تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
#1
(۲۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۴۱ ق.ظ)nasim88 نوشته:  سلام دوست جوناي كدبانو،من يه سووال دارم اونم اينه كه شماها چطوري ميوه تو ژله هاتون ميزارين كه سفت ميشه من هر وقت ميزارم ژله ام خوب سفت نميشه يجورايي شله؟crying



نسیم جون یادت باشه که کیوی اصلا تو ژله نمیبنده
یعنی نمیذاره ژله ببنده و خرابش میکنه
یه کم از مایه ژله ت رو بریز بذار نیم بند بشه به غلظت سفیده تخم مرغ یا یه کم سفت تر
بعد میده هایی مثل برش موز،دونه انگور و انار،سیب و توت و توتفرنگی بچین روش و بذار تو یخچال تا میوه ها بچسبه به ژله بعد بقیه مواد ؤله رو آماده کن و بریز روش
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۲۴-۰۶-۱۳۹۰, ۱۰:۴۸ ق.ظ)ندا خانوم نوشته:  اولين سوال
چيكار كنيم كيكمون به قالب نچسبه ؟ha

نداVahidrk

اول کف قالبتو حسابی گریس کاری کن حالا یا با روغن یا کره هرکدوم دوست داری
بعد حسابی به کل دیواره ها آرد بپاش و قالبتو تکون بده تا همه جاش آردی بشه
بعدم سر ته کن آرد اضافیش بریزه

(۲۴-۰۶-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ ق.ظ)معصومه شبانی نوشته:  سلام گیسو جون من دستور یک کیک اسفنجی را می خوام که خوب در بیاد لطفا یه جا دیدم که شما گذاشته بودی اما یادم نیست کجا بود


معصومه جون اگه میخوای لاش خامه بدی من بهت این کیکو توصیه میکنم بافت و مزه ش عالیه من خودم لای این خامه دادم و موز
فوق خوشمزه شد
این:
http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/r...445610.jpg

معصومه جون اسفنجی ها یه کم خشکن
من زیاد نمیپسندم
اما کلا اسفنجی ها و شیفون ها کیک پایه هستن
من که توصیه م همون تخته ای بود که گفتم
اما اینم شیفونه:
http://www.khanoomgol.com/thread-4394.html
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
(۲۴-۰۶-۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ ب.ظ)darya2 نوشته:  سلام چکار گنم کیکم پف خوبی داشته باشه؟ اکثر اوقات پف نمیکنه!!!



دریا این بسته به دستوری داره که از روط درست میکنی
اصولا کیک هایی که تخم مرغش کامله پف کمتری نسبت به کیک هایی داره که زرده و سفیده جدا میشه

اگه باید زرده و سفیده رو جدا کنی
دقت کن که حتی یه ذره از زرده هم وارد سفیده نشه
خوب موادتو بزن تا حدی که سفیده کاملا پفی بشه و از ظرفت نریزه بیرون و سفیده هم کرمی و یه دست بشه

مواد رو از یه جهت هم بزن تا خوب هوا گیری بشه

بعد از اضافه کردن سفیده در آخرین مرحله فقط از یه جهت و با لیسک و کم هم بزن

بازم چیزی یادم بیاد اضافه میکنم

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۰۳-۰۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰ ق.ظ)ياس سفيد نوشته:  کسی میدونه که چطور خامه کیک رودرست کنم نمیدونم خامه هروقت میزارم برای تزیین کیک خامه وامیره ممنون میشم توضیح بدید

اینجا:
http://www.khanoomgol.com/thread-2491.html
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۰۳-۰۷-۱۳۹۰, ۰۳:۱۵ ب.ظ)tasnim نوشته:  منم یه سوال دارمClap

یه وقتایی کیک من بوی تخم مرغ میده نمیدونم دلیلش چیه با اینکه وانیل میزنم و تخم مرغ کوچیک انتخاب میکنم کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟کلا واسه رفع بوی تخم مرغ تو پخت کیک چیکار باید کرد؟

عزيزم
تا اونجاييكه من ميدونم بوي تخم مرغ واسه اينه كه يا خوب زرده هاتونو نمي زنيد يا اسانس هايي كه اضافه مي كنيد كم هستن و به موقع اضافه نميي شن
از اونجاييكه بوي تخم مرغ از زرده است موقع زدن زرده بايد اسانس يا وانيل يا هر چيز خوشبوي ديگه بهش اضافه شه و بايد خوب هم زده بشه
مطمئنم با كمي دقت به بهترين نتيجه مي رسيد
پاسخ }
#6
(۰۳-۰۷-۱۳۹۰, ۰۳:۰۷ ب.ظ)صنم نوشته:  استفاده از پودر خامه رو هم میشه توضیح بدین؟
پودری به نام پودر خامه هستش که من خریدم اما نمی دونم دقیقا به چه نسبتی باید پودر شکر و شیر بهش اضافه کنم. یه بار درست کردم خوشم نیومد از طعمش. دستورش رو از یه سایتی گرفته بودم. به ازای هر قاشق پودر قند یه قاشق پودر قند زدم.(نسبت پودر خامه به پودر قند مساوی و نسبت شیر سه برابره ).(پودرها رو با هم مخلوط کنین . بعد خیلی کم شیر سرد رو آروم و کم کم داخل پودر ها بکنین تا کاملا تر بشن .
بعد با مخلوط کن روی " دور آرام " توی ظرف بچرخونین و شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و ضمن مخلوط کردن توی ظرف حرکت دورانی بدین )
این بار کمی شکر رو بیشتر می کنم ببینم بهتر می شه!Hanghead

