خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۲۰-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ صبح)nasim88 نوشته شده توسط:  سلام دوست جوناي كدبانو،من يه سووال دارم اونم اينه كه شماها چطوري ميوه تو ژله هاتون ميزارين كه سفت ميشه من هر وقت ميزارم ژله ام خوب سفت نميشه يجورايي شله؟crying



نسیم جون یادت باشه که کیوی اصلا تو ژله نمیبنده
یعنی نمیذاره ژله ببنده و خرابش میکنه
یه کم از مایه ژله ت رو بریز بذار نیم بند بشه به غلظت سفیده تخم مرغ یا یه کم سفت تر
بعد میده هایی مثل برش موز،دونه انگور و انار،سیب و توت و توتفرنگی بچین روش و بذار تو یخچال تا میوه ها بچسبه به ژله بعد بقیه مواد ؤله رو آماده کن و بریز روش
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۲۴-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ صبح)ندا خانوم نوشته شده توسط:  اولين سوال
چيكار كنيم كيكمون به قالب نچسبه ؟ha

نداVahidrk

اول کف قالبتو حسابی گریس کاری کن حالا یا با روغن یا کره هرکدوم دوست داری
بعد حسابی به کل دیواره ها آرد بپاش و قالبتو تکون بده تا همه جاش آردی بشه
بعدم سر ته کن آرد اضافیش بریزه

(۲۴-۶-۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ صبح)معصومه شبانی نوشته شده توسط:  سلام گیسو جون من دستور یک کیک اسفنجی را می خوام که خوب در بیاد لطفا یه جا دیدم که شما گذاشته بودی اما یادم نیست کجا بود


معصومه جون اگه میخوای لاش خامه بدی من بهت این کیکو توصیه میکنم بافت و مزه ش عالیه من خودم لای این خامه دادم و موز
فوق خوشمزه شد
این:
http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/r...445610.jpg

معصومه جون اسفنجی ها یه کم خشکن
من زیاد نمیپسندم
اما کلا اسفنجی ها و شیفون ها کیک پایه هستن
من که توصیه م همون تخته ای بود که گفتم
اما اینم شیفونه:
http://www.khanoomgol.com/thread-4394.html
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۲۴-۶-۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ عصر)darya2 نوشته شده توسط:  سلام چکار گنم کیکم پف خوبی داشته باشه؟ اکثر اوقات پف نمیکنه!!!



دریا این بسته به دستوری داره که از روط درست میکنی
اصولا کیک هایی که تخم مرغش کامله پف کمتری نسبت به کیک هایی داره که زرده و سفیده جدا میشه

اگه باید زرده و سفیده رو جدا کنی
دقت کن که حتی یه ذره از زرده هم وارد سفیده نشه
خوب موادتو بزن تا حدی که سفیده کاملا پفی بشه و از ظرفت نریزه بیرون و سفیده هم کرمی و یه دست بشه

مواد رو از یه جهت هم بزن تا خوب هوا گیری بشه

بعد از اضافه کردن سفیده در آخرین مرحله فقط از یه جهت و با لیسک و کم هم بزن

بازم چیزی یادم بیاد اضافه میکنم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, mozhgan57
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۳-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ صبح)ياس سفيد نوشته شده توسط:  کسی میدونه که چطور خامه کیک رودرست کنم نمیدونم خامه هروقت میزارم برای تزیین کیک خامه وامیره ممنون میشم توضیح بدید

اینجا:
http://www.khanoomgol.com/thread-2491.html
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #5
RE: سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۳-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ عصر)tasnim نوشته شده توسط:  منم یه سوال دارمClap

یه وقتایی کیک من بوی تخم مرغ میده نمیدونم دلیلش چیه با اینکه وانیل میزنم و تخم مرغ کوچیک انتخاب میکنم کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟کلا واسه رفع بوی تخم مرغ تو پخت کیک چیکار باید کرد؟

عزيزم
تا اونجاييكه من ميدونم بوي تخم مرغ واسه اينه كه يا خوب زرده هاتونو نمي زنيد يا اسانس هايي كه اضافه مي كنيد كم هستن و به موقع اضافه نميي شن
از اونجاييكه بوي تخم مرغ از زرده است موقع زدن زرده بايد اسانس يا وانيل يا هر چيز خوشبوي ديگه بهش اضافه شه و بايد خوب هم زده بشه
مطمئنم با كمي دقت به بهترين نتيجه مي رسيد
۳-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۲۴ عصر
نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #6
RE: سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۳-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ عصر)صنم نوشته شده توسط:  استفاده از پودر خامه رو هم میشه توضیح بدین؟
پودری به نام پودر خامه هستش که من خریدم اما نمی دونم دقیقا به چه نسبتی باید پودر شکر و شیر بهش اضافه کنم. یه بار درست کردم خوشم نیومد از طعمش. دستورش رو از یه سایتی گرفته بودم. به ازای هر قاشق پودر قند یه قاشق پودر قند زدم.(نسبت پودر خامه به پودر قند مساوی و نسبت شیر سه برابره ).(پودرها رو با هم مخلوط کنین . بعد خیلی کم شیر سرد رو آروم و کم کم داخل پودر ها بکنین تا کاملا تر بشن .
بعد با مخلوط کن روی " دور آرام " توی ظرف بچرخونین و شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و ضمن مخلوط کردن توی ظرف حرکت دورانی بدین )
این بار کمی شکر رو بیشتر می کنم ببینم بهتر می شه!Hanghead

صنم جون
وزنش کن،بعد الکش کن که گوله نداشته باشه (مهمه) بعد هم وزنش پودر قند اضافه کن و یه کم وانیل بعد به اندازه وزن جدید شیر سرد یا آب سرد،مثلا 100 گرم پودر خامه رو 100 گرم پودر قند اضافه کن و 200 میلی لیتر شیر یا آب سرد
یه بار که درست کنی میزون شیرینیش میاد دستت اگه خواستی شیرینتر کنی مثلا اگه 120 گرم پودر قند واسه 100 گرم پودر خامه ریختی (که به نظر من خیــلی زیاده!) مقدار شیرت رو 220 م.ل کن،آهان راستی بعد انقدر با همزن برقی بزن تا فرم بگیره،به همین راحتی
کلا از خامه پوک تر و سبک تره وقتی هم بزنید به حالت فرم گرفتن که رسید متوجه میشی.شما که استادی عزیزم خودت متوجه میشی پره های همزن میمونه روش
موفق باشي عزيزمClap
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ صبح، توسط sima.)
۳-۷-۱۳۹۰, ۰۴:۱۹ عصر
نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد