امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سولات شما در مورد کیک و شیرینی فقط و فقط اینجا
(۱۸-۰۱-۱۳۹۷, ۰۳:۵۲ ب.ظ)mamanehanif نوشته:  سلام. 
ممنون از مطالب خوبتون.
اگه  برای پخت کوکی، بیکینگ پودرو یادمون رفت اون وقتی که گفته شده بریزیم لحظه آخر یادمون بیاد وقتی خمیر کاملا منسجم شده، چیکار کنیم؟
مرسی

سلام
مسلما نباید انتظار یه کیک سبک با بافن پفی رو داشته باشین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
(۰۳-۰۶-۱۳۹۸, ۰۱:۴۷ ب.ظ)sussan نوشته:  سلام دوستان برای کیک پزی آرد نان فانتزی بهتره یا آرد شیرینی  27 27


مسلماً آرد سه سفر قنادی از نظر کیفیت کار بهتره چون سبکتره و بافت سبکتر و سفیدتری ب کیک میده
اما از نظر سلامت بهتره از آرد با درصدی سبوس استفاده بشه فیبر داره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }