خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.61 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوهان عسلی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #1
سوهان عسلی
مواد لازم :

شکر : 2 پیمانه
عسل :2 ق سوپ خوری
آب :1 ق س
زعفران دم کرده : 1 ق س
روغن :1 ق س
کنجد , فندق , بادام و کلا مغز : برای تزئین

طرز تهیه :

شکر ,آب , عسل وروغن رو داخل ظرف لعابی یا روحی ترجیحا ریخته و با قاشق چوبی هم میزنید تا وقتی که اگر یه کوچولوشو توی آبه سرد ریختید و زیر دندون شکست- یعنی حالت چسبنده نداشته باشه - حالا زعفران رو اضافه کنید وقتی به حالت حباب زدن درومد حالا مغزتون رو اضافه کنید و سریع با قاشق مربا خوری تو سینی که از قبل چرب کردید دایره های کوچیک بریزید و روشو خلال پسته بذارید .

نکات آموزنده :
مواظب دستاتون باشین چون هم بخارش و هم خود مواد بد جور سوزاننده است
اگر ریختیدو سفت شد دوباره داغ کنید ولی یکم از شفافیتش کم میشه . مثل ماله من چون کند عمل کردم پس سریع باشید hih
وقتی بادام هارو اضافه کردید دیگه خیلی نذارید رو گاز بمونه چون تلخ میشه . . .
نوش جون

[عکس: 20120311001149_IMG_6637.JPG]

[عکس: 20120311001907_IMG_6639.JPG]


(آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2012, 02:49 AM توسط maryam banoo.)
11-03-2012, 02:45 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 242


محل سکونت : شیراز
ارسال: #2
RE: سوهان عسلی
با سپاس فراوان از maryam banoo

سوهان عسلیای من و مامانم :

[عکس: 20130215144103_1.jpg]

[عکس: 20130215144233_2.jpg]

[عکس: 20130215144253_3.jpg]

Flowerysmile
15-02-2013, 05:13 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 242


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
RE: سوهان عسلی
(17-02-2013, 11:59 AM)گلسان نوشته: سلام دوستان

براي درست كردن اين سوهان عسلي پيمانه هاي شكر چه اندازه هست؟
QuestionedfQuestionedfQuestionedf

سلام عزیز
من و مامان با یکم تغییر تو دستور اول درست کردیم
شکر : 1 فنجون
عسل : دو قاشق غذا خوری
آب : دو قاشق غذا خوری
روغن جامد : دو قاشق غذا خوری
گذاشتیم رو شعله ، آروم آروم شکرا آب شد
یکم صبر کنید تا تغییر رنگ بده
به نظر من بهتره وقتی خواستید از رو شعله برش دارید خلال بادام یا کنجدتونو برزید چون انقد داغه که خلال میپزه! شایدم بسوزه!
بعد که خلال رو ریختید با قاشق ذره ذره تو یه سینی که از قبل چرب کردید بریزیدYum2
موفق باشید Flowerysmile
(آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2013, 06:03 PM توسط Nooshin70.)
17-02-2013, 06:02 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 1,561


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: سوهان عسلی
با دستور maryam banoo عزیز درست کردم Hanghead ولی این کجا و آن کجا crying
ممنون maryam banoo جون طعمش عالی بود Flowerysmile
[عکس: 20130519130048_DSC03187.JPG]
19-05-2013, 02:33 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
658
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 662


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سوهان عسلی
سوهان عسلی من که برای بار اول بود که از کنجد استفاده کردم خوب شده بود من همیشه گردو میذاشتم وسطش
[عکس: 20130522071356_IMG_1176.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 22-05-2013, 01:22 PM توسط مهرنوش طلا.)
22-05-2013, 08:44 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
397
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 826


محل سکونت : زنجان
ارسال: #6
RE: سوهان عسلی
اینم دستوری که من ازش استفاده میکنم البته همیشه مواد رو نصف میکنم Vahidrk

مواد لازم

شکر 500 گرم
بادام پرک 500گرم
آب یا ترجیحا گلاب 125گرم
عسل 250 گرم
روغن مایع 250 گرم
زعفران غلیظ 2/1 ق چ(یک دوم)
خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه:
شکر و عسل را در ظرف قابلمه یا شیرجوش می ریزیم، روغن و آب را اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم.
روی حرارت می گذاریم تا جایی که رنگ عسل تند و خرمایی شود، بادام پرک را اضافه می کنیم باید مرتب و آرام هم بزنیم تا بادام ها طلایی شوند.
(تست برای آماده بودن سوهان: یک تکه با قاشق برداشته داخل آب یخ می اندازیم اگر شکننده شد آماده است) روی فویل یا سینی گالوانیزه، من خودم روی سینی استیل میریزم. نیازی نیست سینی رو چرب کنیم خودش روغن پس میده و بعد از خنک شدن راحت جدا میشه.
به صورت گرد با قاشق می ریزیم و خلال پسته رویش می دهیم.
می گذاریم تا کاملا خنک شود و داخل ظرف مورد نظر می چینیم.
دقیقا مزه سوهان عسلی آماده که از بیرون تهیه می کنیم رو میده. من بارها درست کردم و خیلی استقبال شده ازش.

[عکس: 20130531090339_DSCN2166.JPG]

عکس از نت بید ولی همین شکلی میشه البته بازم بگم من روش پسته هم نمی ریزم خودش خوشمزه استYum2
(آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2013, 06:44 PM توسط loyee_15.)
31-05-2013, 10:34 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
55
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت : تــهـران
ارسال: #7
RE: سوهان عسلی
اینم سوهان عسلی من.
یه کم تیره شد!Dunnof
برای شما ها هم انقدر طول کشید تا شکر آب بشه؟
[عکس: 20130604130139_DSC00206.JPG]
04-06-2013, 02:33 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 27


محل سکونت : خراسان رضوی
ارسال: #8
سوهان عسلی
سلام ailari عزیز،اسمش سوهان عسلی هستش و این هم طرز تهیه اش:
مواد لازم:

- خلال بادام یک پیمانه

- شکر یک پیمانه

- عسل سه قاشق غذاخوری

- روغن دو قاشق غذاخوری

- زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

- شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.

- سپس زعفران را افزوده و در آخر خلال بادام را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.

- سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.

- حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.

- سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.

- بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
[عکس: 20131202151513_.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2013, 03:18 PM توسط soheilaa71.)
02-12-2013, 08:43 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
205
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 309


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: سوهان عسلی
اینم سوهان عسلی من...همین الان درست شد...اون 3تا که تیره شد چون سینیم جاش کم بود تا سینی جدید چرب کنم تیره شد و تیره بشه یکم طعمش تلخ میشه
ممنون از آموزشتونFlowerysmile
[عکس: 20131212195430_100120141684.jpg]
12-12-2013, 07:54 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
86
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 505


محل سکونت : تهــــ کرمان ــــران
ارسال: #10
RE: سوهان عسلی
Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20131213201943_101.jpg]
13-12-2013, 08:20 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد