خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوهان عسلی بادامی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
سوهان عسلی بادامی
[تصویر:  20130929113147_A0_RI_ID00194.jpg]

مواد لازم:
3 و 1/3 پیمانه بادام (500 گرم)
2 و1/2 پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آب
کمی دارچین به دلخواه
کره 25 گرم
روغن کمی برای چرب کردن سینی


طرز تهیه:
بادام ها رو ریز خرد کنین(میتونین درسته هم بزارین)
شکر رو روی حرارت بزارین تا کاراملی و ذوب بشه (بهتره ظرف رو تکان بدین و از قاشق استفده نکنین) سپس آهسته آب رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین تا یکدست ذوب بشه
سپس بادام های خرد شده رو همراه دارچین و کره به شکر اضافه کنین و هم بزنین و بزارین تا کمی رنگ کاراملتون تیره بشه(مواظب باشین نسوزه)
کف سینی رو کمی چرب کنین یا کاغذ روغنی بند ازین و مواد رو روی سینی بریزین و بزارین سرد و سفت بشه ، سپس به دلخواه برش بزنین.

[تصویر:  20130929114335_food3-002.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۱۲-۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ صبح، توسط Galaxy.)
۷-۷-۱۳۹۲, ۱۱:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بانوی مهربانی, خانوم گل 67, niloofar00, aida1352, sarvenaz32, f.nik, Galaxy, Atefe joon, monamona, 1368Sheri, elipari, سایه ز, mozhgan57, مامانش, پارانزیم
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: بادام سوخته
من فقط خلال بادام داشتم ، همون رو خرد کردم و تو سینی ریختم و روش کاغذ روغنی گذاشتم و پرسش کردم تا خوب فشرده بشه و به هم بچسبن
به مواد بالا کمی شربت زعفرون و گلاب اضافه کردم
خیــــــــــــــــــــــــلی خوب بود ، عاشـــــــــــقشمYum2

[تصویر:  20130930170146_201309297374.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ عصر، توسط negin.s.)
۸-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, Galaxy, niloofar00, آیلین2, مامانش, سایه ز, vidia, پارانزیم, laleh joon, elipari, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: بادام سوخته
(۸-۷-۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ عصر)sammi نوشته شده توسط:  نگین جون بجای شکر میشه از پودر قند استفاده کنیم ؟

نه عزیزم
حتما باید شکر باشه
شکر باید ذوب و کاراملی بشه ، پودر قند نمیشه
Flowerysmile
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۸-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sammi



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد