تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوهان عسلی بادامی
#1
[عکس: 20130929113147_A0_RI_ID00194.jpg]

مواد لازم:
3 و 1/3 پیمانه بادام (500 گرم)
2 و1/2 پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آب
کمی دارچین به دلخواه
کره 25 گرم
روغن کمی برای چرب کردن سینی


طرز تهیه:
بادام ها رو ریز خرد کنین(میتونین درسته هم بزارین)
شکر رو روی حرارت بزارین تا کاراملی و ذوب بشه (بهتره ظرف رو تکان بدین و از قاشق استفده نکنین) سپس آهسته آب رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین تا یکدست ذوب بشه
سپس بادام های خرد شده رو همراه دارچین و کره به شکر اضافه کنین و هم بزنین و بزارین تا کمی رنگ کاراملتون تیره بشه(مواظب باشین نسوزه)
کف سینی رو کمی چرب کنین یا کاغذ روغنی بند ازین و مواد رو روی سینی بریزین و بزارین سرد و سفت بشه ، سپس به دلخواه برش بزنین.

[عکس: 20130929114335_food3-002.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
من فقط خلال بادام داشتم ، همون رو خرد کردم و تو سینی ریختم و روش کاغذ روغنی گذاشتم و پرسش کردم تا خوب فشرده بشه و به هم بچسبن
به مواد بالا کمی شربت زعفرون و گلاب اضافه کردم
خیــــــــــــــــــــــــلی خوب بود ، عاشـــــــــــقشمYum2

[عکس: 20130930170146_201309297374.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
(۰۸-۰۷-۱۳۹۲, ۰۵:۱۹ ب.ظ)sammi نوشته:  نگین جون بجای شکر میشه از پودر قند استفاده کنیم ؟

نه عزیزم
حتما باید شکر باشه
شکر باید ذوب و کاراملی بشه ، پودر قند نمیشه
Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }