99717.jpg]

مواد لازم :

کدو ۳ عدد متوسط

پنیر سفید ۳۲۵ گرم

نون ساندویچ فرانسوی ۱۵۰گرم ( از نانهای فانتزی میتونین استفاده کنین )

شوید مقداری

فلفل سیاه

پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا فر را با ۲۰۰ درجه روشن و گرم میکنیم .

یه ظرفی با ابعاد ۲۵ در ۲۵ سانت انتخاب میکنیم .

[عکس: 99721.jpg]

کدو ها رو شسته و رنده میکنیم .و تو ابکش میریزیم و با دستمون فشار میدیم تا اب اضافیش

گرفته بشه و تو ظرف میریزیم.

[عکس: 99720.jpg]

نون را خیس میکنیم و با دست دوباره فشار میدیم و به این شکل اب اضافیشو میگیریم و روی

کدو ها میریزیم . و کمی روش شوید خرد شده میریزیم .



[عکس: 99719.jpg]

پنیر سفید را با دستمون خرد کرده و روی مواد قبلی میریزیم .

[عکس: 99718.jpg]



تخم مرغ را بهش علاوه کرده و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه بهش اضافه کرده و با کمک یک

چنگال پنیر و اکمک و دیگر مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.



[عکس: 99722.jpg]


روشو با پشت قاشق صاف میکنیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم و تو فر از قبل گرم شده میزاریم

تا بپزه بعد نیم ساعت کنترل کنین اگه روی پنیر زود تغییر رنگ کرد و یا اینکه میخواد بسوزه روی

ظرفو با فویل الومینیومی میپوشونیم و دوباره میزاریم تو فر تا بپزه و به این صورت ۱۵ دقیقه دیگه

میپزیم و از فر که دراوردیم ۱۰ دقیقه صبر میکنیم و بعد گرم سرو میکنیم.





نکته: اگه تو قالب کوچکت میریزین مدت پخت ۳۵ دقیقه تقریبا طول میکشه واگه میخوایم فریزش

کنیم با فویل کاملا پوشونده تا اصلا هوا بهش نفوذ نکنه و به این صورت تا ۲ ماه میتونیم نگهش

داریم و وبعد که از فریزر دراوردیم لازم نیست تا بزاریم یخش باز بشه ولی مدت پخت تقریبا ۱۰

دقیقه بیشتر میشه .





پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
این سوفله ی کدوی من با دستور مریم پویان عزیز
خیلی خوشمزه و خوش عطر و خوش قیافه شده بود Yum2
دست مریم گلی ِ خودمون درد نکنه

[عکس: 20130610055831_IMG_6840.jpg]

[عکس: 20130610055930_IMG_6842.jpg]

بذار برم مریمو پیدا کنم بگم بیاد دستورشو اینجا هم بنویسه
واقعا حیفه بااون دستور نپزیدش
پاسخ }
#3
سوفله كدو ا
اين مواد برا 12 تا از اين قالب كوچيك ها هستش ( قالب مافين )

كدو 2 عدد نگيني خرد كرده
لوبيا سبز 6 يا 7 عدد خرد كرده پخته شده
سيب زميني 1 عدد نگيني خرد كرده
هويج 1 عدد نگيني خرد كرده و پخته شده
سوسيس 2 عدد خرد كرده يا گوشت چرخ كرده 150 گرم سرخ كرده
جعفري و شويد مقداري
هر كدوم اينها رو سرخ ميكنيم و ميگذاريم روغنش بره
بعد تو يك ظرف يك چهارم پيمانه روغن مايع
پكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
شير يك چهارم پيمانه
ارد 1 پيمانه سر خالي
3 عدد تخم مرغ
نمك و فلفل مقداري


اول تخم مرغ ها رو هم ميزنيم بعد ارد و شير و روغن و پكينگ پودر رو ميريزيم خوب هم ميزنيم و مواد كه سرخ كرده بوديم و ميريزيم توش و هم ميزنيم . هم مي تونيين تو فالب مافين هم تو سوفله خوري بريزين و بگذارين تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه تا وقتي كه ببينين خوب روش طلايي بشه و توش رو تست كنين با خلال كه خوب بپزه

راستي قالب رو چربش كنين خوب . نوش جان
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
پاسخ }
#4
[عکس: 20130611085103_20130608055222_Image0722_Snapseed.jpg]
با دستور مریم جون(1782)مرسی گلم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
منم بادستورمریم جون درست کردم خیلی خوشمزه بود...فقط من ترسیدم زیادچرب شه قالبمو کم چربش کردم چسبید...
دفعه ی بعد ازکپسول استفاده میکنم
[عکس: 20130613102559_.jpg]
پاسخ }
#6
سوفله کدو: روزی که دوستهای خانوم گلی اومده بودن خونمون درست کرده بودم.

[عکس: 20131109110932_.jpg]


[عکس: 20131109111007_.jpg]
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
پاسخ }
#7
بازم سوفله

[عکس: 20131129193559_.jpg]
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود, گر نشود
حرفی نیست... اما..!
نفسم میگیرد در هوایی
که نفسهای تو نیست
پاسخ }