صنم جون
وزنش کن،بعد الکش کن که گوله نداشته باشه (مهمه) بعد هم وزنش پودر قند اضافه کن و یه کم وانیل بعد به اندازه وزن جدید شیر سرد یا آب سرد،مثلا 100 گرم پودر خامه رو 100 گرم پودر قند اضافه کن و 200 میلی لیتر شیر یا آب سرد
یه بار که درست کنی میزون شیرینیش میاد دستت اگه خواستی شیرینتر کنی مثلا اگه 120 گرم پودر قند واسه 100 گرم پودر خامه ریختی (که به نظر من خیــلی زیاده!) مقدار شیرت رو 220 م.ل کن،آهان راستی بعد انقدر با همزن برقی بزن تا فرم بگیره،به همین راحتی
کلا از خامه پوک تر و سبک تره وقتی هم بزنید به حالت فرم گرفتن که رسید متوجه میشی.شما که استادی عزیزم خودت متوجه میشی پره های همزن میمونه روش
موفق باشي عزيزمClap
پاسخ }
#7
(۰۶-۰۹-۱۳۹۰, ۰۸:۵۱ ب.ظ)tabasom.t نوشته:  سلام
من تازه باسایت قشنگتون اشنا شدم و ی تازه واردم.
همسری من شکر سفید وقند نمیخوره یعنی ی برنامه غذایی خاص داره.
من دنبال دستور پخت انواع کیک و شیرینی های هستم که با خرما عسل و شکرقهوه ای درست شده باشه. ممنونتون میشم اگرراهنمائیم کنید.

عزیزم
عسل معمولاً چون سنگینه پف کیک رو میخوابونه ولی میشه تموم کیکهایی که با شکره رو با عسل درست کنی

همین کیکها همشون با شکر قهوه ای هم میشه درستشون کرد فقز یه کم رنکشون تیره میشه همینClap
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
(۰۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۴۵ ق.ظ)ژيلا نوشته:  سلام
قالبهاي سيليکوني رو ميشه داخل فر گذاشت؟ من وقتي قالب سيليکوني رو براي ژله استفاده ميکنم ژله خوب برميگرده ميخواستم بدونم ميشه اين قالبها رو براي کيک هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ژیلا جون
من میزارم تو فر چیزیش نمیشه...اول میترسیدم بزارم آب بشهhih
ولی خیلی باحاله برا کیکClap
تو فر گاز...فر برقی..و ماکرو وسولاردام...همه جا این قالب جواب میدهدhih
جنس غریبی دارد Gigglesmile
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ ق.ظ)shivaa نوشته:  
(۰۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۴۵ ق.ظ)ژيلا نوشته:  سلام
قالبهاي سيليکوني رو ميشه داخل فر گذاشت؟ من وقتي قالب سيليکوني رو براي ژله استفاده ميکنم ژله خوب برميگرده ميخواستم بدونم ميشه اين قالبها رو براي کيک هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ژیلا جون
من میزارم تو فر چیزیش نمیشه...اول میترسیدم بزارم آب بشهhih
ولی خیلی باحاله برا کیکClap
تو فر گاز...فر برقی..و ماکرو وسولاردام...همه جا این قالب جواب میدهدhih
جنس غریبی دارد Gigglesmile

در ادامه صحبت های شیوا جون اینو اضافه کنم که:
قالبهای سیلیکونی تو فر هیچیشون نمیشه ولی ترجیحاً برای دسر استفاده بشن بهتره
جون گوشه های کیک رو زود میوسوزونن
حجم شیاد مایه کیکم بریزی خمیر میشه
کلا هیچی مثل قالبهای گالوانیزه برای فر جواب نمیده

ببین ایم کیک کشمشی منه با قالب سیلیکونی
[عکس: 20140108141151_20111229091316_04062011532.jpg]

اینم ژله با همون قالب که بدون نیاز به گذاشتن تو آب گرم راحت جدا میشه
[عکس: 20111229091618_07102011956.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10


(۰۸-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۳۸ ب.ظ)ژيلا نوشته:  مرسي شيوا جان و گيسو جان
من يه قالب دارم که فلزي هست و يه روکش مشکي رنگ داره مثل قابلمه هاي تفلون. قالب گالوانيزه به اون ميگيد؟
هرکاريش ميکنم کيکم ميچسبه. گريس کاري ارد پاشي . هرچي... ولي ميچسبه من هم ديگه جرات نميکنم بدون کاغذ روغني کيک بپزم که اونم فقط ميشه يا کيک دايره پخت يا چهارگوشcrying



ژیلا جون الان عکس گرفتم ببین اینا رو میگم:
[عکس: 20111229101631_29122011228.jpg]
من اینو هم تهچین درست میکنم هم کیک و رولت


این قالبی هم که میگی دارم

منم باهاش یه کم مشکل دارم ولی گالوانیزه ها خیلی خوبه

[عکس: 20111229101708_29122011230.jpg]

من اینو هم تهچین درست میکنم هم کیک و رولت
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }